Mikoski Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Ja prosto z busa do Mikołowa, stamtąd w samochód i do roboty. Nie ma lekko. O..o właśnie tak to było, kończę pracę i wracam do domu odpocząć. Chertan zapomnieliśmy obaj o czymś rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Ma ktoś jakieś info co będzie się działo w Austrii i we Włoszech? Kiedy ewentualnie będą otwierać ośrodki? Niby informują z wyprzedzeniem, a tutaj zupełna cisza. Czy coś przeoczyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Ma ktoś jakieś info co będzie się działo w Austrii i we Włoszech? Kiedy ewentualnie będą otwierać ośrodki? Niby informują z wyprzedzeniem, a tutaj zupełna cisza. Czy coś przeoczyłem? Jest źle. Dla wszystkich z PL wyjeżdzających do Austrii będzie obowiązkowa kwarantanna dopóki średnia dzienna ilość zakażeń w naszym kraju nie spadnie do 2740 przypadków, a mamy kilkanaście tysięcy dziennie. Jakby tego było mało, dla turystyki zagranicznej kwatery zostaną otwarte najwcześniej 7 Stycznia 2021. "Niby informują z wyprzedzeniem, a tutaj zupełna cisza." Na innym forum sytuacja była omawiana szczegółowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 wlasnie zaliczylem drugi wieczor na biegowkach - to tez recepta na Covid.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 wlasnie zaliczylem drugi wieczor na biegowkach - to tez recepta na Covid.. Też mam zamiar tę receptę zastosować natychmiast jak tylko u nas na Podlasiu spadnie trochę białego. Oby jak najszybciej. Tamtej zimy była z tym niestety bieda... Mam nadzieję, że natura coś nam w tych trudnych dla narciarzy czasach pomoże? Na Alpy szykujemy się dopiero na luty i marzec. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Jest źle. Dla wszystkich z PL wyjeżdzających do Austrii będzie obowiązkowa kwarantanna dopóki średnia dzienna ilość zakażeń w naszym kraju nie spadnie do 2740 przypadków, a mamy kilkanaście tysięcy dziennie. Jakby tego było mało, dla turystyki zagranicznej kwatery zostaną otwarte najwcześniej 7 Stycznia 2021. "Niby informują z wyprzedzeniem, a tutaj zupełna cisza." Na innym forum sytuacja była omawiana szczegółowo. Przy takich ilościach to nas w ogóle mogą nie wpuścić w tym sezonie. Na inne forum nie wchodziłem muszę się przyznać nadrobię zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Sudety? nie....Appalachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 https://www.soszow.pl/ Będzie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkI-mAn Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Jutro z Arturem Siglany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Jutro z Arturem Siglany w jakich godzinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Dziś otrzymałem informację z Włoch - "niestety do końca grudnia nie uda się otworzyć ośrodka, planowane otwarcie 7 stycznia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 http://stacjakazimierz.pl 03.12.2020 rozpoczęcie sezonu 2020/2021!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Włochy godzina policyjna https://www.gazetapr...przyjezdni.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Dziś otrzymałem informację z Włoch - "niestety do końca grudnia nie uda się otworzyć ośrodka, planowane otwarcie 7 stycznia" Cześć Pojeździj na nartach - nie musisz zwiedzać, spoko. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Jest źle. Dla wszystkich z PL wyjeżdzających do Austrii będzie obowiązkowa kwarantanna dopóki średnia dzienna ilość zakażeń w naszym kraju nie spadnie do 2740 przypadków, a mamy kilkanaście tysięcy dziennie. Jakby tego było mało, dla turystyki zagranicznej kwatery zostaną otwarte najwcześniej 7 Stycznia 2021. "Niby informują z wyprzedzeniem, a tutaj zupełna cisza." Na innym forum sytuacja była omawiana szczegółowo. dlaczego nie przyjmują współczynnika na 100tys mieszkańców? Przyjmując warunek w liczbach bezwzględnych to nie będziemy mieli obostrzeń z ich strony dopiero na wiosnę Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Od 14 grudnia obowiązkowa kwarantanna dla wjeżdżających do Szwajcarii, lista państw objętych obowiązkiem w linku poniżej. Polska na liście. https://www.bag.admi...Z7GVWT7nDPNTj6Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 dlaczego nie przyjmują współczynnika na 100tys mieszkańców? Przyjmując warunek w liczbach bezwzględnych to nie będziemy mieli obostrzeń z ich strony dopiero na wiosnę Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Przyjmują na 100tys mieszkańców. Ja policzyłem, że to oznacza średnio 2740 przypadków dziennie. Jak będzie mniej zakażeń to będzie bez kwarantanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 https://www.winterev...imy-na-nartach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Dziś otrzymałem informację z Włoch - "niestety do końca grudnia nie uda się otworzyć ośrodka, planowane otwarcie 7 stycznia" Też dostałem takie same informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkI-mAn Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Siglany jak zawsze dobrze przygotowane! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Żeby nie było żem tylko cham i prostak czasami zdarza mi się założyć narty jak w tym tygodniu, kilka fotek z wyjazdu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 O nawet się załapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 ...tylko który z Was to który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 ...tylko który z Was to który Ten w żółtych gaciach to Mikoski, zgaduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Ten w żółtych gaciach to Mikoski, zgaduję. Bardzo dobrze wygrał pan lutownicę Chertan niech sam się przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Jest źle. Dla wszystkich z PL wyjeżdzających do Austrii będzie obowiązkowa kwarantanna dopóki średnia dzienna ilość zakażeń w naszym kraju nie spadnie do 2740 przypadków, a mamy kilkanaście tysięcy dziennie. Jakby tego było mało, dla turystyki zagranicznej kwatery zostaną otwarte najwcześniej 7 Stycznia 2021. "Niby informują z wyprzedzeniem, a tutaj zupełna cisza." Na innym forum sytuacja była omawiana szczegółowo. Przy takich ilościach to nas w ogóle mogą nie wpuścić w tym sezonie. Na inne forum nie wchodziłem muszę się przyznać nadrobię zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Sudety? nie....Appalachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 https://www.soszow.pl/ Będzie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkI-mAn Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Jutro z Arturem Siglany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Jutro z Arturem Siglany w jakich godzinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Dziś otrzymałem informację z Włoch - "niestety do końca grudnia nie uda się otworzyć ośrodka, planowane otwarcie 7 stycznia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 http://stacjakazimierz.pl 03.12.2020 rozpoczęcie sezonu 2020/2021!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Włochy godzina policyjna https://www.gazetapr...przyjezdni.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Dziś otrzymałem informację z Włoch - "niestety do końca grudnia nie uda się otworzyć ośrodka, planowane otwarcie 7 stycznia" Cześć Pojeździj na nartach - nie musisz zwiedzać, spoko. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Jest źle. Dla wszystkich z PL wyjeżdzających do Austrii będzie obowiązkowa kwarantanna dopóki średnia dzienna ilość zakażeń w naszym kraju nie spadnie do 2740 przypadków, a mamy kilkanaście tysięcy dziennie. Jakby tego było mało, dla turystyki zagranicznej kwatery zostaną otwarte najwcześniej 7 Stycznia 2021. "Niby informują z wyprzedzeniem, a tutaj zupełna cisza." Na innym forum sytuacja była omawiana szczegółowo. dlaczego nie przyjmują współczynnika na 100tys mieszkańców? Przyjmując warunek w liczbach bezwzględnych to nie będziemy mieli obostrzeń z ich strony dopiero na wiosnę Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Od 14 grudnia obowiązkowa kwarantanna dla wjeżdżających do Szwajcarii, lista państw objętych obowiązkiem w linku poniżej. Polska na liście. https://www.bag.admi...Z7GVWT7nDPNTj6Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 dlaczego nie przyjmują współczynnika na 100tys mieszkańców? Przyjmując warunek w liczbach bezwzględnych to nie będziemy mieli obostrzeń z ich strony dopiero na wiosnę Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Przyjmują na 100tys mieszkańców. Ja policzyłem, że to oznacza średnio 2740 przypadków dziennie. Jak będzie mniej zakażeń to będzie bez kwarantanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 https://www.winterev...imy-na-nartach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Dziś otrzymałem informację z Włoch - "niestety do końca grudnia nie uda się otworzyć ośrodka, planowane otwarcie 7 stycznia" Też dostałem takie same informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkI-mAn Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Siglany jak zawsze dobrze przygotowane! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Żeby nie było żem tylko cham i prostak czasami zdarza mi się założyć narty jak w tym tygodniu, kilka fotek z wyjazdu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 O nawet się załapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 ...tylko który z Was to który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 ...tylko który z Was to który Ten w żółtych gaciach to Mikoski, zgaduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Ten w żółtych gaciach to Mikoski, zgaduję. Bardzo dobrze wygrał pan lutownicę Chertan niech sam się przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
jan koval Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Sudety? nie....Appalachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 https://www.soszow.pl/ Będzie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkI-mAn Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Jutro z Arturem Siglany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Jutro z Arturem Siglany w jakich godzinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Dziś otrzymałem informację z Włoch - "niestety do końca grudnia nie uda się otworzyć ośrodka, planowane otwarcie 7 stycznia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 http://stacjakazimierz.pl 03.12.2020 rozpoczęcie sezonu 2020/2021!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Włochy godzina policyjna https://www.gazetapr...przyjezdni.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Dziś otrzymałem informację z Włoch - "niestety do końca grudnia nie uda się otworzyć ośrodka, planowane otwarcie 7 stycznia" Cześć Pojeździj na nartach - nie musisz zwiedzać, spoko. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Jest źle. Dla wszystkich z PL wyjeżdzających do Austrii będzie obowiązkowa kwarantanna dopóki średnia dzienna ilość zakażeń w naszym kraju nie spadnie do 2740 przypadków, a mamy kilkanaście tysięcy dziennie. Jakby tego było mało, dla turystyki zagranicznej kwatery zostaną otwarte najwcześniej 7 Stycznia 2021. "Niby informują z wyprzedzeniem, a tutaj zupełna cisza." Na innym forum sytuacja była omawiana szczegółowo. dlaczego nie przyjmują współczynnika na 100tys mieszkańców? Przyjmując warunek w liczbach bezwzględnych to nie będziemy mieli obostrzeń z ich strony dopiero na wiosnę Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Od 14 grudnia obowiązkowa kwarantanna dla wjeżdżających do Szwajcarii, lista państw objętych obowiązkiem w linku poniżej. Polska na liście. https://www.bag.admi...Z7GVWT7nDPNTj6Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 dlaczego nie przyjmują współczynnika na 100tys mieszkańców? Przyjmując warunek w liczbach bezwzględnych to nie będziemy mieli obostrzeń z ich strony dopiero na wiosnę Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Przyjmują na 100tys mieszkańców. Ja policzyłem, że to oznacza średnio 2740 przypadków dziennie. Jak będzie mniej zakażeń to będzie bez kwarantanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 https://www.winterev...imy-na-nartach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Dziś otrzymałem informację z Włoch - "niestety do końca grudnia nie uda się otworzyć ośrodka, planowane otwarcie 7 stycznia" Też dostałem takie same informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkI-mAn Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Siglany jak zawsze dobrze przygotowane! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Żeby nie było żem tylko cham i prostak czasami zdarza mi się założyć narty jak w tym tygodniu, kilka fotek z wyjazdu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 O nawet się załapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 ...tylko który z Was to który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 ...tylko który z Was to który Ten w żółtych gaciach to Mikoski, zgaduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Ten w żółtych gaciach to Mikoski, zgaduję. Bardzo dobrze wygrał pan lutownicę Chertan niech sam się przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Gdzie na narty w dobie koronawirusa
Gabrik Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Dziś otrzymałem informację z Włoch - "niestety do końca grudnia nie uda się otworzyć ośrodka, planowane otwarcie 7 stycznia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajo50 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 http://stacjakazimierz.pl 03.12.2020 rozpoczęcie sezonu 2020/2021!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Włochy godzina policyjna https://www.gazetapr...przyjezdni.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Dziś otrzymałem informację z Włoch - "niestety do końca grudnia nie uda się otworzyć ośrodka, planowane otwarcie 7 stycznia" Cześć Pojeździj na nartach - nie musisz zwiedzać, spoko. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas63 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Jest źle. Dla wszystkich z PL wyjeżdzających do Austrii będzie obowiązkowa kwarantanna dopóki średnia dzienna ilość zakażeń w naszym kraju nie spadnie do 2740 przypadków, a mamy kilkanaście tysięcy dziennie. Jakby tego było mało, dla turystyki zagranicznej kwatery zostaną otwarte najwcześniej 7 Stycznia 2021. "Niby informują z wyprzedzeniem, a tutaj zupełna cisza." Na innym forum sytuacja była omawiana szczegółowo. dlaczego nie przyjmują współczynnika na 100tys mieszkańców? Przyjmując warunek w liczbach bezwzględnych to nie będziemy mieli obostrzeń z ich strony dopiero na wiosnę Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Od 14 grudnia obowiązkowa kwarantanna dla wjeżdżających do Szwajcarii, lista państw objętych obowiązkiem w linku poniżej. Polska na liście. https://www.bag.admi...Z7GVWT7nDPNTj6Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ziemowit1 Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 dlaczego nie przyjmują współczynnika na 100tys mieszkańców? Przyjmując warunek w liczbach bezwzględnych to nie będziemy mieli obostrzeń z ich strony dopiero na wiosnę Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Przyjmują na 100tys mieszkańców. Ja policzyłem, że to oznacza średnio 2740 przypadków dziennie. Jak będzie mniej zakażeń to będzie bez kwarantanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 https://www.winterev...imy-na-nartach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Dziś otrzymałem informację z Włoch - "niestety do końca grudnia nie uda się otworzyć ośrodka, planowane otwarcie 7 stycznia" Też dostałem takie same informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkI-mAn Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Siglany jak zawsze dobrze przygotowane! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Żeby nie było żem tylko cham i prostak czasami zdarza mi się założyć narty jak w tym tygodniu, kilka fotek z wyjazdu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 O nawet się załapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 ...tylko który z Was to który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 ...tylko który z Was to który Ten w żółtych gaciach to Mikoski, zgaduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Ten w żółtych gaciach to Mikoski, zgaduję. Bardzo dobrze wygrał pan lutownicę Chertan niech sam się przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
lukas63 Napisano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Jest źle. Dla wszystkich z PL wyjeżdzających do Austrii będzie obowiązkowa kwarantanna dopóki średnia dzienna ilość zakażeń w naszym kraju nie spadnie do 2740 przypadków, a mamy kilkanaście tysięcy dziennie. Jakby tego było mało, dla turystyki zagranicznej kwatery zostaną otwarte najwcześniej 7 Stycznia 2021. "Niby informują z wyprzedzeniem, a tutaj zupełna cisza." Na innym forum sytuacja była omawiana szczegółowo. dlaczego nie przyjmują współczynnika na 100tys mieszkańców? Przyjmując warunek w liczbach bezwzględnych to nie będziemy mieli obostrzeń z ich strony dopiero na wiosnę Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Od 14 grudnia obowiązkowa kwarantanna dla wjeżdżających do Szwajcarii, lista państw objętych obowiązkiem w linku poniżej. Polska na liście. https://www.bag.admi...Z7GVWT7nDPNTj6Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 dlaczego nie przyjmują współczynnika na 100tys mieszkańców? Przyjmując warunek w liczbach bezwzględnych to nie będziemy mieli obostrzeń z ich strony dopiero na wiosnę Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Przyjmują na 100tys mieszkańców. Ja policzyłem, że to oznacza średnio 2740 przypadków dziennie. Jak będzie mniej zakażeń to będzie bez kwarantanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 4 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 https://www.winterev...imy-na-nartach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Dziś otrzymałem informację z Włoch - "niestety do końca grudnia nie uda się otworzyć ośrodka, planowane otwarcie 7 stycznia" Też dostałem takie same informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkI-mAn Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Siglany jak zawsze dobrze przygotowane! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Żeby nie było żem tylko cham i prostak czasami zdarza mi się założyć narty jak w tym tygodniu, kilka fotek z wyjazdu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 O nawet się załapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 ...tylko który z Was to który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 ...tylko który z Was to który Ten w żółtych gaciach to Mikoski, zgaduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Ten w żółtych gaciach to Mikoski, zgaduję. Bardzo dobrze wygrał pan lutownicę Chertan niech sam się przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 31 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
SkI-mAn Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Siglany jak zawsze dobrze przygotowane! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Żeby nie było żem tylko cham i prostak czasami zdarza mi się założyć narty jak w tym tygodniu, kilka fotek z wyjazdu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 O nawet się załapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 ...tylko który z Was to który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 ...tylko który z Was to który Ten w żółtych gaciach to Mikoski, zgaduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2020 Ten w żółtych gaciach to Mikoski, zgaduję. Bardzo dobrze wygrał pan lutownicę Chertan niech sam się przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi