Torres 1 Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 Ktoś się jutro wybiera ? Planujemy pojeździć 3-4h. Dzisiaj BSA nawet fajnie było ale dojazd przez Czechowice .. to niech jasny szlag ....Dlatego taki plan . No chyba że ktoś był i coś nie teges...to prośba o jakieś info. Pozdrawiam Uzupełnienie... Dzisiaj pogoda rewelacja.Parking główny 8:15 jeszcze trochę miejsc było. Trasy czynne : -czerwona -Górna część niebieskiej przy wyciągu Faturka czynna i warunek na niej Petarda ...Niebieska oficjalnie nieczynna ale da się zjechać chociaż w środkowej części trochę luźnych kamieni wyciągniętych przez ratrak. Ogólnie warunki lepsze przy wyciągu Faturka. Rano zero ludzi i fajny naturalny śnieg. Czerwona o 10-tej już zjechana do betonowego podkładu a na wierzchu luźny "cukier" ale jazda całkiem sympatyczna .. Kolejek do kolejki brak. z ciekawostek kulinarnych - u góry grzaniec jabłkowy (bezalkoholowy) 6 zł, kiełbasa z grilla 6zł - całkiem Ok Pozdr. P.S- a i mają fajne K2 w wypożyczalni na dole - to nie reklama ale mam sentyment do nich bo mam dwie pary nart K2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 year later... Replies 170 Created 18 yr Last Reply Feb 16 Top Posters In This Topic 24 13 13 12 Popular Days Feb 13 13 Jan 17 5 Jan 23 5 Jan 16 4 Top Posters In This Topic mig 24 posts MajorSki 13 posts Tomassimo 13 posts LudwiczekR 12 posts Popular Days Feb 13 2018 13 posts Jan 17 2013 5 posts Jan 23 2013 5 posts Jan 16 2013 4 posts Popular Posts Kolej Linowa Czantoria November 25, 2021 Można go wykorzystać przez 2 dowolne dni sezonu zimowego. Zapraszamy serdecznie! mig November 22, 2021 Otrzymane na maila. grimson January 9 Techniczne ciekawostki: Posted Images mig Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Sądząc z wizualizacji, gdzie w tle jest czeska wieża, nowa ma stanąć w rejonie szczytu. Logika tez wskazywalaby taka lokalizacje, bo każde miejsce niżej odcieloby całą zachodnią panoramę na Beskid sl-morawski i Góry Odrzańskie. Zresztą.... Gdyby nie to, że pakudztwo będzie widoczne z całego Beskidu Śl i w promieniu 50km to by mnie mało obchodziło. Czantoria i tak jest juz stracona.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 A przy okazji.... https://bielskobiala...i-uderzylo.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 ...zaraz będą pierwsze ofiary śmiertelne sanek i jabłuszek :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Nie sanek i jabłuszek tylko covida... Współistniejące... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... mig Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Otrzymane na maila. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... faf500 Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 A te "2 dowolne dni", to myślicie, że muszą być "razem", czy można pojedynczo wykorzystać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Jak dowolne to dowolne.... na str jest mail. Zapytam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... faf500 Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 No w sumie... inaczej by pewnie napisali "2 dniowy", albo "6 dniowy" karnet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kolej Linowa Czantoria Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 W dniu 23.11.2021 o 14:49, faf500 napisał: A te "2 dowolne dni", to myślicie, że muszą być "razem", czy można pojedynczo wykorzystać? Można go wykorzystać przez 2 dowolne dni sezonu zimowego. Zapraszamy serdecznie! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... Robur82 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Był ktoś dzisiaj? Jutro wybieram się i jest 1 osoba, która może nie podołać ścianki na górze. Czy dolny Orczy na trasie czerwonej funkcjonuje? Z Góry dzięki za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 10 months later... moruniek Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Karnet sezonowy 700 zł na BF na sezon 2022/23 https://www.czantoria.net/pec-events/black-friday-2022/1669365000/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 years later... grimson Posted January 9 Share Posted January 9 Techniczne ciekawostki: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted January 10 Share Posted January 10 W dniu 9.01.2026 o 15:12, grimson napisał: Techniczne ciekawostki: Wow... to mi wygląda na oswietlenie niebieskiej. Tylko gora czy cała? Nie slyszalem by bylo tam nasniezanie.... jest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... grimson Posted January 10 Share Posted January 10 9 minut temu, mig napisał: Wow... to mi wygląda na oswietlenie niebieskiej. Tylko gora czy cała? Nie slyszalem by bylo tam nasniezanie.... jest? nie mam pojęcia, niestety nie znam Czantori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... PTT Posted January 10 Share Posted January 10 1 godzinę temu, mig napisał: Wow... to mi wygląda na oswietlenie niebieskiej. Tylko gora czy cała? Nie slyszalem by bylo tam nasniezanie.... jest? To jest oświetlenie na Faturce (orczyk). Do wyciągu na dole nie zjedziesz bo przez las nie jest naśnieżane. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) 21 godzin temu, PTT napisał: To jest oświetlenie na Faturce (orczyk). Do wyciągu na dole nie zjedziesz bo przez las nie jest naśnieżane. Czyli jednak bez zmian.... chociaż po dzisiejszej snieżycy są szanse. Spadlo juz z 20 cm i pada nadal. Opony wielosezonowe niepolecane. A wczoraj fajna imprezka na tej niebieskiej trasie: https://www.facebook.com/share/v/1CDDdwjc5z/ Ja wolalem kibicowac na dole... 😉 Edited January 11 by mig 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... terespl Posted February 13 Share Posted February 13 Może ktoś planuje być w niedzielę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... rulez Posted February 13 Share Posted February 13 11 godzin temu, terespl napisał: Może ktoś planuje być w niedzielę? Ja w nastepnym tygodniu planuje objeździć bo mam kilka karnetów całodniowych i trzeba wykorzystać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted February 16 Share Posted February 16 https://www.facebook.com/share/p/1DfSB7iohn/ Kto da wiecej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 16 Share Posted February 16 16 minut temu, mig napisał: https://www.facebook.com/share/p/1DfSB7iohn/ Kto da wiecej? Ile można? 😆 Czy ktos z forumowiczów wybiera sie w tym tygodniu na wieczorne na Czantorię? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 2 3 4 5 6 7 Next Page 7 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1
mig Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Sądząc z wizualizacji, gdzie w tle jest czeska wieża, nowa ma stanąć w rejonie szczytu. Logika tez wskazywalaby taka lokalizacje, bo każde miejsce niżej odcieloby całą zachodnią panoramę na Beskid sl-morawski i Góry Odrzańskie. Zresztą.... Gdyby nie to, że pakudztwo będzie widoczne z całego Beskidu Śl i w promieniu 50km to by mnie mało obchodziło. Czantoria i tak jest juz stracona.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 A przy okazji.... https://bielskobiala...i-uderzylo.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 ...zaraz będą pierwsze ofiary śmiertelne sanek i jabłuszek :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Nie sanek i jabłuszek tylko covida... Współistniejące... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Otrzymane na maila. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faf500 Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 A te "2 dowolne dni", to myślicie, że muszą być "razem", czy można pojedynczo wykorzystać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Jak dowolne to dowolne.... na str jest mail. Zapytam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faf500 Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 No w sumie... inaczej by pewnie napisali "2 dniowy", albo "6 dniowy" karnet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolej Linowa Czantoria Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 W dniu 23.11.2021 o 14:49, faf500 napisał: A te "2 dowolne dni", to myślicie, że muszą być "razem", czy można pojedynczo wykorzystać? Można go wykorzystać przez 2 dowolne dni sezonu zimowego. Zapraszamy serdecznie! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robur82 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Był ktoś dzisiaj? Jutro wybieram się i jest 1 osoba, która może nie podołać ścianki na górze. Czy dolny Orczy na trasie czerwonej funkcjonuje? Z Góry dzięki za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted November 9, 2022 Share Posted November 9, 2022 Karnet sezonowy 700 zł na BF na sezon 2022/23 https://www.czantoria.net/pec-events/black-friday-2022/1669365000/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted January 9 Share Posted January 9 Techniczne ciekawostki: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 10 Share Posted January 10 W dniu 9.01.2026 o 15:12, grimson napisał: Techniczne ciekawostki: Wow... to mi wygląda na oswietlenie niebieskiej. Tylko gora czy cała? Nie slyszalem by bylo tam nasniezanie.... jest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted January 10 Share Posted January 10 9 minut temu, mig napisał: Wow... to mi wygląda na oswietlenie niebieskiej. Tylko gora czy cała? Nie slyszalem by bylo tam nasniezanie.... jest? nie mam pojęcia, niestety nie znam Czantori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PTT Posted January 10 Share Posted January 10 1 godzinę temu, mig napisał: Wow... to mi wygląda na oswietlenie niebieskiej. Tylko gora czy cała? Nie slyszalem by bylo tam nasniezanie.... jest? To jest oświetlenie na Faturce (orczyk). Do wyciągu na dole nie zjedziesz bo przez las nie jest naśnieżane. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) 21 godzin temu, PTT napisał: To jest oświetlenie na Faturce (orczyk). Do wyciągu na dole nie zjedziesz bo przez las nie jest naśnieżane. Czyli jednak bez zmian.... chociaż po dzisiejszej snieżycy są szanse. Spadlo juz z 20 cm i pada nadal. Opony wielosezonowe niepolecane. A wczoraj fajna imprezka na tej niebieskiej trasie: https://www.facebook.com/share/v/1CDDdwjc5z/ Ja wolalem kibicowac na dole... 😉 Edited January 11 by mig 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terespl Posted February 13 Share Posted February 13 Może ktoś planuje być w niedzielę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rulez Posted February 13 Share Posted February 13 11 godzin temu, terespl napisał: Może ktoś planuje być w niedzielę? Ja w nastepnym tygodniu planuje objeździć bo mam kilka karnetów całodniowych i trzeba wykorzystać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted February 16 Share Posted February 16 https://www.facebook.com/share/p/1DfSB7iohn/ Kto da wiecej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted February 16 Share Posted February 16 16 minut temu, mig napisał: https://www.facebook.com/share/p/1DfSB7iohn/ Kto da wiecej? Ile można? 😆 Czy ktos z forumowiczów wybiera sie w tym tygodniu na wieczorne na Czantorię? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts