grimson Napisano 16 Września Udostępnij Napisano 16 Września Godzinę temu, a_senior napisał: Czyli jesteś w wieku tych na zdjęciu? Aż musiałem sprawdzić co to jest ów BF. Bo BMI to wiem. 🙂 Jak zmierzyć ten BF? Głupio pytam bo i tak nie będę go mierzył. Pewnie mam go w normie, bo raczej szczupły jestem i brak oponki piwnej. 🙂 Nie, mam *4* z przodu. Body Fat możesz zmierzyć na co lepszych wagach łazienkowych. Generalnie poniżej BF 13% u facetów zaczyna być widoczny kaloryfer na brzuchu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 19 Września Udostępnij Napisano 19 Września W Lesznie koniec sezonu. Teraz dla osłody będą narty. Ładne ujęcia, polecam. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Września Udostępnij Napisano 19 Września 7 minut temu, Maciej S napisał: W Lesznie koniec sezonu. Teraz dla osłody będą narty. Ładne ujęcia, polecam. pięknie. ja nie latam, ale: - wujek Henryk Zydorczak, Diamentowa Odznaka Szybowcowa, nr 18 na świecie - pradziadek Jan Czwojdrak, weteran Dywizjonu 300, II WŚ na Lancasterach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września R.I.P 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września 1 godzinę temu, kordiankw napisał: R.I.P spadochron się nie otwarł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano wczoraj o 07:47 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:47 Cześć Tak dla przypomnienia dzisiaj 12.30 półfinał MS w siatkówce POL-ITA. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 07:53 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:53 5 minut temu, brachol napisał: Cześć Tak dla przypomnienia dzisiaj 12.30 półfinał MS w siatkówce POL-ITA. pozdro Cześć Ja nie jestem w stanie oglądać takich meczy. Psychika mi siada. No chyba, że wypiję ze cztery browary. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Od 6.30 w lesie 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Zazdrość bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Tydzień temu był jeden mały maślak, dziś się w końcu ruszyło w lesie, sama grzybowa młodzież. Za tydzień będą już duże sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Takie małe najlepsze, te duże to często z wkładką mięsną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 27.09.2025 o 09:53, Mitek napisał: No chyba, że wypiję ze cztery browary. ..dzisiaj by Ci cztery nie pomogły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, grimson napisał: Tydzień temu był jeden mały maślak, dziś się w końcu ruszyło w lesie, sama grzybowa młodzież. Za tydzień będą już duże sztuki. W moim rejonie (Pieniny) wysyp jest od tygodnia, wczoraj nazbierałem 142 prawdziwki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 47 minut temu Udostępnij Napisano 47 minut temu 14 minut temu, labas napisał: W moim rejonie (Pieniny) wysyp jest od tygodnia, wczoraj nazbierałem 142 prawdziwki. U mnie na nizinach pomarzyć o takich ilosciach. Zdarzają się takie wysypy raz na 10 lat. Jak z wyjścia do lasu zbiorę 10 borowików to jest święto na pół miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi