grimson Napisano Wtorek o 19:09 Udostępnij Napisano Wtorek o 19:09 Godzinę temu, a_senior napisał: Czyli jesteś w wieku tych na zdjęciu? Aż musiałem sprawdzić co to jest ów BF. Bo BMI to wiem. 🙂 Jak zmierzyć ten BF? Głupio pytam bo i tak nie będę go mierzył. Pewnie mam go w normie, bo raczej szczupły jestem i brak oponki piwnej. 🙂 Nie, mam *4* z przodu. Body Fat możesz zmierzyć na co lepszych wagach łazienkowych. Generalnie poniżej BF 13% u facetów zaczyna być widoczny kaloryfer na brzuchu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano Piątek o 20:53 Udostępnij Napisano Piątek o 20:53 W Lesznie koniec sezonu. Teraz dla osłody będą narty. Ładne ujęcia, polecam. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 21:03 Udostępnij Napisano Piątek o 21:03 7 minut temu, Maciej S napisał: W Lesznie koniec sezonu. Teraz dla osłody będą narty. Ładne ujęcia, polecam. pięknie. ja nie latam, ale: - wujek Henryk Zydorczak, Diamentowa Odznaka Szybowcowa, nr 18 na świecie - pradziadek Jan Czwojdrak, weteran Dywizjonu 300, II WŚ na Lancasterach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu R.I.P 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 minut temu Udostępnij Napisano 5 minut temu 1 godzinę temu, kordiankw napisał: R.I.P spadochron się nie otwarł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi