cappo Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Jak dla mnie kask powinnen być obowiązkowy, ale https://snowbrains.com/swiss-study-finds-not-a-single-commercial-helmet-protects-at-real-world-speedsi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Jak dla mnie powinny zostać wprowadzone "narciarskie prawo jazdy" - rozszerzenie książeczki narciarza -i tylko po zaliczeniu szczegółowego egzaminu z elementów zachowania bezpieczeństwa biernego i czynnego oraz techniki narciarskiej można by było kupić karnet. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, cappo napisał: Jak dla mnie kask powinnen być obowiązkowy i protektory na ramiona, plecy, dupę i jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 40 minut temu Udostępnij Napisano 40 minut temu (edytowane) Znaczy wychodzi na to, że mnie kask jakoś ochroni, bo niezwykle rzadko przekraczam 20 km/h na stoku … może trzeba by dostosować prędkość do możliwości ochrony kasków? I ustawić ograniczenia prędkości? I łoić mandaty? Złośliwa jestem, przepraszam 😁 A tymczasem Tadeusz zakłada Ruch Obrony Czapek 😉 Edytowane 27 minut temu przez .Beata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi