grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, kordiankw napisał: To jeżeli tak bardzo obchodzi Cię los niedożywionych dzieci to odpuść sobie jeden wyjazd do Lido i nakarm przynajmniej jedno. nie muszę odpuszczać wyjazdu, działam w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu 11 minut temu, grimson napisał: z tym dobrobytem to bym dyskutował, ponad 360 tys polskich dzieci jest niedożywionych, żyje poniżej progu skrajnego ubóstwa: Ubóstwo i głód dzieci w Polsce. Ponad 360 tys. najmłodszych cierpi z powodu niedożywienia - rp.pl Nie próbuj nam wciskać ciemnoty że w Polsce dzieci głodują bo nie głodują a że nie wszystkie mają nutellę to tak już jest. Nawet w szkołach nie chcą korzystać z przyznanych z opieki społecznej darmowych obiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu 5 minut temu, grimson napisał: nie muszę odpuszczać wyjazdu, działam w temacie. To dobrze, mam nadzieję że statystyki to uwzględnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 51 minut temu Udostępnij Napisano 51 minut temu 7 minut temu, Mikoski napisał: Nie próbuj nam wciskać ciemnoty że w Polsce dzieci głodują bo nie głodują a że nie wszystkie mają nutellę to tak już jest. Nawet w szkołach nie chcą korzystać z przyznanych z opieki społecznej darmowych obiadów. Ja nie wciskam ciemnoty. Napisz do redakcji rp.pl że powielają narrację xxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi