zając Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, PaVic napisał: Dziś przyszła mi folia ochronna do ramy w jednym kawałku więc cięcia trochę na oko było -wzór ciekawy 😏 ale …wydawało mi się,że jest to banalna sprawa przykleić taką folię a jednak troche pierd… z tym było i gdzie nie gdzie pęcherzyki powietrza niestety są 🥴. Ogólnie folia tania wiec można kiedyś zerwać tą ale najważniejsze że rama została zabezpieczona w newralgicznych miejscach . Ja Cię... do głowy by mi nie przyszło tak się cackać z rowerkiem, ale szanuję. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, zając napisał: Ja Cię... do głowy by mi nie przyszło tak się cackać z rowerkiem, ale szanuję. Nie opowiadaj .. ja se tak narty zabezpieczę na następny sezon... od strony ślizgów.. ;D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 40 minut temu, zając napisał: Ja Cię... do głowy by mi nie przyszło tak się cackać z rowerkiem, ale szanuję. Wiesz, folia to 1% ceny roweru a że linki są w ramię to łatwo ją przykleić 😏 chwila roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 59 minut temu, Lexi napisał: Nie opowiadaj .. ja se tak narty zabezpieczę na następny sezon... od strony ślizgów.. ;D I na krawędzie jakieś uszczelki gumowe zapodaj😜 No no Paweł rowerek twarzowy 😉 Nie jestem fanem jazdy, ale kto wie w przyszłości...🤔😄 Piękne tło miałeś do zdjęcia, to chyba cis młode pędy puszcza...? Nie byłem nigdy w Twoich stronach, ale chyba o tej porze roku musi być tam pięknie? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, AdrianW napisał: Piękne tło miałeś do zdjęcia, to chyba cis młode pędy puszcza...? Nie byłem nigdy w Twoich stronach, ale chyba o tej porze roku musi być tam pięknie? Wszystko kwitnie ogólnie piękny okres bardzo lubię szczególnie,że w beneluxie płotów czy ogrodzeń posesji brak a ogrody przydomowe są naprawdę fantastyczne kolorowe dla oka ale tragiczny okres dla płuc i 🤧 gdy jesteś alergikiem 🥴 masakra normalnie -wczoraj myślałem,że już zejdę z tego świata a żonka już chciała po śmigło dzwonić bo oddechu brak a płuca mało co nie wyplułem 🥵 .Na szczęście w nocy deszcz padał i dziś już jest przyjemnie bo zmyło to dziadostwo pylące wiec jest czym oddychać . Jutro bank już runda 🚴 a może jeszcze dziś późnym wieczorem hmm 🧐 jak nie jeździsz bo fanem do tej pory nie byłeś lub czasu nie miałeś lub jak nie spacerujesz ( ja 10km min.dziennie luźny spacer z 🐶 ) to warto coś kupić i chociaż dwa razy w tyg. wzmocnić nogi, poprawić krążenie ,rower to też dobry stabilizator pleców i kręgosłupa ,sprobuj warto! Edytowane 3 godziny temu przez PaVic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu To wrzucaj jakieś foty. Ja lubię takie tematy - ogrody, roślinki. Moja matula całe dnie w ogródku siedzi i pielęgnuje🙂 Przejebane... 🫤Nie masz na to jakichś prochów? Clatra czy coś? Paweł staram się ćwiczyć regularnie. Robię FBW . Przy ćwiczeniach na nogi raczej mały ciężar stosuję bo to delikatny temat. Ja mam pracę fizyczną. Czasami kilka dni pod kolej na drabinie(parę pięter zrobię) wiercenie w betonie. Czasami roboty ziemne. Bywa że naprawdę się "naskaczę" i nałażę przez dzień. Jak przeforsuję to zaraz zapalenie się odzywa... Jeździłem od czasu do czasu na rowerze w weekendy ale na moje schorzenia różnie to działało i dałem spokój. Ostatnio jakoś się wybraliśmy na małe kółko wokół komina to powiem Ci że ilość śmieci na poboczach i rowach jaka się wyłoniła po zimie to masakra jakaś, aż mnie wkurw ogarnął...😔 Ale fajnie że znalazłeś zajawkę na okres letni👍 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Rower nie rozróżnia pór roku. Rzeczywiste korzyści są wtedy gdy jest systematycznie i konsekwentnie bo rower to małe i długotrwałe obciążenia. Ciężka i śnieżna zima w tym roku w Warszawie spowodowała najdłuższą przerwę w jeździe na rowerze od 10 lat - dwa miesiące. Spadek formy był drastyczny niestety... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, AdrianW napisał: Nie masz na to jakichś prochów Nie biorę prochów na alergię bo one nic nie pomagają 😤od paru lat przeszedłem na domowe sposoby-napary z liścia laurowego,czosnek,imbir…i jakoś ten okres w miarę był że żyłem spoko ale niestety w tym sezonie wyjeżdżając do Włoch żona złapała jakiegoś wirusa,po tygodniu przeszedł na syna a po kolejnych dniach z syna na mnie 🤦♂️ ich puściło w miarę szybko a mnie trzymało ze trzy tygodnie nawet kuracja antybiotykowa była bo już jakieś stany bakteryjne się wkradły a i tak nic to nie pomogło . W tamtym tyg się wkur.. kupiłem ćwiartkę białej i przeszło jak ręką odjął ale niestety pyli tak mocno że na alergię nie pomogło 😂 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu 33 minuty temu, PaVic napisał: kupiłem ćwiartkę białej i przeszło jak ręką odjął ale niestety pyli tak mocno że na alergię nie pomogło 😂 . ..jak pyli to Brandy..... z resztą jak nie pyli też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi