zając Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, PaVic napisał: Dziś przyszła mi folia ochronna do ramy w jednym kawałku więc cięcia trochę na oko było -wzór ciekawy 😏 ale …wydawało mi się,że jest to banalna sprawa przykleić taką folię a jednak troche pierd… z tym było i gdzie nie gdzie pęcherzyki powietrza niestety są 🥴. Ogólnie folia tania wiec można kiedyś zerwać tą ale najważniejsze że rama została zabezpieczona w newralgicznych miejscach . Ja Cię... do głowy by mi nie przyszło tak się cackać z rowerkiem, ale szanuję. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, zając napisał: Ja Cię... do głowy by mi nie przyszło tak się cackać z rowerkiem, ale szanuję. Nie opowiadaj .. ja se tak narty zabezpieczę na następny sezon... od strony ślizgów.. ;D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 40 minut temu, zając napisał: Ja Cię... do głowy by mi nie przyszło tak się cackać z rowerkiem, ale szanuję. Wiesz, folia to 1% ceny roweru a że linki są w ramię to łatwo ją przykleić 😏 chwila roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 59 minut temu, Lexi napisał: Nie opowiadaj .. ja se tak narty zabezpieczę na następny sezon... od strony ślizgów.. ;D I na krawędzie jakieś uszczelki gumowe zapodaj😜 No no Paweł rowerek twarzowy 😉 Nie jestem fanem jazdy, ale kto wie w przyszłości...🤔😄 Piękne tło miałeś do zdjęcia, to chyba cis młode pędy puszcza...? Nie byłem nigdy w Twoich stronach, ale chyba o tej porze roku musi być tam pięknie? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, AdrianW napisał: Piękne tło miałeś do zdjęcia, to chyba cis młode pędy puszcza...? Nie byłem nigdy w Twoich stronach, ale chyba o tej porze roku musi być tam pięknie? Wszystko kwitnie ogólnie piękny okres bardzo lubię szczególnie,że w beneluxie płotów czy ogrodzeń posesji brak a ogrody przydomowe są naprawdę fantastyczne kolorowe dla oka ale tragiczny okres dla płuc i 🤧 gdy jesteś alergikiem 🥴 masakra normalnie -wczoraj myślałem,że już zejdę z tego świata a żonka już chciała po śmigło dzwonić bo oddechu brak a płuca mało co nie wyplułem 🥵 .Na szczęście w nocy deszcz padał i dziś już jest przyjemnie bo zmyło to dziadostwo pylące wiec jest czym oddychać . Jutro bank już runda 🚴 a może jeszcze dziś późnym wieczorem hmm 🧐 jak nie jeździsz bo fanem do tej pory nie byłeś lub czasu nie miałeś lub jak nie spacerujesz ( ja 10km min.dziennie luźny spacer z 🐶 ) to warto coś kupić i chociaż dwa razy w tyg. wzmocnić nogi, poprawić krążenie ,rower to też dobry stabilizator pleców i kręgosłupa ,sprobuj warto! Edytowane 1 godzinę temu przez PaVic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu To wrzucaj jakieś foty. Ja lubię takie tematy - ogrody, roślinki. Moja matula całe dnie w ogródku siedzi i pielęgnuje🙂 Przejebane... 🫤Nie masz na to jakichś prochów? Clatra czy coś? Paweł staram się ćwiczyć regularnie. Robię FBW . Przy ćwiczeniach na nogi raczej mały ciężar stosuję bo to delikatny temat. Ja mam pracę fizyczną. Czasami kilka dni pod kolej na drabinie(parę pięter zrobię) wiercenie w betonie. Czasami roboty ziemne. Bywa że naprawdę się "naskaczę" i nałażę przez dzień. Jak przeforsuję to zaraz zapalenie się odzywa... Jeździłem od czasu do czasu na rowerze w weekendy ale na moje schorzenia różnie to działało i dałem spokój. Ostatnio jakoś się wybraliśmy na małe kółko wokół komina to powiem Ci że ilość śmieci na poboczach i rowach jaka się wyłoniła po zimie to masakra jakaś, aż mnie wkurw ogarnął...😔 Ale fajnie że znalazłeś zajawkę na okres letni👍 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu Cześć Rower nie rozróżnia pór roku. Rzeczywiste korzyści są wtedy gdy jest systematycznie i konsekwentnie bo rower to małe i długotrwałe obciążenia. Ciężka i śnieżna zima w tym roku w Warszawie spowodowała najdłuższą przerwę w jeździe na rowerze od 10 lat - dwa miesiące. Spadek formy był drastyczny niestety... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi