zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, PaVic napisał: Dziś przyszła mi folia ochronna do ramy w jednym kawałku więc cięcia trochę na oko było -wzór ciekawy 😏 ale …wydawało mi się,że jest to banalna sprawa przykleić taką folię a jednak troche pierd… z tym było i gdzie nie gdzie pęcherzyki powietrza niestety są 🥴. Ogólnie folia tania wiec można kiedyś zerwać tą ale najważniejsze że rama została zabezpieczona w newralgicznych miejscach . Ja Cię... do głowy by mi nie przyszło tak się cackać z rowerkiem, ale szanuję. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, zając napisał: Ja Cię... do głowy by mi nie przyszło tak się cackać z rowerkiem, ale szanuję. Nie opowiadaj .. ja se tak narty zabezpieczę na następny sezon... od strony ślizgów.. ;D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 40 minut temu, zając napisał: Ja Cię... do głowy by mi nie przyszło tak się cackać z rowerkiem, ale szanuję. Wiesz, folia to 1% ceny roweru a że linki są w ramię to łatwo ją przykleić 😏 chwila roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 22 minuty temu Udostępnij Napisano 22 minuty temu 59 minut temu, Lexi napisał: Nie opowiadaj .. ja se tak narty zabezpieczę na następny sezon... od strony ślizgów.. ;D I na krawędzie jakieś uszczelki gumowe zapodaj😜 No no Paweł rowerek twarzowy 😉 Nie jestem fanem jazdy, ale kto wie w przyszłości...🤔😄 Piękne tło miałeś do zdjęcia, to chyba cis młode pędy puszcza...? Nie byłem nigdy w Twoich stronach, ale chyba o tej porze roku musi być tam pięknie? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi