Gabrik Napisano wczoraj o 21:06 Udostępnij Napisano wczoraj o 21:06 1) Niedziela, Belpiano, relatywnie sporo osób, ale i tak nie więcej jak 2-5 minut do wyciągów. Pogoda jak dzwon, godzę wdrażanie wskazówek szkoleniowych, z pomocą znajomym i urlopowym podejściem. Niestety na koniec dnia zbiłem piszczel podczas układania nart i jutro może być boleśnie i problemowo, mam banię wielkości dużej śliwki. Co do ośrodka, dla mnie wystarczająca petarda, jutro Nauders. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Godzinę temu, Gabrik napisał: Co do ośrodka, dla mnie wystarczająca petarda, jutro Nauders. Mógłbyś rozwinąć tę myśl w wolnej chwili? 😁 bardziej "petarda" czy "wystarczająca"? Jakie macie temperatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 16 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 16 godzin temu 7 godzin temu, zając napisał: Mógłbyś rozwinąć tę myśl w wolnej chwili? 😁 bardziej "petarda" czy "wystarczająca"? Jakie macie temperatury? W skrócie, jestem przeciwieństwem busiarzy, lubię mniejsze ośrodki i nie nudzę się w nich. Temp.według wskazań nad wejściem na krzesła +10. Prócz St Valentino i czerwonej schodzącej do dołu gondoli, wszystkie trasy jak w styczniu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 38 minut temu, Gabrik napisał: W skrócie, jestem przeciwieństwem busiarzy, też tak mam - nie lubię jeździć busami pod wyciąg wszystkie 3 destynacje bardzo urozmaicone - fajnie czarne trasy na prawym skraju Belpiano przy starym 3 osobowym wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Cześć. Paweł bardzo proszę o dużo zdjęć z Soldy🙂 Z filmów i zdjęć bardzo mi się ten ON podoba. Napisz również kilka zdań jak będziesz miał czas i chęci. Gdzie macie nocleg? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artie40 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Powodzenia w Nauders, pobawisz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Gabrik napisał: W skrócie, jestem przeciwieństwem busiarzy, lubię mniejsze ośrodki i nie nudzę się w nich. Temp.według wskazań nad wejściem na krzesła +10. Prócz St Valentino i czerwonej schodzącej do dołu gondoli, wszystkie trasy jak w styczniu. Cześć Nie wiem do końca o co ci chodziło ale bus na miejscu umożliwia szybki transfer pomiędzy małymi ośrodkami właśnie - inaczej i szybciej się tego nie załatwi. chłopaki robiący wyjazdy busami często na tym bazują dostosowując program praktycznie w czasie rzeczywistym - pogoda obłożenie itd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Gabrik napisał: W skrócie, jestem przeciwieństwem busiarzy, lubię mniejsze ośrodki i nie nudzę się w nich. Chyba nie wiesz o czym piszesz 😁 Na ilu wyjazdach byłeś z busiarzami? Których znasz?wiesz jak decydują o każdym dniu gdzie będziemy jeździć?wiesz że na czterodniowym wyjeździe busem możesz być w czterech ośrodkach małych i dużych. W okolicy Nauders byliśmy tylko w trzech ośrodkach a nie w czterech bo lawina zasypała drogę. Proszę o odpowiedź ile lat jeździsz z busiarzami i ile razy w sezonie. Edytowane 13 godzin temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) Ja osobiście póki co mam trochę inny punkt widzenia na tym etapie i wybieram duże ośrodki narciarskie. Czym więcej km tym więcej różnych stoków o różnym nachyleniu i stopniu trudności . Jadąc setki km w Alpy na tym etapie chce nabierać doświadczenia a nie tłuc jeden stok w nieskończoność bo przecież mógłbym spokojnie latać do PL i tam takich ON z jedną dwoma trasami jest cała masa . Co innego szkolenie tam wystarczą 3/4 trasy i fokus totalny na ćwiczenia przez cały wyjazd. Tu małe ośrodki alpejskie są jak najbardziej trafne bo zazwyczaj nie ma ludzi i można się skupić na sobie . Oczywiście kto co lubi . Paweł fajnie,że pojechałeś bo to kolejne dni które dadzą progres do przodu . Pozdro Co do „busiarzy”to przemawia do mnie ich oferta cenowa i krótkie wyjazdy 4 dni takie jakie lubię najbardziej. Ostatnio miałem ofertę za 700zl nocleg HB swój transport ale niestety są to głównie wyjazdy weekendowe 🤷♂️ kiedyś napewno skorzystam ! Edytowane 13 godzin temu przez Victor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2) Poniedziałek, Nauders. Ludzi więcej niż się spodziewałem, ale ok. Na dole najwyższe wskazanie temp 24 stopnie. Na górze 6. Niektóre trasy faktycznie istne lotniska. Ośrodek podoba się dla mnie. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, Gabrik napisał: 2) Poniedziałek, Nauders. Ludzi więcej niż się spodziewałem, ale ok. Na dole najwyższe wskazanie temp 24 stopnie. Na górze 6. Niektóre trasy faktycznie istne lotniska. Ośrodek podoba się dla mnie. W nocy są delikatne przymrozki? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Jutro będę z moją ekipą w Nauders. Jest ktoś z Was na miejscu? Jak chodzi o Bel Piano - bardzo fajny, mały ośrodek ale raczej dla osób bez sportowych aspiracji. Byłem dwa tygodnie temu na jeden dzień --> świetnie przygotowane trasy, ciepło i przyjaźnie, natomiast na więcej aniżeli kilka godzin się w mojej ocenie nie nadaje. Edytowane 3 godziny temu przez tomkly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Nadrabiając zaległości --> na pierwszy strzał garść zdjęć z Solden oraz Gurgli. Śniegu zdecydowanie więcej aniżeli w ubiegłych dwóch sezonach, można pojeździć freeride bez większego ryzyka uszkodzenia ślizgów. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, tomkly napisał: Jutro będę z moją ekipą w Nauders. dzisiaj Sölden, jutro Nauders a pojutrze ? niech zgadnę 🙂 St. Moritz ? Dzięki za wspaniałe relacje fotograficzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Jan napisał: dzisiaj Sölden, jutro Nauders a pojutrze ? niech zgadnę 🙂 St. Moritz ? Dzięki za wspaniałe relacje fotograficzne Dziś był Kaunertal. Pojutrze będę w Polsce. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tomkly napisał: Dziś był Kaunertal. droga czarna i sucha aż na samą górę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Marcos73 napisał: W nocy są delikatne przymrozki? pozdro Tak Marek, w zależności góra/dół -1 do -8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: droga czarna i sucha aż na samą górę ? Tak, odśnieżona. Można wjechać bezproblemowo na górę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu A to zdjęcia z weekendu w Ischgl. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Gabrik napisał: Tak Marek, w zależności góra/dół -1 do -8 No to spoczko, bo trasy wyglądają wyśmienicie, a słoneczko praży. Udanych szusów i pogody życzę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Tomek, tym razem więcej gór niż Twojej facjaty, wreszcie da się oglądać 🤪. Niedługo my też tak będziemy. Załatwiaj pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, tomkly napisał: weekendu w Ischgl. a co tam tak pusto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi