Gabrik Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1) Niedziela, Belpiano, relatywnie sporo osób, ale i tak nie więcej jak 2-5 minut do wyciągów. Pogoda jak dzwon, godzę wdrażanie wskazówek szkoleniowych, z pomocą znajomym i urlopowym podejściem. Niestety na koniec dnia zbiłem piszczel podczas układania nart i jutro może być boleśnie i problemowo, mam banię wielkości dużej śliwki. Co do ośrodka, dla mnie wystarczająca petarda, jutro Nauders. 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Godzinę temu, Gabrik napisał: Co do ośrodka, dla mnie wystarczająca petarda, jutro Nauders. Mógłbyś rozwinąć tę myśl w wolnej chwili? 😁 bardziej "petarda" czy "wystarczająca"? Jakie macie temperatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 7 godzin temu, zając napisał: Mógłbyś rozwinąć tę myśl w wolnej chwili? 😁 bardziej "petarda" czy "wystarczająca"? Jakie macie temperatury? W skrócie, jestem przeciwieństwem busiarzy, lubię mniejsze ośrodki i nie nudzę się w nich. Temp.według wskazań nad wejściem na krzesła +10. Prócz St Valentino i czerwonej schodzącej do dołu gondoli, wszystkie trasy jak w styczniu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, Gabrik napisał: W skrócie, jestem przeciwieństwem busiarzy, też tak mam - nie lubię jeździć busami pod wyciąg wszystkie 3 destynacje bardzo urozmaicone - fajnie czarne trasy na prawym skraju Belpiano przy starym 3 osobowym wyciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć. Paweł bardzo proszę o dużo zdjęć z Soldy🙂 Z filmów i zdjęć bardzo mi się ten ON podoba. Napisz również kilka zdań jak będziesz miał czas i chęci. Gdzie macie nocleg? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artie40 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Powodzenia w Nauders, pobawisz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 38 minut temu Udostępnij Napisano 38 minut temu 2 godziny temu, Gabrik napisał: W skrócie, jestem przeciwieństwem busiarzy, lubię mniejsze ośrodki i nie nudzę się w nich. Temp.według wskazań nad wejściem na krzesła +10. Prócz St Valentino i czerwonej schodzącej do dołu gondoli, wszystkie trasy jak w styczniu. Cześć Nie wiem do końca o co ci chodziło ale bus na miejscu umożliwia szybki transfer pomiędzy małymi ośrodkami właśnie - inaczej i szybciej się tego nie załatwi. chłopaki robiący wyjazdy busami często na tym bazują dostosowując program praktycznie w czasie rzeczywistym - pogoda obłożenie itd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 minut temu Udostępnij Napisano 9 minut temu (edytowane) 2 godziny temu, Gabrik napisał: W skrócie, jestem przeciwieństwem busiarzy, lubię mniejsze ośrodki i nie nudzę się w nich. Chyba nie wiesz o czym piszesz 😁 Na ilu wyjazdach byłeś z busiarzami? Których znasz?wiesz jak decydują o każdym dniu gdzie będziemy jeździć?wiesz że na czterodniowym wyjeździe busem możesz być w czterech ośrodkach małych i dużych. W okolicy Nauders byliśmy tylko w trzech ośrodkach a nie w czterech bo lawina zasypała drogę. Proszę o odpowiedź ile lat jeździsz z busiarzami i ile razy w sezonie. Edytowane 6 minut temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi