Gabrik Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 1) Niedziela, Belpiano, relatywnie sporo osób, ale i tak nie więcej jak 2-5 minut do wyciągów. Pogoda jak dzwon, godzę wdrażanie wskazówek szkoleniowych, z pomocą znajomym i urlopowym podejściem. Niestety na koniec dnia zbiłem piszczel podczas układania nart i jutro może być boleśnie i problemowo, mam banię wielkości dużej śliwki. Co do ośrodka, dla mnie wystarczająca petarda, jutro Nauders. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, Gabrik napisał: Co do ośrodka, dla mnie wystarczająca petarda, jutro Nauders. Mógłbyś rozwinąć tę myśl w wolnej chwili? 😁 bardziej "petarda" czy "wystarczająca"? Jakie macie temperatury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi