grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Mitek napisał: Tu jest - pomimo - wielu błędów jazda, którą naprawdę można się jarać a nie jakimś panienkami. narciarsko tej panience nie dorastasz do pięt. więc jakim prawem ją oceniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 58 minut temu Udostępnij Napisano 58 minut temu 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć I jeszcze wcielenie królewskie: Pozdro Ło matko!!! Herman może był skuteczny ale jego narciarstwo było subtelne i eleganckie jak język niemiecki w poezji 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu 2 minuty temu, jurek_h napisał: Ło matko!!! Herman może był skuteczny ale jego narciarstwo było subtelne i eleganckie jak język niemiecki w poezji 🙂 Cześć Gdybyś powiedział, że Hermann był subtelny jak czołg to oczywiste ale akurat jego styl był bardzo płynny i pewny. Przy takim Cuche albo Raichu to był szczyt narciarskiej elegancji i poukładanej jazdy choć niepozbawionej ryzyka. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 28 minut temu Udostępnij Napisano 28 minut temu (edytowane) Pierwszym skojarzeniem był oczywiście czołg ale użyłem już tego w stosunku do naszego forumowicza zza zachodniej granicy 🙂 , więc musiałam się wysilić 😉 Edytowane 26 minut temu przez jurek_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 minut temu Udostępnij Napisano 13 minut temu 12 minut temu, jurek_h napisał: Pierwszym skojarzeniem był oczywiście czołg ale użyłem już tego w stosunku do naszego forumowicza zza zachodniej granicy 🙂 , więc musiałam się wysilić 😉 Cześć Ale ja celowo rozróżniam Hermanna od stylu jego jazdy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi