Jump to content

Carpani Ski

PaVic
 Share

Recommended Posts

Z racji,że marka Carpani nadal siedzi mi w głowie i dziwnie spokoju mi nie daje tak przeglądałem sieć i znalazłem taki film którym się dzielę.
Produkcja w małej firmie włoskich pasjonatów narciarstwa. 

Przeglądając dalej net wszedłem na włoskie forum a tam trochę więcej informacji i samej dyskusji na temat tej marki i modeli bo ogólnie w necie jakoś dziwnie cicho lub bardzo zdawkowo w porównaniu do głównych graczy .
Tu krótki opis wszystkich modeli przez osobę która testowała ( tłumaczenie sieciowe )

IMG_7885.thumb.jpeg.60a957f782859510add08cf86fd9eefb.jpegIMG_7884.thumb.jpeg.265c4fbba4eea4ab4a64c9d60bbaeaae.jpeg

O lini WCT można było przeczytać,że to linia narciarska dla osób cierpiących na narty 🥳 no mnie q.. skręca 🥴

pozdro

• Like 2
  • Thanks 1

5 minut temu, jurek_h napisał:

😂 Coś mi się obiło o uszy w Valmalenco że dużo ciała a za mało nart 🤷‍♂️ ale fakt bella ragazza 

5 minut temu, PaVic napisał:

😂 Coś mi się obiło o uszy w Valmalenco że dużo ciała a za mało nart 🤷‍♂️ ale fakt bella ragazza 

Trochę nie kumam.

Marta jest urocza, zabawna i znakomicie  jeździ na nartach.

Czego chcieć więcej?

• Like 1

Teraz, jurek_h napisał:

Trochę nie kumam.

Marta jest urocza, zabawna i znakomicie  jeździ na nartach.

Czego chcieć więcej?

Chodziło o jej prywatne konto insta jako ambasadorki 🤷‍♂️ nie mi wnikać w szczegóły bo również wszytko mi gra jak teraz widzę ten link 😉

Teraz, jurek_h napisał:

Czyli gdziś około 

1410 😉

Za model ich flagowy AR-1 1980 € 

SC i SC+ wiązania marker 1270€ 

AR-S-M-L 1540€

AR-K 1660€ 

GS-SL 1420€ 

Półka cenowa Van Deer , Stockli jednym słowem 🤯

• Thanks 1

Edwin miałem kiedyś przyjemność jeździć na leciwych Dynastarch kupiłem bez namysłu nowy model SL strzał w 10 ale kiedy dał mi te AR-K eksplodowałem totalny banan i nie schodził mi z gęby przz cały dzień a przecież nie ma takich umiejętności jakich chce . Kapitalne deski 

• Like 1
  • Thanks 1

1 minutę temu, PaVic napisał:

Edwin miałem kiedyś przyjemność jeździć na leciwych Dynastarch kupiłem bez namysłu nowy model SL strzał w 10 ale kiedy dał mi te AR-K eksplodowałem totalny banan i nie schodził mi z gęby przz cały dzień a przecież nie ma takich umiejętności jakich chce . Kapitalne deski 

Ja tam swoje zacznę sprzedawać prędzej, niż nowe kupować. Pozdro

• Confused 1

1 godzinę temu, PaVic napisał:

Z racji,że marka Carpani nadal siedzi mi w głowie i dziwnie spokoju mi nie daje tak przeglądałem sieć i znalazłem taki film którym się dzielę.

Przeglądając dalej net wszedłem na włoskie forum a tam trochę więcej informacji i samej dyskusji na temat tej marki i modeli bo ogólnie w necie jakoś dziwnie cicho lub bardzo zdawkowo w porównaniu do głównych graczy .
Tu krótki opis wszystkich modeli przez osobę która testowała ( tłumaczenie sieciowe )

IMG_7885.thumb.jpeg.60a957f782859510add08cf86fd9eefb.jpegIMG_7884.thumb.jpeg.265c4fbba4eea4ab4a64c9d60bbaeaae.jpeg

O lini WCT można było przeczytać,że to linia narciarska dla osób cierpiących na narty 🥳 no mnie q.. skręca 🥴

pozdro

Tak, tak. Kolejna wybitna Marka. Nic tylko brać.

7 godzin temu, PaVic napisał:

Za model ich flagowy AR-1 1980 € 

SC i SC+ wiązania marker 1270€ 

AR-S-M-L 1540€

AR-K 1660€ 

GS-SL 1420€ 

Półka cenowa Van Deer , Stockli jednym słowem 🤯

Ja za narty dawałem zwykle te mniejsze z wymienionych powyżej kwot, tyle, że nigdy nie było tego dziwnego znaczka € na końcu. Ale to używki były. No ale dłużej już nie będę narzekał na moją biedę. Podobają się to brać.

Edited by star
  • Like 1

8 hours ago, Edwin said:

Ile te cuda kosztują??

image.png.6a4c0effbca492051ac37199def1c6ba.png

Aczkolwiek nie ukrywam, że dostałem pewną zniżkę z tytułu bycia pierwszym posiadaczem nart Carpani w Polsce 🙂 Detale zostawie dla siebie 😉

Kurwa nie mogłem się powstrzymać po tym Valmalenco i musiałem to zrobić 🤩😍 To było silniejsze ode mnie 🤗

• Like 3
  • Thanks 1

3 minutes ago, lubeckim said:

image.png.6a4c0effbca492051ac37199def1c6ba.png

Aczkolwiek nie ukrywam, że dostałem pewną zniżkę z tytułu bycia pierwszym posiadaczem nart Carpani w Polsce 🙂 Detale zostawie dla siebie 😉

Kurwa nie mogłem się powstrzymać po tym Valmalenco i musiałem to zrobić 🤩😍 To było silniejsze ode mnie 🤗

Zdjęcie nart byś wstawił, a nie maila 🙂

• Haha 1

Just now, SzymQ said:

Zdjęcie nart byś wstawił, a nie maila 🙂

Panie, to nie jest Decathlon, że się bierze z półki 😛 Tutaj czas realizacji to 2 do 3 tygodni + wysyłka DHLem z Włoch (nie wliczona oczywiście w tą cenę) 

• Like 1
  • Thanks 1

9 godzin temu, PaVic napisał:

pozdro

Pawel, nie szukaj na forum poparcia, wsparcia, czy usprawiedliwienia swoich wyborów. Najzwyczajniej zrób, to co "musisz" i/lub możesz. To Twoje narciarstwo, Twoje odczucia,  Twoje pieniądze i Twoje życie. Niestety na drugie w tej formie nie licz.

Warto, czy nie warto, takie pytania ogólnie nie mają żadnego sensu.

• Like 3
  • Thanks 1