Skocz do zawartości

PS 2025/2026

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Moim zdaniem sprawa jest ewidentna.

Jechała jako ostatnia i miała już rozgrzebany stok. Nikt nie dopilnował, żeby wzięła narty 80 pod butem, nie czyta forum gdzie roi się od opisów specjalistów jakie narty (nawet z opisami konkretnych modeli z literkami i cyferkami) brać na "popołudniowe stoki". Nie czyta marketingowych opisów nart tylko ślepo wierzy, że narta sportowa to dobra narta - sama sobie winna. Gdyby wzięła narty wybaczające błędy na których się łatwo jeździ nie byłoby problemu.

Jeszcze dobrze, że stok był zamknięty i nie było szkółek itd.

Pozdro

Cześć 

To co powyżej to ironiczne pierdolety, Zobacz jeszcze raz przejazd a właściwie to co słychać przed samym startem i  jest jeszcze tekst w ramce wyświetla się w prawym górnym rogu. Nie wiem czy ktoś z was zwrócić na to uwagą ale powiedzieli jej że jest tak łatwo i prosto że ma tylko zjechać i nic jej nie zaskoczy i tak zrobiła tylko... zjechała. Warunki nie miały wpływu na jej jazdę.

Pozdro 

Edytowane przez Mikoski
  • Like 2

2 godziny temu, grimson napisał:

no i kaszanka, Maryna ostatnia ze stratą  +2,66 sek do pierwszego miejsca. co tam się wydarzyło, ktoś ogląda?

nic się nie wydarzyło, głowa zadarta do góry, spokojny przejazd bez parcia na szybkość. Oglądając myślałem tylko żeby nie przydzwoniła...

• Like 2

Cześć

Bardzo trudny SG. Ustawienie z wieloma zaskakującymi wybiciami i ślepymi bramkami. Przy tym świetle bardzo trudne do przejechania czysto. Bardzo rozsądny i bardzo dobry przejazd Panny Maryny. Uwzględniając, że ona nie za bardzo umie walczyć o szybkość to to jest naprawdę wartościowy wynik i dobre przetarcie przed GS.

Ja się balem przed startem. Jak już jechała to było widać, że nie ma tam żadnego szaleństwa tylko czysty pragmatyzm - za tą taktyczna dorosłość piątka z plusem.

Ciekawe, że po stosunkowo łatwym i szybkim SG Panów spodziewałem się czegoś podobnego dla Pań a tu im zafundowano naprawdę solidne schody.

Brignone, moja ulubiona zawodniczka, przyznam się szczerze, że nie wierzyłem ale po tym jak przeszła ten długi lewy z wybiciem do podkręconej sekcji z pierwszym prawym... To było widać, że wie, że to jest SG pod nią. Super sprawa. Żałuję Emmy Aicher bo to kolejna z moich faworytek a byłby trzeci medal...

Pozdro 

Edytowane przez Mitek
  • Like 2