zając Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Drodzy Twardziele i Twardzielki, czy można wpaść znienacka na stok pojeździć z Wami i ewentualnie potem posiedzieć przy herbatce z prądem bez rezerwacji noclegów? (Mamy gdzie spać w okolicy a ze względów rodzinnych nie mogę deklarować na 100% że będziemy i w jakim składzie oprócz mnie). 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, zając napisał: czy można wpaść znienacka na stok pojeździć z Wami i ewentualnie potem posiedzieć przy herbatce z prądem bez rezerwacji noclegów? Nie, nie można - TRZEBA Tereniu !!!! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, zając napisał: Drodzy Twardziele i Twardzielki, czy można wpaść znienacka na stok pojeździć z Wami i ewentualnie potem posiedzieć przy herbatce z prądem bez rezerwacji noclegów? (Mamy gdzie spać w okolicy a ze względów rodzinnych nie mogę deklarować na 100% że będziemy i w jakim składzie oprócz mnie). Niezapowiedziana , a zwłaszcza zapowiedziana znienacka jest pożądana 🙂 dzwoń przed przyjazdem, bo spontany lubią wymykać się spod kontroli 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, .Beata. napisał: Kochani mamy zarezerwowane 2 pokoje 3-osobowe i pokój 2-osobowy dla Michała, trzech Marków, Piotrka, Pawła, @Suave Sławka (chyba) i Damiana (nie dałeś jasnej odpowiedzi czy będziesz z Grażynką 😜) oraz 4 pokoje 2-osobowe dla Mitka z Rybelkiem, Piotrka z Anią, Sebastiana z najlepszą z żon oraz dla mnie i Eli. Jeśli coś zmieniamy, to to jest ten czas, żeby później Kamilowi nie mieszać za bardzo. Cena za dobę to 90 zł + śniadanie 35 zł za osobę. Termin 2-3-4 stycznia 2026. Tradycyjnie poproszę o wpłatę 50 ziko za osobę. (507765712) Dzięki wielkie. Blik już poszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) Dubel Edytowane 3 godziny temu przez sese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, .Beata. napisał: Ps.Tak mnie kusi to Pilsko w piątek od rana, więc niewykluczone, że przyjedziemy już 1 stycznia. Już się cieszę 🙂 Robi sie ciekawie, może od razu Sylwester na stoku? Byłem kilka razy na takiej imprezie, na Pilsku, Wielkiej Raczy , Nowej Osadzie i Soszowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu 37 minut temu, bubol.T napisał: Robi sie ciekawie, może od razu Sylwester na stoku? Byłem kilka razy na takiej imprezie, na Pilsku, Wielkiej Raczy , Nowej Osadzie i Soszowie. ZW nie organizuje Sylwestra na stoku, z tego co się orientuję to najbliżej ZW jest co roku w SKI Park Rajcza - taki maluśki wyciąg w centrum wsi.https://www.facebook.com/events/837678755512157?acontext={"event_action_history"%3A[{"surface"%3A"user_timeline"}%2C{"mechanism"%3A"attachment"%2C"surface"%3A"newsfeed"}]%2C"ref_notif_type"%3Anull}&locale=pl_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi