Skocz do zawartości

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026

.Beata.

Szósty Zlot Twardzielek i Twardzieli 2026  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zatem który?

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy Twardziele i Twardzielki, czy można wpaść znienacka na stok pojeździć z Wami i ewentualnie potem posiedzieć przy herbatce z prądem bez rezerwacji noclegów? (Mamy gdzie spać w okolicy a ze względów rodzinnych nie mogę deklarować na 100% że będziemy i w jakim składzie oprócz mnie). 

• Like 3

5 minut temu, zając napisał:

Drodzy Twardziele i Twardzielki, czy można wpaść znienacka na stok pojeździć z Wami i ewentualnie potem posiedzieć przy herbatce z prądem bez rezerwacji noclegów? (Mamy gdzie spać w okolicy a ze względów rodzinnych nie mogę deklarować na 100% że będziemy i w jakim składzie oprócz mnie). 

Niezapowiedziana , a zwłaszcza zapowiedziana znienacka jest pożądana 🙂 dzwoń przed przyjazdem, bo spontany lubią wymykać się spod kontroli 😉 

• Like 1

4 godziny temu, .Beata. napisał:

Kochani

mamy zarezerwowane 2 pokoje 3-osobowe i pokój 2-osobowy dla Michała, trzech Marków, Piotrka, Pawła,  @Suave Sławka (chyba) i Damiana (nie dałeś jasnej odpowiedzi czy będziesz z Grażynką 😜) oraz 4 pokoje 2-osobowe dla Mitka z Rybelkiem, Piotrka z Anią, Sebastiana z najlepszą z żon oraz dla mnie i Eli. Jeśli coś zmieniamy, to to jest ten czas, żeby później Kamilowi nie mieszać za bardzo.

Cena za dobę to 90 zł + śniadanie 35 zł za osobę. Termin 2-3-4 stycznia 2026. 

Tradycyjnie poproszę o wpłatę 50 ziko za osobę. (507765712)

Dzięki wielkie. Blik już poszedł.

• Thanks 1

6 godzin temu, .Beata. napisał:

Ps.Tak mnie kusi to Pilsko w piątek od rana, więc niewykluczone, że przyjedziemy już 1 stycznia.

Już się cieszę 🙂

Robi sie ciekawie, może od razu Sylwester na stoku? Byłem kilka razy na takiej imprezie, na Pilsku, Wielkiej Raczy , Nowej Osadzie i Soszowie.