Victor Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Edwin napisał: się pozabijacie Spokojnie nikt nikogo tu nie będzie zabijał a ataki personalne uważam za dziecinadę szczególnie jeżeli ktoś pisze tak : 2 godziny temu, Wujot2 napisał: Mamy wojnę. Już teraz. Czego tu nie rozumiecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Edwin napisał: 17 minut temu, Edwin napisał: Sory Wujot ,ale każdy ma swoje zdanie ,a Ty stawiasz się w tej chwili że Ty i tylko Ty masz rację,reszta która się nie zgadza z Twoim zdaniem, to debile trolle itp. idź na rower jutro bo jak widzę wszelkie Media tak piorą mózgi że za chwilę sami się pozabijacie. Jestem zupełnie wyluzowany, nie lubię jednak osobistych wstawek (@grimson). Victorowi dostało się przy okazji no bo przyznaj sam w razie wojny z rosją Wrocław może spać spokojnie, albo atak wyprzedzający??? Naprawdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 14 minut temu, Victor napisał: Spokojnie nikt nikogo tu nie będzie zabijał a ataki personalne uważam za dziecinadę szczególnie jeżeli ktoś pisze tak : Wracaj w twoje rodzinne strony i strzelaj kapiszonami do tego co nadleci. W Belgii połowa Białegostoku siedzi to chyba twoje okolice? Edytowane 4 godziny temu przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Mikoski napisał: Wracaj w twoje rodzinne strony i strzelaj kapiszonami do tego co nadleci. W Belgii połowa Białegostoku siedzi to chyba twoje okolice. Jeżeli trzeba będzie to się stawie-spokojna Twoja 😉 nie pękam a żyć wiecznie nie będę . Ale jak już zauważyłeś cała moja rodzina jest z prawej strony Wisły ogólnie to Lubelszczyzna regiony największego zakładu chemicznego w kraju ..wystarczy jedna zabłąkana rakieta żeby ah nawet nie chcę myśleć …mojej żony rodzice i rodzina są z północnego wschodu także punkt siedzenia .. koledzy 🤷♂️ Jezeli jesteśmy już w tej wojnie jak napisał Wujot to moim skromnym czas atakować i się bronić . Amerykanie ostatnio pokazali że potrafią zrobić szybki nalot - Iran , Izralska armia potrafi zrównać z ziemią całą strefę Gazy jak niemieccy naziści Warszawę po powstaniu , nasi byli już w Iraku i Afganistanie więc qwa nie wiem na co jeszcze czekamy idąc myślą Wiesława. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Mikoski napisał: Wracaj w twoje rodzinne strony i strzelaj kapiszonami do tego co nadleci. W Belgii połowa Białegostoku siedzi to chyba twoje okolice? Mikoś, Ty to chyba w służbach wywiadowczych dorabiasz,bo Twoje wrzuty o ludziach i wiedzy o nich mnie przerażają 😊 czytając opinie kim jest Fredo,czy Janek Kowal zza oceanu lata temu😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Czy nie jest to dobry pomysł, żeby SkiForum wystawiło tych czterech pancernych do T72 [o ile ostatni nie poszedł na wschód], lub do Leoparda? Odpicować taki czołg, dać mocne hasła na burty, typu "śmierć moskalom", lub "wieczna przyjaźń polsko-banderowska" i ogień na wschód. Jestem pewien że live na YT zebrałby całkiem spore grono obserwujących poczynania dzielnej załogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 32 minuty temu, Victor napisał: Jezeli jesteśmy już w tej wojnie jak napisał Wujot to moim skromnym czas atakować i się bronić . Amerykanie ostatnio pokazali że potrafią zrobić szybki nalot - Iran , Izralska armia potrafi zrównać z ziemią całą strefę Gazy jak niemieccy naziści Warszawę po powstaniu , nasi byli już w Iraku i Afganistanie więc qwa nie wiem na co jeszcze czekamy idąc myślą Wiesława. Prowokator. Pobudzanie dyskusji, żebyście się jeszcze bardziej boksowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 23 minuty temu, Edwin napisał: Mikoś, Ty to chyba w służbach wywiadowczych dorabiasz,bo Twoje wrzuty o ludziach i wiedzy o nich mnie przerażają 😊 czytając opinie kim jest Fredo,czy Janek Kowal zza oceanu lata temu😁 Trzeba czytać ze zrozumieniem co inni piszą trochę poszperać w necie i wiesz wszystko o starych towarzyszach i nowych ujach był tu🤣 ksiądz który pisał tu pod przykrywką ojca wielodzietnej rodziny co jest wielce prawdopodobne ,rozszyfrowaliśmy go z dokładną lokalizację jego parafii, był tu jeszcze jebany poseł oseł pisior który siał propagandę chyba z Bełchatowa szybko namierzony i z wielką moją satysfakcją dojeżdżałem bidoka😁 Nowe czasy internety wszystko ci powiedzą, zaskoczony byłem tym że stare komuchy popitali do Niemiec i teraz to prawicowe obrońcy demokracji. 🤣🤪😜 Edytowane 4 godziny temu przez Mikoski 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Edwin napisał: A ja dzisiaj w TV która mówi prawdę i tylko prawdę usłyszałem że zestrzelili tylko cztery, które były uzbrojone i kierowały się na hab w Rzeszowie Jesli to prawda to w zasadzie bylo to wypowiexzenie wojny. W stanie wojny jednak nie jestesmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Mikoski napisał: Trzeba czytać ze zrozumieniem co inni piszą trochę poszperać w necie i wiesz wszystko o starych towarzyszach i nowych ujach był tu🤣 ksiądz który pisał tu pod przykrywką ojca wielodzietnej rodziny co jest wielce prawdopodobne ,rozszyfrowaliśmy go z dokładną lokalizację jego parafii, był tu jeszcze jebany poseł oseł pisior który siał propagandę chyba z Bełchatowa szybko namierzony i z wielką moją satysfakcją dojeżdżałem bidoka😁 Nowe czasy internety wszystko ci powiedzą, zaskoczony byłem tym że stare komuchy popitali do Niemiec i teraz to prawicowe obrońcy demokracji. 🤣🤪😜 A trochę lat na tym forum Ty i ja siedzimy😊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Edwin napisał: A ja dzisiaj w TV która mówi prawdę i tylko prawdę usłyszałem że zestrzelili tylko cztery, które były uzbrojone i kierowały się na hab w Rzeszowie niezmiernie mnie interesuje, jak to F35 były w stanie w nocy zidentyfikować, który dron jest uzbrojony, a który wabikiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, Mikoski napisał: Idę jego drogą i wkurwiam moją katolicką rodzinę że jak na łożu śmierci się nawrócę to w niebie będzie sto razy większa radość ze mnie niż z tych całe życie wierzących 😜 . Tak jest w piśmie 👍 Musisz miec straszne deficyty jak cie cieszy wkurwianie wlasnej rodziny. Jaka by nie byla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, grimson napisał: niezmiernie mnie interesuje, jak to F35 były w stanie w nocy zidentyfikować, który dron jest uzbrojony, a który wabikiem. Organoleptycznie😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ja tylko w tym wątku tylko chciałem zaznaczyć, że nie wierzcie we wszystko co co nam podają media. My gówno wiemy jakie są rozgrywki. Pozdrawiam Wszystkich. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 22 minuty temu, Spiochu napisał: Musisz miec straszne deficyty jak cie cieszy wkurwianie wlasnej rodziny. Jaka by nie byla. Praktykujące katole wierzący w baśnie i do tego pisiory co raczej zawsze jest powiązane . Mam zajebistą satysfakcję jak gaszę ich opowieści z mchu i paproci 👍 a pismo znam bo miałem pracownika świadka Jehowy który przez lata mnie nawracał i dzięki niemu znam dość dobrze Stary i nowy testament. Edytowane 3 godziny temu przez Mikoski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 28 minut temu, Mikoski napisał: Trzeba czytać ze zrozumieniem co inni piszą trochę poszperać w necie i wiesz wszystko o starych towarzyszach i nowych ujach był tu🤣 ksiądz który pisał tu pod przykrywką ojca wielodzietnej rodziny co jest wielce prawdopodobne ,rozszyfrowaliśmy go z dokładną lokalizację jego parafii, był tu jeszcze jebany poseł oseł pisior który siał propagandę chyba z Bełchatowa szybko namierzony Jakoś mi to umknęło, choć jestem tu od dawna. Faktem jest, że można się nieźle podszyć. I nieźle pooszukiwać. Np. odnośnie własnych umiejetności narciarskich. Kiedyś wybrałem się na narty z młodą dziewczyną z grupy newsowej. Żadne podteksty, po prostu wspólny wyjazd jednym samochodem do Kasiny. Dziewczyna mówiła, że już kilka razy wybrała się z różnymi "koneserami" z grupy i okazało się, że mocni w gębie, a właściwie w klawiaturze, a słabi w realu. Na szczęscie mnie dobrze oceniła. 🙂 Powiedzmy zgodnie z klawiaturą. 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Mikoski napisał: Praktykujące katole wierzący w baśnie i do tego pisiory co raczej zawsze jest powiązane . Mam zajebistą satysfakcję jak gaszę ich opowieści z mchu i paproci 👍 a pismo znam Nie zawsze. Ja jestem praktykujący a do pisora mi baaaardzo daleko. Dlaczego praktykujący, a ściśle dlaczego wciąż praktykujący, bo wiara w boga jakkolwiek postrzeganego to inna sprawa? Skomplikowane, dużo by pisać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, a_senior napisał: Nie zawsze. Ja jestem praktykujący a do pisora mi baaaardzo daleko. Dlaczego praktykujący, a ściśle dlaczego wciąż praktykujący, bo wiara w boga jakkolwiek postrzeganego to inna sprawa? Skomplikowane, dużo by pisać. A wiesz że marne szanse dostania się do raju... Pismo Święte, w szczególności Księga Objawienia, wspomina o symbolicznej liczbie 144 tysięcy wybranych, którzy idą do nieba 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, a_senior napisał: Nie zawsze. Ja jestem praktykujący a do pisora mi baaaardzo daleko. Dlaczego praktykujący, a ściśle dlaczego wciąż praktykujący, bo wiara w boga jakkolwiek postrzeganego to inna sprawa? Skomplikowane, dużo by pisać. Jak byłem dociekliwy i pytałem co z wszystkimi ludźmi którzy żyli przed Chrystusem a byli prawi nigdy nie dostałem konkretnej odpowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Edwin napisał: Sory Wujot ,ale każdy ma swoje zdanie ,a Ty stawiasz się w tej chwili że Ty i tylko Ty masz rację,reszta która się nie zgadza z Twoim zdaniem, to debile trolle itp. idź na rower jutro bo jak widzę wszelkie Media tak piorą mózgi że za chwilę sami się pozabijacie. Niestety prawda jest taka Edwinie Drogi, że Wujot to po prostu mądry gość o szerokiej wiedzy. Typowy przykład "wykształciucha" nie lubianego niestety przez większość. Taka prawda. Pozdro 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ja bym bardzo chciał, by mi ktoś podał, ile kosztowało mnie jako podatnika, koszt zestrzelenia/przejęcia tych 19 dronów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Cześć Jakieś konkretne pytanie Krzychu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 50 minut temu, grimson napisał: niezmiernie mnie interesuje, jak to F35 były w stanie w nocy zidentyfikować, który dron jest uzbrojony, a który wabikiem. Było oglądać programy informacyjne, w późnych godzinach wieczornych to tłumaczyli. Wszystkiego Ci nie powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mikoski napisał: Jak byłem dociekliwy i pytałem co z wszystkimi ludźmi którzy żyli przed Chrystusem a byli prawi nigdy nie dostałem konkretnej odpowiedzi. Bo to jest bardziej skomplikowane. I nie należy tego brać dosłownie. Skoro tylko 144 tys. ma szansę na raj, to się pewnie tam nie dostanę. Zresztą nawet nie próbuję. 🙂 Staram się żyć w miarę sprawiedliwie, nie robić innym świństw i innego dziadostwa. Czy to wystarczy na raj? 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, moruniek napisał: Ja bym bardzo chciał, by mi ktoś podał, ile kosztowało mnie jako podatnika, koszt zestrzelenia/przejęcia tych 19 dronów. Myślę że bardzo dużo i o wiele za dużo ale na obecną chwilę co by nie zrobili i tak ktoś się doczepi 😕 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi