Spiochu Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, mig napisał: Tak ogolnie. Czasem smieszą mnie Twoje poszukiwania "winnych" po całym świecie a szczegolnie w otoczeniu "systemowym" i próby obiektywizowania swoich działań i zaniechań.... ale fajnie się czyta. Mozna wiele nauczyć się. Tym razem były winne panienki, chociaż hetero... Ale ten post nie jest o mnie. Mozesz sobie zalozyc roboczo ze sam odpowiadam za wszystkie moje problemy ale to nic nie zmienia w temacie. Pisze o duzej grupie osob, ktore kiepsko sobie radza finansowo mimo wyksztalcenia i zaangazowania. Kiepsko, czyli znacznie gorzej ode mnie. Pisze takze o wiekszosci mlodych mezczyzn, ktorzy nie maja szans na znalezienie partnerki bo zadna ich nie chce. Ewentualnie zainteresowane sa takie o 3 ligi gorsze od nich. Wiem ze trudno w to uwierzyc ale tak media spolecznosciowe zmienily spoleczenstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu A jakie kryteria brane są pod uwagę przy ocenie, że ktoś jest lepszy lub gorszy o te trzy ligi? Dla kolegi pytam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 15 minut temu, Spiochu napisał: Ale ten post nie jest o mnie. Mozesz sobie zalozyc roboczo ze sam odpowiadam za wszystkie moje problemy ale to nic nie zmienia w temacie. Pisze o duzej grupie osob, ktore kiepsko sobie radza finansowo mimo wyksztalcenia i zaangazowania. Kiepsko, czyli znacznie gorzej ode mnie. Pisze takze o wiekszosci mlodych mezczyzn, ktorzy nie maja szans na znalezienie partnerki bo zadna ich nie chce. Ewentualnie zainteresowane sa takie o 3 ligi gorsze od nich. Wiem ze trudno w to uwierzyc ale tak media spolecznosciowe zmienily spoleczenstwo. a możesz to trochę usystematyzować- te kryteria ligowe dla kobiet ewentualnych partnerek? co mają umieć? jak mają wyglądać? Ps. może nowy temat załóż bo do aut to za bardzo nie pasuje Edytowane 4 godziny temu przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 11 minut temu, Jan napisał: a możesz to trochę usystematyzować- te kryteria ligowe dla kobiet ewentualnych partnerek? co mają umieć? jak mają wyglądać? Ps. może nowy temat załóż bo do aut to za bardzo nie pasuje Kazdy ma pewnie troche inne kryteria ale jesli Ty jestes wysportowanym menagerem z roznymi pasjami a panna ma 20 kilo nadwagi pracuje w zabce i oglada netfliksa to chyba zauwazysz roznice. I znowu to nie bylo o mnie. Nie jestem menagerem ani nie poznalem panny z zabki. Edytowane 4 godziny temu przez Spiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 14 minut temu Udostępnij Napisano 14 minut temu Wracajac do tematu aut to calkiem ciekawe te chinczyki. Duzy suv ktory jest elektrykiem i spalinowym w jednym, ma ponad 500 KM, dobrze wyglada i kosztuje 219 tys. https://e.autokult.pl/test-omoda-9-wszystko-wszedzie-taniej,7188761608706816a Jak poprawia niedorobki to bedzie hit. A moze juz jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 minut temu Udostępnij Napisano 7 minut temu 4 godziny temu, Spiochu napisał: Kazdy ma pewnie troche inne kryteria ale jesli Ty jestes wysportowanym menagerem z roznymi pasjami a panna ma 20 kilo nadwagi pracuje w zabce i oglada netfliksa to chyba zauwazysz roznice. I znowu to nie bylo o mnie. Nie jestem menagerem ani nie poznalem panny z zabki. Zajebiste sortowanie ludzi 😕 już tacy przed tobą byli . To powyżej ty napisałeś i tego nie wygumkujesz. Kasty trzeba wprowadzić i sukom się odechce wybrzydzać 🤣 tylko księciunia z swojego kręgu muszą wybrać 😂 a że pizdowaty to nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi