Gabrik Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Witam wszystkich w środku letnich wakacji! Zgodnie z anonsem kwietniowym, zapraszam na szkolenie we Włoszech. Z uwagi na zobowiązania Piotra względem Jego domowego ośrodka narciarskiego Big White w Kanadzie, oraz CSIA, styczeń jest jedynym możliwym terminem jaki wchodzi w grę. Miejscem planowanego szkolenia, jest kameralny ośrodek narciarski Valmalenco/Alpe Palu (zakwaterowanie od soboty do soboty). Osoby poważnie zainteresowane, zapraszam do kontaktu poprzez wiadomość prywatną. Info w filmie. 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu A jakieś detale? Przybliżona cena za to szkolenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, lubeckim napisał: A jakieś detale? Przybliżona cena za to szkolenie ? Wszystko masz w filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, lubeckim napisał: A jakieś detale? Przybliżona cena za to szkolenie ? bardzo przyzwoita cena w stosunku do oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) No przeglądnąłem film i nie zauważyłem. Po prostu przyzwyczaiłem się, że czasy cena na priv się już skończyły. Dobra, jestem jednak debilem. Przeglądnąłem ale nie odsłuchałem. No coż........ Dzień jak co dzień ze mną 😅. Oczywiście jestem zainteresowany. Napiszę potem. Edytowane 5 godzin temu przez lubeckim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Pytanie czy ktoś z Poznania i okolic jest zainteresowany? bo to kawał drogi, fajnie byłoby podzielić się kosztami i godzinami za kółkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, cappo napisał: Pytanie czy ktoś z Poznania i okolic jest zainteresowany? bo to kawał drogi, fajnie byłoby podzielić się kosztami i godzinami za kółkiem. Narazie osoby na linii Warszawa-Ostrava. Będę dawał Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi