Mitek Napisano wczoraj o 08:57 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:57 3 godziny temu, arturzx napisał: To ta o którą chyba nawet Ciebie pytałem tylko nie wiem w którym wątku - przy której są resztki orczyka Brhliská - Derešský Kotol. Edit: to było w tym wątku 13 grudnia 🙂 Cześć Tak myślałem - super! Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 11 godzin temu, arturzx napisał: To jeszcze na koniec dnia Dievčenský žľab jak oceniasz nachylenie tego żlebu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Rześko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 22 godziny temu 53 minuty temu, cappo napisał: Rześko Daje zdrowo po nerkach na CG. Proca już działa? Mieli odpalić w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu (edytowane) 1 hour ago, Jan said: jak oceniasz nachylenie tego żlebu? Oceniam tak, że z dołu wygląda przyjaźniej niż z góry 😀 Gdzieś po pokonaniu 1/3 czy może połowy to już jest całkiem przyjemny jak jakaś czarna typu 6 Slalomak której jeszcze w tym sezonie jej nie jechałem więc może tylko tak mi się wydaje. Edytowane 22 godziny temu przez arturzx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 4 godziny temu, grimson napisał: Daje zdrowo po nerkach na CG. Proca już działa? Mieli odpalić w ten weekend. Proca nie ruszyła, D zamknięta bo zawody, więc na C trochę się ludzi kumulowalo. Zimno, nawet bardzo, u góry wietrznie, na trasach trochę luźnego śniegu, pod spodem lód, który z upływem dnia w coraz większych obszarach zaczął wychodzić. Na końcu łącznika( oficjalnie zamknięty) z C na B, trochę kamieni, więc trzeba uważać. Ludzi niby nie dużo jak na weekend, choć liczyłem że będzie mniej, sporo ludzi się podało albo często robili przerwy w knajpach, bo jak chciałem coś zjeść to chyba z 10-15 min czekałem aż zwolni się stolik. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Sobotni Rusin... chłodny, tłoczny i jakiś taki mało fajny .. chyba przez płaskie światło..koło południa dopiero się pokazało trochę słonka ale też trochę wiatr się ruszył więc -8 -10 odczuwalna.. Warun dobry..twardo 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Zwardoń. W ciągu dnia było za ciepło, więc pojechaliśmy na wieczorne. -15 minęliśmy sie z Adamem na schodach, wyglądał jakby trochę zmarznięty. Wytrzymaliśmy 4 godziny, ale co kilka zjazdów przerwa na herbatę w karczmie, a na koniec flaczki Cioci Jadzi w Swojskich. Udany wieczór. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi