Jan Napisano Sobota o 07:20 Udostępnij Napisano Sobota o 07:20 1 minutę temu, grimson napisał: No i cóż, w dniu wyjazdu z CG po raz pierwszy widać niebo: Obyś taką miał w VdS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Sobota o 07:36 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 07:36 14 minut temu, Jan napisał: Obyś taką miał w VdS Hehe, zdecydowanie będzie kartoflisko i mgły z widocznością do 50 m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano Sobota o 12:50 Udostępnij Napisano Sobota o 12:50 Chopok. Dziś dalej tłumy ale poza trasą cisza, spokój i nikogo 😀 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poziom Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Pierwszy raz w Zielencu i mam pytanie: na czym tu polega przygotowanie tras 😂? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 25 minut temu, poziom napisał: Pierwszy raz w Zielencu i mam pytanie: na czym tu polega przygotowanie tras 😂? brak ratrakowania z rana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poziom Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, grimson napisał: brak ratrakowania z rana? Dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu Godzinę temu, poziom napisał: Dokładnie... inaczej. Ratrakowali wieczorem, w nocy spadło dużo śniegu i rano była walka o przeżycie na stokach. Identyczną sytuację miałem na CG 2 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, grimson napisał: inaczej. Ratrakowali wieczorem, w nocy spadło dużo śniegu i rano była walka o przeżycie na stokach. Identyczną sytuację miałem na CG 2 stycznia Świeży śnieg nie jest łatwo ubić, jak wyratrakują rano to i tak będzie miękko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi