Jan Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 10 minut temu, PaVic napisał: Młoda kadra rośnie 🎿 dzieciaki z Gliwic ćwiczące freestyle Najmłodsi ze szkółki z Tignes na lodzie 🤯 …i jak im dorównać kiedy człowiek zaczyna po 40ce 🤷♂️🤦♂️ Na zewnątrz alpine coaster plus klimpark i interest się kręci w najlepsze 😅 musimy jakiś zlocik w Landgraafie zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 14 minut temu, Jan napisał: musimy jakiś zlocik w Landgraafie zrobić Wypadałoby z mojej strony Twoje podwórko halowe odwiedzić już czas najwyższy ,także czas się jakoś ustawić w Neuss 😉 a Landgraaf stoi,działa i cukrem sypią 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2 godziny temu, PaVic napisał: Dziś fokus na 🥳 także pozdrowionka Narciarzy całkiem sporo jak na poniedziałkowe popołudnie powiem szczerze .. Powiadasz, że po 40 a ja myślałem że to jakiś młodziaszek na tym zdjęciu🙃 Nie znudziła Ci się jeszcze hala? Rozumiem że trzeba do tego podchodzić stricte szkoleniowo ale jednak jest to cały czas to samo😵💫😁 Gdybym miał się teraz na Litwę wybierać to jednak będę szukał terminu żeby nie było szkółek i cały stok do dyspozycji. Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Godzinę temu, PaVic napisał: Wypadałoby z mojej strony Twoje podwórko halowe odwiedzić już czas najwyższy ,także czas się jakoś ustawić w Neuss 😉 a Landgraaf stoi,działa i cukrem sypią 😅 Wiesz akurat jeśli w Landgraaf obie trasy są dostępne to jest o wiele lepsza niż Neuss. Ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie hala w Dubaju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2 godziny temu, Jan napisał: Ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie hala w Dubaju Podziwiam,że Wam się chciało. Kierunek gdzie moja noga nigdy nie postanie 🤷♂️ Pod nosem mam Dubaj za friko 😜 Ostatnio oglądałem jakiś trening na hali w Hamburgu powiem, że całkiem ciekawa trasa … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2 godziny temu, AdrianW napisał: Powiadasz, że po 40 a ja myślałem że to jakiś młodziaszek na tym zdjęciu 5 z przodu 🤯 już się zbliża 🤦♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 28 minut temu, PaVic napisał: Kierunek gdzie moja noga nigdy nie postanie nie lubisz arabstwa czy za ciepło ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 6 minut temu, Jan napisał: nie lubisz arabstwa czy za ciepło ? To drugie 😉 pierwsze w pełnej akceptacji . Do takiego Maroka już lata planuje północ-południe zwiedzić bo zaproszeń tyle że na eden strzał będzie trudno do wykonania . Ale Dubaj ? No trzeba mieć klimat architektury nowoczesnej w sobie bo poza tym to co tam ciekawego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 30 Sierpnia Udostępnij Napisano 30 Sierpnia Henryczek już nie jest kawalerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 19:29 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:29 W dniu 25.08.2025 o 21:52, PaVic napisał: To drugie 😉 pierwsze w pełnej akceptacji . Do takiego Maroka już lata planuje północ-południe zwie na narty ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Jak to napisał kolega @grimson - jedziemy?!?!. Grudzień Livigno wyjazd z BTZ (i to bardzo dla mnie ważny wyjazd, powiem więcej bardzo ważny bo jedzie Antek mój wnuczek), w drodze powrotnej przesiadka w okolicach Wiednia i Turracher Hohe - wyjazd komercyjny szkolenie indywidualne jednego kursanta. Dalej od świąt BN - ZW SKI a na koniec tj w marcu z BTZ Tri Cime. Co w planach w sezonie - oczywiście zlot SF (jeżeli się uda), dalsze szkolenie w ramach kursu "ustawiacza" i ewentualnie kontakt z @Marek O (to tak zupełnie ponad planem). Kontynuacja "zabawowej" jazdy SL czyli ile się da a powiem że w poprzednim sezonie udało się bardzo fajnie - szczerze @lubeckimza wytrwałość i zawziętość ma gratis znaczy co łaska. @KrzysiekK - narty czekają na Ciebie. Uszkodzone okucie VP10 na ostatnim zlocie nie do odratowania - szukam nowych wiązań ale w zapasie mam super proste i mega długie żółciutkie V Race Tiger do renowacji. Tyczki - mam 20 długich, 10 kolanówek na szczotkach i 10 świeżo zakupionych grotów do których muszę dopasować gumowe rurki kolanowe - jak by ktoś coś znał się to poproszę wiadomość na priv. Na pod sumowanie chcecie rozśmieszyć Pana Boga - opowiedzcie mu o swoich planach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu A kiedy dokładnie w grudniu będzie to Livigno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 28 minut temu, lubeckim napisał: A kiedy dokładnie w grudniu będzie to Livigno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi