Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, PaVic napisał: Młoda kadra rośnie 🎿 dzieciaki z Gliwic ćwiczące freestyle Najmłodsi ze szkółki z Tignes na lodzie 🤯 …i jak im dorównać kiedy człowiek zaczyna po 40ce 🤷♂️🤦♂️ Na zewnątrz alpine coaster plus klimpark i interest się kręci w najlepsze 😅 musimy jakiś zlocik w Landgraafie zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Jan napisał: musimy jakiś zlocik w Landgraafie zrobić Wypadałoby z mojej strony Twoje podwórko halowe odwiedzić już czas najwyższy ,także czas się jakoś ustawić w Neuss 😉 a Landgraaf stoi,działa i cukrem sypią 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, PaVic napisał: Dziś fokus na 🥳 także pozdrowionka Narciarzy całkiem sporo jak na poniedziałkowe popołudnie powiem szczerze .. Powiadasz, że po 40 a ja myślałem że to jakiś młodziaszek na tym zdjęciu🙃 Nie znudziła Ci się jeszcze hala? Rozumiem że trzeba do tego podchodzić stricte szkoleniowo ale jednak jest to cały czas to samo😵💫😁 Gdybym miał się teraz na Litwę wybierać to jednak będę szukał terminu żeby nie było szkółek i cały stok do dyspozycji. Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, PaVic napisał: Wypadałoby z mojej strony Twoje podwórko halowe odwiedzić już czas najwyższy ,także czas się jakoś ustawić w Neuss 😉 a Landgraaf stoi,działa i cukrem sypią 😅 Wiesz akurat jeśli w Landgraaf obie trasy są dostępne to jest o wiele lepsza niż Neuss. Ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie hala w Dubaju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Jan napisał: Ostatnio bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie hala w Dubaju Podziwiam,że Wam się chciało. Kierunek gdzie moja noga nigdy nie postanie 🤷♂️ Pod nosem mam Dubaj za friko 😜 Ostatnio oglądałem jakiś trening na hali w Hamburgu powiem, że całkiem ciekawa trasa … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, AdrianW napisał: Powiadasz, że po 40 a ja myślałem że to jakiś młodziaszek na tym zdjęciu 5 z przodu 🤯 już się zbliża 🤦♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu 28 minut temu, PaVic napisał: Kierunek gdzie moja noga nigdy nie postanie nie lubisz arabstwa czy za ciepło ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu 6 minut temu, Jan napisał: nie lubisz arabstwa czy za ciepło ? To drugie 😉 pierwsze w pełnej akceptacji . Do takiego Maroka już lata planuje północ-południe zwiedzić bo zaproszeń tyle że na eden strzał będzie trudno do wykonania . Ale Dubaj ? No trzeba mieć klimat architektury nowoczesnej w sobie bo poza tym to co tam ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi