.Beata. Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, PaVic napisał: Ba 🥳 I? Wstrząśnięty czy zmieszany? 😅 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, AdrianW napisał: Siemanko . Ostatnie szusy z grubszej rury😉 7 zaliczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, .Beata. napisał: I? Wstrząśnięty czy zmieszany? 😅 ojezusie jak tam stromo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Jan napisał: ojezusie jak tam stromo Nie lękaj się, 007 da radę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, brachol napisał: Nie lękaj się, 007 da radę... lepiej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, brachol napisał: Nie lękaj się, Apollo 007 tudzież Red ziroł ziroł sewen Dewil 😉 da radę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Panowie, może weźmiecie swoje Panie na narty z okazji Dnia Kobiet? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, zając napisał: Panowie, może weźmiecie swoje Panie na narty z okazji Dnia Kobiet? moja będzie szczęśliwa jak w poniedziałek nie będzie musiała nart zapinać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Jan napisał: moja będzie szczęśliwa jak w poniedziałek nie będzie musiała nart zapinać Moja juz zapowiedziała, że w weekend może iść na rower, ale nie chce słyszeć o nartach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Stacja Narciarska Lądek Zdrój. Dziś spontanicznie wylądowałem na przydomowej Stacji, gdzie odpoczywając od Czarnej Góry, upalałem lądeckie trasy przez cały piękny, Słoneczny dzień. Warunki petarda, rano beton, po kilku godzinach stoki puściły, ale nie miało to żadnego znaczenia na przyjemność z jazdy. Jutro Stacja kręci od 9 do 20. Serdecznie pozdrawiam. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Który ON kręci jeszcze na nocnych, poniedziałek-czwartek? Lokalizacje wiślańsko-szczyrkowskie i okolice, żeby nie było daleko z Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi