zając Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, cappo napisał: Na dole Croda Rosa pokazywało +15, na Monte Elm +9. To już upał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu W marcu zeszłego roku jakoś nie przypominam sobie żeby było aż tak ciepło. W słońcu naprawdę grzeje mocno, następny wyjazd w takim terminie to koniecznie cienkie rękawiczki, a do tego jakaś lżejsza kurtka. Następny zakupiony kask na pewno też nie będzie czarny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, cappo napisał: W marcu zeszłego roku jakoś nie przypominam sobie żeby było aż tak ciepło. W słońcu naprawdę grzeje mocno, następny wyjazd w takim terminie to koniecznie cienkie rękawiczki, a do tego jakaś lżejsza kurtka. Następny zakupiony kask na pewno też nie będzie czarny. Ja też sobie nie przypominam takiego ciepła w lutym. Bywało ciepło, ale żebym sie w morzu kąpał to nie pamiętam 😎 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Chopok - na dziś Školský Žľab. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 18 godzin temu, bubol.T napisał: Jest tam cos tego śniegu jeszcze? Bo ja chce tam 7.03 uderzyć. Moze byc bieda, ale byle leżaki wstawili. Dzisiaj wiercone na "polance" było - wiertło nie dojechało do gleby. Od 06 do 11. jestem na miejscu. Kierownictwo zapowiada że "kręcimy" do 15.03 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Dzisiaj wiercone na "polance" było - wiertło nie dojechało do gleby. Od 06 do 11. jestem na miejscu. Kierownictwo zapowiada że "kręcimy" do 15.03 Warunki dziś wyśmienite 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 45 minut temu, cappo napisał: W marcu zeszłego roku jakoś nie przypominam sobie żeby było aż tak ciepło. no jeszcze mamy luty ale też było ciepło uciekaliśmy w stronę lodowców - tam były warunki najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 42 minuty temu, rulez napisał: Warunki dziś wyśmienite .Cześć Jak wyśmienite...? Jak nie ma nikogo to znaczy, że słabo. POzdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu No i 💯💯💯💯😫😫😫😫kmh nie pękła bo by już było ze 💯💯💯💯 razy na każdym forum 🤣🤣🤣 Przed podejściem proponuję "lornetę z meduzą" niektórzy pewnie wiedzą o co chodzi 🤪 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, Mikoski napisał: No i 💯💯💯💯😫😫😫😫kmh nie pękła bo by już było ze 💯💯💯💯 razy na każdym forum 🤣🤣🤣 ale po takim treningu może pęknie na Kamienieckim Lodowcu ważne aby główny bohater nie zrobił sobie krzywdy Edytowane 2 godziny temu przez Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Wchodzą statsy z dzisiaj: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 10 minut temu, grimson napisał: Wchodzą statsy z dzisiaj: jutro jeszcze jeździsz czy do domu ? ps co to masz za appke do tej prędkości ? Edytowane 2 godziny temu przez Jan PS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Jan napisał: jutro jeszcze jeździsz czy do domu ? ps co to masz za appke do tej prędkości ? Jutro rano do domu. aplikacja to Sports Tracker. W wersji na Androida ma więcej bajerow narciarskich, jak np licznik zjazdów, czy na mapie rozróżnienie kolorami wyciągów vs trasy narciarskie. W wersji na IPhone apka jest bardziej uboga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, grimson napisał: Jutro rano do domu. aplikacja to Sports Tracker. W wersji na Androida ma więcej bajerow narciarskich, jak np licznik zjazdów, czy na mapie rozróżnienie kolorami wyciągów vs trasy narciarskie. W wersji na IPhone apka jest bardziej uboga. Co tak krótko? Wg mnie szkoda tak daleko jechać żeby skracać pobyt do mniej niż 6 dni na nartach... W covidzie byliśmy na 4 dni na Moltku i w okolicy (z czego w jednym dniu wiało i były wyłączone wyciągi), od tego czasu uważam że to zdecydowanie za krótko na wyjazd narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dziś dobra sytuacja na Little Grizzly. Jechalem z dziewczynami kanapa wzdłuż tej trasy. Loży szyderców została zaprezentowana następująca scena: miłośnik jazdy na wprost poszedł z samej góry piecem na dół. Tam, gdzie czerwona kropka- > tam wpadł w duży odsyp, który go wyhamował, i nieszczęśnik poleciał na twarz. Zatrzymał się tam, gdzie zielona kropka, jakieś 200m niżej. Na szczęście wstał o własnych siłach. Po narty musiał się mocno cofać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, zając napisał: Co tak krótko? Wg mnie szkoda tak daleko jechać żeby skracać pobyt do mniej niż 6 dni na nartach... W covidzie byliśmy na 4 dni na Moltku i w okolicy (z czego w jednym dniu wiało i były wyłączone wyciągi), od tego czasu uważam że to zdecydowanie za krótko na wyjazd narciarski. 5 dni na nartach zaliczone, total 290km w górę i w dół. W tym pierwszy biedny dzień po przyjedzie, gdzie na stoku spędzone niecałe 3 godz. Nogi bolo, wyjeździłem się. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, grimson napisał: total 290km w górę a jaka łączna różnica poziomów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Jan napisał: a jaka łączna różnica poziomów ? 27 451m vertical drop. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Mikoski napisał: No i 💯💯💯💯😫😫😫😫kmh nie pękła bo by już było ze 💯💯💯💯 razy na każdym forum 🤣🤣🤣 Przed podejściem proponuję "lornetę z meduzą" niektórzy pewnie wiedzą o co chodzi 🤪 Jak nie pękła, umknęło to Twojej uwadze 😂. Chyba też sobie zainstaluję tę apkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 51 minut temu, grimson napisał: 5 dni na nartach zaliczone, total 290km w górę i w dół. W tym pierwszy biedny dzień po przyjedzie, gdzie na stoku spędzone niecałe 3 godz. Nogi bolo, wyjeździłem się. Dobrze cyganka wywróżyła... Wisisz za cygankę! 😝 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, AdrianW napisał: Dobrze cyganka wywróżyła... Wisisz za cygankę! 😝 Pozdro Chrzanić cyganke i pogańskie gusła. Ważne że giry całe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, grimson napisał: Chrzanić cyganke i pogańskie gusła. Ważne że giry całe. No toć przecież Ty jakieś fatum wymyśliłeś przed wyjazdem... a ja tylko cygankę w kontrze 😉 Szerokości w drodze do domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, AdrianW napisał: No toć przecież Ty jakieś fatum wymyśliłeś przed wyjazdem... a ja tylko cygankę w kontrze 😉 Szerokości w drodze do domu. Bo kreski Norwega pokazywały pogodową katastrofę. a tak to gębę mam czerwoną od słońca, żeby tylko skóra nie chodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 41 minut temu Udostępnij Napisano 41 minut temu Ale tam było napisane, że prędkość 14,6 km/h więc daleko do 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 39 minut temu Udostępnij Napisano 39 minut temu 20 minut temu, grimson napisał: Bo kreski Norwega pokazywały pogodową katastrofę. a tak to gębę mam czerwoną od słońca, żeby tylko skóra nie chodziła. A nie mówiłem/pisałem? A najważniejsze nie stresować się bzdurami - jak jedziesz na narty to z założenia jest fajnie i tyle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi