grimson Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu Zjechałem do Marilleva 1400, przy gondoli śnieg już ciapowaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, grimson napisał: Zjechałem do Marilleva 1400, przy gondoli śnieg już ciapowaty. oddałeś dziewczyny do szkółki z przystojnym instruktorem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu E tam ciapowaty, zajebisty miękki śnieżek do robienia miękkiej jazdy, mieliśmy taki ostatniego dnia po sporym opadzie dzień wcześniej, zabawa była przednia, także w odsypach w drugiej połowie dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Jan napisał: oddałeś dziewczyny do szkółki z przystojnym instruktorem? Carabinieri mają oko na moje dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Na razie mam odkrycie: pusta kanapa 6 osobowa i pusta trasa niebieska nr 29, z dobrym nachyleniem w pierwszej połowie i zacnej szerokości. Można jechać pełnym gazem od bandy do bandy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, grimson napisał: Na razie mam odkrycie: pusta kanapa 6 osobowa i pusta trasa niebieska nr 29, z dobrym nachyleniem w pierwszej połowie i zacnej szerokości. Można jechać pełnym gazem od bandy do bandy. Tylko tchórze skrecają, jedź na krechę 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 50 minut temu, grimson napisał: Zjechałem do Marilleva 1400, przy gondoli śnieg już ciapowaty. Czy na którymś z tych zdjęć jest ten ciapowaty śnieg? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Zaliczona czarna Little Grizly. Pierwsze 500m budzi szacunek. Jechał przede mną ostro jeden starszy wiekiem już Włoch, doszedłem go w połowie trasy. Darł się z radości jak dziecko. O to chłodzi w narciarstwie. Ponizej foty tej trasy, nachylenie max porównywalne do wczorajszego Spinale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, kordiankw napisał: Tylko tchórze skrecają, jedź na krechę 😜 Szukałem tych kamizelek w Madonnie i smuteczek: ni ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 36 minut temu, Mitek napisał: Czy na którymś z tych zdjęć jest ten ciapowaty śnieg? Błogosławieni co nie widzieli, a uwierzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Na 10 warun dla koneserów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Piękna trasa do jazdy na krechę. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 45 minut temu, kordiankw napisał: Piękna trasa do jazdy na krechę. Był jeden miejscowy co pojechał 10 dynamicznie, reszta się zsuwała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Kastle za miękkie na warun w Folgaridzie, pewnie zrobili je z pazdzierza: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, Lexi napisał: Która to górka i kto jezdzi na tych brzydkich Slalomonach? To siódemka, nawet fajna była, dopóki nie zwinęli baru na dole… Elżbieta też Cię lubi 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, .Beata. napisał: To siódemka, nawet fajna była, dopóki nie zwinęli baru na dole… Ale jak to ? To kawy i bitych jaj z % nie ma już na dole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Victor napisał: Ale jak to ? To kawy i bitych jaj z % nie ma już na dole ? No właśnie nie ma, też byłam zaskoczona, a teraz jestem rozczarowana i oburzona. Na górze bar też zamknięty… kicha mówię Ci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, grimson napisał: Kastle za miękkie na warun w Folgaridzie, pewnie zrobili je z pazdzierza: No !!! to teraz wejdą męskie 🥳 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 43 minuty temu, grimson napisał: Kastle za miękkie na warun w Folgaridzie, pewnie zrobili je z pazdzierza: Był dzwon? pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, Marcos73 napisał: Był dzwon? pozdro Na czerwonej i pustej 46 poniosła ulanska fantazja, szedłem sobie dzielnie ciętym w poprzek stoku, trafiłem z twardego na pole miękkiego. Za późno dociążyłem zewnętrzna i przy 30 km/godz Kastle tego nie przeżyły.Nie to, co GS FIS Head, ten poddaje się przy 96km/godz. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Wypożyczam na dwa kolejne dni markę, której nie używałem od 1994 roku, foto poniżej. Plus popracuje nad nowym sprzętem na kartofliska. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Wchodzą statsy, relacja później: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, grimson napisał: Na czerwonej i pustej 46 poniosła ulanska fantazja, szedłem sobie dzielnie ciętym w poprzek stoku, trafiłem z twardego na pole miękkiego. Za późno dociążyłem zewnętrzna i przy 30 km/godz Kastle tego nie przeżyły.Nie to, co GS FIS Head, ten poddaje się przy 96km/godz. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Wypożyczam na dwa kolejne dni markę, której nie używałem od 1994 roku, foto poniżej. Plus popracuje nad nowym sprzętem na kartofliska. SRC ? toż to slalomka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Victor napisał: No !!! to teraz wejdą męskie 🥳 Carpani nie nadąży produkować... Godzinę temu, .Beata. napisał: No właśnie nie ma, też byłam zaskoczona, a teraz jestem rozczarowana i oburzona. Na górze bar też zamknięty… kicha mówię Ci. To nie jadę, a już planowałem na następny sezon. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 56 minut temu Udostępnij Napisano 56 minut temu 20 minut temu, brachol napisał: Carpani nie nadąży produkować... Wejdzie masówka to i cena będzie przystępna 😜 🥳 😉 Ale póki co treściwy męski Head Grimsona tylko na stojaku pozuje 🤯🥴 jeżeli rocker z wypożyczalni wejdzie w życie -coś tu nie gra?! 🧐 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 46 minut temu Udostępnij Napisano 46 minut temu 2 godziny temu, grimson napisał: Kastle za miękkie na warun w Folgaridzie, pewnie zrobili je z pazdzierza: Ładny rocker , ale dlaczego w jednej narcie? To prawa czy lewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi