Skocz do zawartości

Sezon 2025/2026

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

Zaliczona czarna Little Grizly. Pierwsze 500m budzi szacunek. Jechał przede mną ostro jeden starszy wiekiem już Włoch, doszedłem go w połowie trasy. Darł się z radości jak dziecko.

O to chłodzi w narciarstwie.

Ponizej foty tej trasy, nachylenie max porównywalne do wczorajszego Spinale.

IMG_7990.jpeg

IMG_7991.jpeg

IMG_7984.jpeg

IMG_7986.jpeg

IMG_7988.jpeg

IMG_7989.jpeg

• Thanks 1

30 minut temu, Marcos73 napisał:

Był dzwon?

pozdro

Na czerwonej i pustej 46 poniosła ulanska fantazja, szedłem sobie dzielnie ciętym w poprzek stoku, trafiłem z twardego na pole miękkiego.

Za późno dociążyłem zewnętrzna i przy 30 km/godz Kastle tego nie przeżyły.Nie to, co GS FIS Head, ten poddaje się przy 96km/godz.

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Wypożyczam na dwa kolejne dni markę, której nie używałem od 1994 roku, foto poniżej. Plus popracuje nad nowym sprzętem na kartofliska.

IMG_8002.jpeg

• Like 1
  • Haha 3

6 minut temu, grimson napisał:

Na czerwonej i pustej 46 poniosła ulanska fantazja, szedłem sobie dzielnie ciętym w poprzek stoku, trafiłem z twardego na pole miękkiego.

Za późno dociążyłem zewnętrzna i przy 30 km/godz Kastle tego nie przeżyły.Nie to, co GS FIS Head, ten poddaje się przy 96km/godz.

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Wypożyczam na dwa kolejne dni markę, której nie używałem od 1994 roku, foto poniżej. Plus popracuje nad nowym sprzętem na kartofliska.

IMG_8002.jpeg

SRC ?

toż to slalomka

• Haha 1

Godzinę temu, Victor napisał:

No !!! to teraz wejdą męskie 🥳

Carpani nie nadąży produkować...

Godzinę temu, .Beata. napisał:

No właśnie nie ma, też byłam zaskoczona, a teraz jestem rozczarowana i oburzona. Na górze bar też zamknięty… kicha mówię Ci. 

To nie jadę, a już planowałem na następny sezon.

• Haha 2

20 minut temu, brachol napisał:

Carpani nie nadąży produkować...

Wejdzie masówka to i cena będzie przystępna 😜 🥳

😉

Ale póki co treściwy męski Head Grimsona tylko na stojaku pozuje 🤯🥴 jeżeli rocker z wypożyczalni wejdzie w życie   -coś tu nie gra?! 🧐

• Haha 1