grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Zjechałem do Marilleva 1400, przy gondoli śnieg już ciapowaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, grimson napisał: Zjechałem do Marilleva 1400, przy gondoli śnieg już ciapowaty. oddałeś dziewczyny do szkółki z przystojnym instruktorem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu E tam ciapowaty, zajebisty miękki śnieżek do robienia miękkiej jazdy, mieliśmy taki ostatniego dnia po sporym opadzie dzień wcześniej, zabawa była przednia, także w odsypach w drugiej połowie dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Jan napisał: oddałeś dziewczyny do szkółki z przystojnym instruktorem? Carabinieri mają oko na moje dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Na razie mam odkrycie: pusta kanapa 6 osobowa i pusta trasa niebieska nr 29, z dobrym nachyleniem w pierwszej połowie i zacnej szerokości. Można jechać pełnym gazem od bandy do bandy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, grimson napisał: Na razie mam odkrycie: pusta kanapa 6 osobowa i pusta trasa niebieska nr 29, z dobrym nachyleniem w pierwszej połowie i zacnej szerokości. Można jechać pełnym gazem od bandy do bandy. Tylko tchórze skrecają, jedź na krechę 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 50 minut temu, grimson napisał: Zjechałem do Marilleva 1400, przy gondoli śnieg już ciapowaty. Czy na którymś z tych zdjęć jest ten ciapowaty śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Zaliczona czarna Little Grizly. Pierwsze 500m budzi szacunek. Jechał przede mną ostro jeden starszy wiekiem już Włoch, doszedłem go w połowie trasy. Darł się z radości jak dziecko. O to chłodzi w narciarstwie. Ponizej foty tej trasy, nachylenie max porównywalne do wczorajszego Spinale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, kordiankw napisał: Tylko tchórze skrecają, jedź na krechę 😜 Szukałem tych kamizelek w Madonnie i smuteczek: ni ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, Mitek napisał: Czy na którymś z tych zdjęć jest ten ciapowaty śnieg? Błogosławieni co nie widzieli, a uwierzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Na 10 warun dla koneserów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Piękna trasa do jazdy na krechę. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 45 minut temu, kordiankw napisał: Piękna trasa do jazdy na krechę. Był jeden miejscowy co pojechał 10 dynamicznie, reszta się zsuwała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Kastle za miękkie na warun w Folgaridzie, pewnie zrobili je z pazdzierza: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu 6 godzin temu, Lexi napisał: Która to górka i kto jezdzi na tych brzydkich Slalomonach? To siódemka, nawet fajna była, dopóki nie zwinęli baru na dole… Elżbieta też Cię lubi 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 38 minut temu Udostępnij Napisano 38 minut temu 14 minut temu, .Beata. napisał: To siódemka, nawet fajna była, dopóki nie zwinęli baru na dole… Ale jak to ? To kawy i bitych jaj z % nie ma już na dole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 34 minuty temu Udostępnij Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, Victor napisał: Ale jak to ? To kawy i bitych jaj z % nie ma już na dole ? No właśnie nie ma, też byłam zaskoczona, a teraz jestem rozczarowana i oburzona. Na górze bar też zamknięty… kicha mówię Ci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 27 minut temu Udostępnij Napisano 27 minut temu 34 minuty temu, grimson napisał: Kastle za miękkie na warun w Folgaridzie, pewnie zrobili je z pazdzierza: No !!! to teraz wejdą męskie 🥳 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 19 minut temu Udostępnij Napisano 19 minut temu 43 minuty temu, grimson napisał: Kastle za miękkie na warun w Folgaridzie, pewnie zrobili je z pazdzierza: Był dzwon? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi