cappo Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Widok z pokoju 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, cappo napisał: Widok z pokoju Jak daleko macie do wyciągów ? Pieszo idziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu To jest mniejszy stok w Innichen, może jutro lub w piątek wybiorę się na nocną jazdę, jeździmy do głównej części ośrodka w Versciaco, autem jakieś 5 min tam mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu (edytowane) 12 godzin temu, grimson napisał: Zbudowaliśmy masę na kolacji. W knajpie La Buca połowa to rodacy. jutro na stok wrócimy silniejsi. A co sie dziwić. Wczoraj kolega był w Szczyrku. Karnet dla osoby dorosłej 219 . Rodzina 2+2 dzień na nartach w większych ośrodkach w PL to ponad 1000 złotych wliczając w to kawę na stoku , bo na obiad juz ten tysiac nie wystarczy. No i bez noclegu. To nie jest normalne. Jestem w tej chwili na Malcie. W hotelu wiecej niż połowa to Polacy, a na całej wyspie słychać głównie polski i angielski. 7 nocy w hotelu 4 gwiazdkowym z HB razem z przelotem kosztuje tyle, co byle jaki pensjonat ze śniadaniem w Bukowinie czy Białce. Jak ktos nie lubi zimy, to ma tu pełne słońce i 18 stopni. Jest co robić przez cały tydzień. Edytowane 53 minuty temu przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 minut temu Autor Udostępnij Napisano 18 minut temu 36 minut temu, bubol.T napisał: A co sie dziwić. Wczoraj kolega był w Szczyrku. Karnet dla osoby dorosłej 219 . Rodzina 2+2 dzień na nartach w większych ośrodkach w PL to ponad 1000 złotych wliczając w to kawę na stoku , bo na obiad juz ten tysiac nie wystarczy. No i bez noclegu. To nie jest normalne. Jestem w tej chwili na Malcie. W hotelu wiecej niż połowa to Polacy, a na całej wyspie słychać głównie polski i angielski. 7 nocy w hotelu 4 gwiazdkowym z HB razem z przelotem kosztuje tyle, co byle jaki pensjonat ze śniadaniem w Bukowinie czy Białce. Jak ktos nie lubi zimy, to ma tu pełne słońce i 18 stopni. Jest co robić przez cały tydzień. Nasza znajoma rodzina wczoraj wylądowała na Malcie, z zamiarem spędzenia tam paru dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 minut temu Udostępnij Napisano 9 minut temu 43 minuty temu, bubol.T napisał: A co sie dziwić. Wczoraj kolega był w Szczyrku. Karnet dla osoby dorosłej 219 . Rodzina 2+2 dzień na nartach w większych ośrodkach w PL to ponad 1000 złotych wliczając w to kawę na stoku , bo na obiad juz ten tysiac nie wystarczy. No i bez noclegu. To nie jest normalne. Jestem w tej chwili na Malcie. W hotelu wiecej niż połowa to Polacy, a na całej wyspie słychać głównie polski i angielski. 7 nocy w hotelu 4 gwiazdkowym z HB razem z przelotem kosztuje tyle, co byle jaki pensjonat ze śniadaniem w Bukowinie czy Białce. Jak ktos nie lubi zimy, to ma tu pełne słońce i 18 stopni. Jest co robić przez cały tydzień. Cześć Wczoraj też byłem przez chwilkę na Malcie. A mówiłem tym pacanom,żeby wziąć niebieski samolot bo czerwonym nie lubię latać (poza tym jest Rybelka) ale się uparli, niby, że trzeba go czasami przelatać bo stoi i rdzewieje (Rybelek i tak wszędzie jeździ na rowerze). No i trzeba było lądować bo coś tam, ale nawet nie wysiadałem bo leciało Na Wspólnej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 7 minut temu Udostępnij Napisano 7 minut temu 46 minut temu, bubol.T napisał: A co sie dziwić. Wczoraj kolega był w Szczyrku. Karnet dla osoby dorosłej 219 . Rodzina 2+2 dzień na nartach w większych ośrodkach w PL to ponad 1000 złotych wliczając w to kawę na stoku , bo na obiad juz ten tysiac nie wystarczy. No i bez noclegu. To nie jest normalne. Jestem w tej chwili na Malcie. W hotelu wiecej niż połowa to Polacy, a na całej wyspie słychać głównie polski i angielski. 7 nocy w hotelu 4 gwiazdkowym z HB razem z przelotem kosztuje tyle, co byle jaki pensjonat ze śniadaniem w Bukowinie czy Białce. Jak ktos nie lubi zimy, to ma tu pełne słońce i 18 stopni. Jest co robić przez cały tydzień. O ile trafi się na słońce, bo tam w zimie bywa deszczowo i wietrznie. Ale zabytki pozwiedzać można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi