Lexi Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, bubol.T napisał: To jest dobry stok, bo otwierają o 9, wiec nawet ja zawsze zdążę na otwarcie. … niestety….wolałem jak był od 8.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Lexi napisał: … niestety….wolałem jak był od 8.. A co spać nie umiesz? 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Dzisiaj w Val di Fassa warun mocno zimowy, opad śniegu wielkimi płatami, ma spaść 30 cm na stokach zostali najbardziej zapaleni, u góry widoczność słabiutka, ale niżej fajna jazda w kopnym śniegu. Alpe Lusia 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Ja miałem w grudniu cały czas piękną pogodę. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, PTT napisał: Ja miałem w grudniu cały czas piękną pogodę. Cały grudzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, PTT napisał: Ja miałem w grudniu cały czas piękną pogodę. Ale poza trasę wyskoczyć się nie dało, jak widać. Jak wrzucisz na wiosnę to zdjęcie - też nikt się nie zorientuje. Każda pogoda ma swój urok. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, Marcos73 napisał: Ale poza trasę wyskoczyć się nie dało, jak widać. Jak wrzucisz na wiosnę to zdjęcie - też nikt się nie zorientuje. Każda pogoda ma swój urok. pozdro Alpe Lusia fajna na jazdę przystokową, oczywiście lepiej jak jest widoczność. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Powiem wam, że takie warunki mocno weryfikują umiejętności. Skilll level od razu spada. Żeby to chociaż świeży puch był, ale jest to często przejechany w różne kierunki obszar o nierównym oporze. Wybija z rytmu. Nartka Dynastar GS Master 180 cm więc raczej wąska, ale daje radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Chertan napisał: Dzisiaj w Val di Fassa warun mocno zimowy, opad śniegu wielkimi płatami, ma spaść 30 cm na stokach zostali najbardziej zapaleni, u góry widoczność słabiutka, ale niżej fajna jazda w kopnym śniegu. Alpe Lusia Wali śniegiem od rana, już chyba z pół metra leży przed kamperem. Dziś tylko lokalnie na krótko 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Chertan napisał: Dynastar GS Master 180 To teraz jakiej średnicy kółka kręcisz na stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Fajny dzionek na Mosornym dzisiaj.. pogoda rano dzwon..koło południa trochę widoczność spadła i zrobił się "tłok" - jakaś kobieta się do mnie na krzesło dosiadła nawet.. Rytualne ciacho.. Po 12:00 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu No Marek teraz to juz poznajemy. Zwłaszcza ciacho i kask. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 48 minut temu, Lexi napisał: To teraz jakiej średnicy kółka kręcisz na stoku? R 2m, na SL 0,5m 🙂 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi