Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, bubol.T napisał: To jest dobry stok, bo otwierają o 9, wiec nawet ja zawsze zdążę na otwarcie. … niestety….wolałem jak był od 8.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Lexi napisał: … niestety….wolałem jak był od 8.. A co spać nie umiesz? 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Dzisiaj w Val di Fassa warun mocno zimowy, opad śniegu wielkimi płatami, ma spaść 30 cm na stokach zostali najbardziej zapaleni, u góry widoczność słabiutka, ale niżej fajna jazda w kopnym śniegu. Alpe Lusia 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Ja miałem w grudniu cały czas piękną pogodę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 53 minuty temu Udostępnij Napisano 53 minuty temu 9 minut temu, PTT napisał: Ja miałem w grudniu cały czas piękną pogodę. Cały grudzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu 8 minut temu, PTT napisał: Ja miałem w grudniu cały czas piękną pogodę. Ale poza trasę wyskoczyć się nie dało, jak widać. Jak wrzucisz na wiosnę to zdjęcie - też nikt się nie zorientuje. Każda pogoda ma swój urok. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu 21 minut temu, Marcos73 napisał: Ale poza trasę wyskoczyć się nie dało, jak widać. Jak wrzucisz na wiosnę to zdjęcie - też nikt się nie zorientuje. Każda pogoda ma swój urok. pozdro Alpe Lusia fajna na jazdę przystokową, oczywiście lepiej jak jest widoczność. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi