Skocz do zawartości

Sezon 2025/2026

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

1 hour ago, Jan said:

jak oceniasz nachylenie tego żlebu?

Oceniam tak, że z dołu wygląda przyjaźniej niż z góry 😀 Gdzieś po pokonaniu 1/3 czy może połowy to już jest całkiem przyjemny jak jakaś czarna typu 6 Slalomak której jeszcze w tym sezonie jej nie jechałem więc może tylko tak mi się wydaje. 

Edytowane przez arturzx
  • Thanks 1

4 godziny temu, grimson napisał:

Daje zdrowo po nerkach na CG. 

Proca już działa? Mieli odpalić w ten weekend.

Proca nie ruszyła, D zamknięta bo zawody, więc na C trochę się ludzi kumulowalo.

Zimno, nawet bardzo, u góry wietrznie, na trasach trochę luźnego śniegu, pod spodem lód, który z upływem dnia w coraz większych obszarach zaczął wychodzić.

Na końcu łącznika( oficjalnie zamknięty) z C na B, trochę kamieni, więc trzeba uważać.

Ludzi niby nie dużo jak na weekend, choć liczyłem że będzie mniej, sporo ludzi się podało albo często robili przerwy w knajpach, bo jak chciałem coś zjeść to chyba z 10-15 min czekałem aż zwolni się stolik.

20260110_121326.jpg

20260110_124153.jpg

20260110_124316.jpg

20260110_125815.jpg

• Like 6

Zwardoń. W ciągu dnia było za ciepło, więc pojechaliśmy na wieczorne. 

-15 minęliśmy sie z Adamem na schodach, wyglądał jakby trochę zmarznięty. Wytrzymaliśmy 4 godziny, ale co kilka zjazdów przerwa na herbatę w karczmie, a na koniec flaczki Cioci Jadzi w Swojskich. Udany wieczór.

20260110_163304.jpg

20260110_203041.jpg

20260110_203038.jpg

20260110_192510.jpg

• Like 3
  • Thanks 2