Jan Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia 1 minutę temu, grimson napisał: No i cóż, w dniu wyjazdu z CG po raz pierwszy widać niebo: Obyś taką miał w VdS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 14 minut temu, Jan napisał: Obyś taką miał w VdS Hehe, zdecydowanie będzie kartoflisko i mgły z widocznością do 50 m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano Sobota o 12:50 Udostępnij Napisano Sobota o 12:50 Chopok. Dziś dalej tłumy ale poza trasą cisza, spokój i nikogo 😀 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poziom Napisano Niedziela o 12:04 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:04 Pierwszy raz w Zielencu i mam pytanie: na czym tu polega przygotowanie tras 😂? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 12:30 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 12:30 25 minut temu, poziom napisał: Pierwszy raz w Zielencu i mam pytanie: na czym tu polega przygotowanie tras 😂? brak ratrakowania z rana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poziom Napisano Niedziela o 16:09 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:09 2 godziny temu, grimson napisał: brak ratrakowania z rana? Dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 17:11 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 17:11 Godzinę temu, poziom napisał: Dokładnie... inaczej. Ratrakowali wieczorem, w nocy spadło dużo śniegu i rano była walka o przeżycie na stokach. Identyczną sytuację miałem na CG 2 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Niedziela o 21:58 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:58 4 godziny temu, grimson napisał: inaczej. Ratrakowali wieczorem, w nocy spadło dużo śniegu i rano była walka o przeżycie na stokach. Identyczną sytuację miałem na CG 2 stycznia Świeży śnieg nie jest łatwo ubić, jak wyratrakują rano to i tak będzie miękko. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Chopok, dziś okolice Spravodlivej. Na takie dní to się czeka... 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Dziś miałem szczere chęci "nawiedzić" Szczyrk (po 35 ponad latach mojej tam niebytności)... ale "znowu w życiu mi nie wyszło" - więc zawitałem na Czarny Groń gdzie byłem ja, zima i jeszcze kilkanaście osób razem z psem na skiturach .. ..z nowości - nowy szlaban przed mostkiem.. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu @Lexi jak działa ten szlaban? Mam karnety na pingwina i muszę pojechać tam albo na Skolnity. Chyba w sobotę sie wybiorę. Może bardziej na Skolnity, bo obydwie trasy otwarte i twardo, co tam jest rzadkością. Trza skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu @Lexi jakieś Czarna Gronie, a sezonówka się nie amortyzuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 13 minut temu, bubol.T napisał: jak działa ten szlaban? Szlaban jest za ostatnim parkingiem - i tak jedziesz autobusem. 12 minut temu, brachol napisał: @Lexi jakieś Czarna Gronie, a sezonówka się nie amortyzuje... Miałem szczere chęci ale zasypało mi ścieżkę na Szczyrk i został Groń.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) 42 minuty temu, Lexi napisał: Szlaban jest za ostatnim parkingiem - i tak jedziesz autobusem. Miałem szczere chęci ale zasypało mi ścieżkę na Szczyrk i został Groń.. Jeździsz przez przełęcz Kocierską? Może kiedyś uskutecznimy ten oldscholowy tależyk, o którym rozmawialiśmy? Tak choćby na dwie godziny i później spacer na Potrójną. Ale tam musi porządnie sypnąć. Mają chyba jedna armatkę 😄 Jeździliśmy tam dwa lata temu. Odkopałem jakies zdjęcia stamtąd. Jak jedziesz pod górkę, to miejscami podrywa jak Ci sie trafi krótka lina. Edytowane 12 godzin temu przez bubol.T 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 7 godzin temu, bubol.T napisał: Jeździsz przez przełęcz Kocierską? Może kiedyś uskutecznimy ten oldscholowy tależyk, o którym rozmawialiśmy? Tak choćby na dwie godziny i później spacer na Potrójną. Ale tam musi porządnie sypnąć. Mają chyba jedna armatkę 😄 Jeździliśmy tam dwa lata temu. Odkopałem jakies zdjęcia stamtąd. Jak jedziesz pod górkę, to miejscami podrywa jak Ci sie trafi krótka lina. Jak wracałem ze zlotu to stał. Prędzej ustawimy się na Pilsko - może góra ruszy kiedyś a jak nie to Buczynka i Kamienna musi wystarczyć..trzeba tylko ominąć ferie śląskie i warszawskie 🙂 Edytowane 5 godzin temu przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Lexi napisał: Jak wracałem ze zlotu to stał. Prędzej ustawimy się na Pilsko - może góra ruszy kiedyś a jak nie to Buczynka i Kamienna musi wystarczyć..trzeba tylko ominąć ferie śląskie i warszawskie 🙂 Bardzo możliwe, ze pojadę we wtorekna 3 godziny rano. Mam o 13 sprawę do załatwienia w Ślemieniu, a żal robić puste przebiegi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Bruksela zaprasza ⛷️za friko 🥳 https://www.facebook.com/reel/1229699279058963/?referral_source=external_deeplink&http_ref=eyJ0cyI6MTc2Nzk1MDg2OTAwMCwiciI6IiJ9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi