Jump to content

Sezon 2024/2025

grimson
 Share

Recommended Posts

2 godziny temu, Edwin napisał:

A w drugim przejeździe na tej lodowej trasie, to była piękna jazda. Narty przyklejone. Miodzio.

Cześć

No to ja się trochę nie zgodzę. To jest dość niesympatyczny stok i na dodatek warunki - lód przy zerze - wiesz jak taka nawierzchnia jest niesympatyczna. Przejazd nie był czysty i nie był tak płynny ale - co mi się bardzo podobało - było widać, że walczy. Zupełnie co innego jak w Solden.

Natomiast taktycznie to był majstersztyk.

Pozdro

Edited by Mitek
  • Like 1

9 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

No to ja się trochę nie zgodzę. To jest dość niesympatyczny stok i na dodatek warunki - lód przy zerze - wiesz jak taka nawierzchnia jest niesympatyczna. Przejazd nie był czysty i nie był tak płynny ale - co mi się bardzo podobało - było widać, że walczy. Zupełnie co innego jak w Solden.

Natomiast taktycznie to był majstersztyk.

Pozdro

Na ściance,wiadomo walka,ale oglądnij jeszcze raz jak przejechała pierwszy odcinek trasy, to wzorcowe skręty. Jak to się mówi skręty z palucha.Pozdro

Edited by Edwin
  • Like 1

1 godzinę temu, Edwin napisał:

Na ściance,wiadomo walka,ale oglądnij jeszcze raz jak przejechała pierwszy odcinek trasy, to wzorcowe skręty. Jak to się mówi skręty z palucha.Pozdro

Cześć

Na płaskim Shiffrin zawsze jeździ tak samo i tak samo genialnie - tam wygrywa zawody i wiedząc o tym tak opracowuje taktykę przejazdu - to fakt. Wiesz mnie chodziło raczej o to, że nie był to przejazd doskonały w całości.

Pozdrowienia

• Like 2

6 godzin temu, Mitek napisał:

Cześć

Na płaskim Shiffrin zawsze jeździ tak samo i tak samo genialnie - tam wygrywa zawody i wiedząc o tym tak opracowuje taktykę przejazdu - to fakt. Wiesz mnie chodziło raczej o to, że nie był to przejazd doskonały w całości.

Pozdrowienia

Życzyłbym każdemu tak niedoskonałych przejazdów 😉

p.s.

Vonn wraca. 

• Like 3

8 godzin temu, moruniek napisał:

Życzyłbym każdemu tak niedoskonałych przejazdów 😉

p.s.

Vonn wraca. 

Cześć

Nie sądzę, żeby to był pełny powrót jeżeli w ogóle. Raczej jakiś jednorazowy projekt. Nie sądzę by Vonn była w stanie uciągnąć psychicznie jazdę na 100%.

Pozdro

5 minut temu, Dany de Vino napisał:

Skąd będziesz jeździł? Ja będę raczej unikał weekend'ów (tłok na wciągach i na trasach).

Ja też wole w tygodniu ..chyba że mnie "młodzież zbałamuci" (przeważnie @Marcos73)... przeważnie jadę spod Wadowic więc przez Suchą i dalej Zubrzyca.. Chyżne ..czasem ze Skawiny (lub przez Skawinę) i wtedy wbijam w Zakopiankę w Libertowie albo Głogoczowie- zależy gdzie jadę. A Ty skąd ruszasz?

• Like 1

2 minuty temu, Lexi napisał:

Ja też wole w tygodniu ..chyba że mnie "młodzież zbałamuci" (przeważnie @Marcos73)... przeważnie jadę spod Wadowic więc przez Suchą i dalej Zubrzyca.. Chyżne ..czasem ze Skawiny (lub przez Skawinę) i wtedy wbijam w Zakopiankę w Libertowie albo Głogoczowie- zależy gdzie jadę. A Ty skąd ruszasz?

W tym sezonie musimy powtórzyć Rohace, bo to był najlepszy dzień ever.

pozdro

• Like 3
  • Thanks 1

15 minut temu, Lexi napisał:

Z Krakówka, ale startuję ze Skawiny 🙂 .

4 minuty temu, Dany de Vino napisał:

Pierwszy wyjazd planuję na 9.12 (o 8.oo pod wyciągiem) do 13.12 (poniedziałek - piątek). Oczywiście pogoda może te plany skorygować. 

Pozdrawiam

W tym terminie myślałem o Moltku... ale Chopok bliżej - zobaczymy jak pogoda.

• Like 1