Jump to content

Sezon 2024/2025

Recommended Posts

10 godzin temu, tomkly napisał:

Pitztal

DSCN0432.JPG

DSCN0433.JPG

DSCN0434.JPG

DSCN0435.JPG

DSCN0436.JPG

DSCN0437.JPG

DSCN0438.JPG

DSCN0439.JPG

DSCN0440.JPG

DSCN0441.JPG

DSCN0442.JPG

DSCN0444.JPG

DSCN0445.JPG

DSCN0450.JPG

DSCN0451.JPG

DSCN0453.JPG

DSCN0454.JPG

DSCN0456.JPG

Który to dzionek był waszego wyjazdu  ? Dawaj jakiś nagrany film z tych twardo/lodowych tras własnego zjazdu 😉

Dziś mocno grzało,że trzeba było się odwrócić żeby nie zwariować 😉 IMG_3024.thumb.jpeg.6fd5ab29da26786bdf979dec13ec305a.jpeg

trasy nadal przygotowane jak na te warunki 👌 dość sporo dzieciaków z PL klubów szczególnie dziś warszawski klimat juniorski obserwowałem , rośnie kadra 👏 

• Like 6

Godzinę temu, Victor napisał:

Który to dzionek był waszego wyjazdu  ? Dawaj jakiś nagrany film z tych twardo/lodowych tras własnego zjazdu 😉

Dziś mocno grzało,że trzeba było się odwrócić żeby nie zwariować 😉 

trasy nadal przygotowane jak na te warunki 👌 dość sporo dzieciaków z PL klubów szczególnie dziś warszawski klimat juniorski obserwowałem , rośnie kadra 👏 

W sobotę tam byliśmy. Filmu nie mam, zajęty byłem walką o życie a nie nagrywaniem. 😀

• Haha 1

W dniu 29.10.2024 o 09:27, grimson napisał:

jakbyś jeszcze zszedł niżej, i na samym dole wytrzymał z 2 sekundy, to byłoby bosko.

ja tak ćwiczę na bosu.

Nie mam bosu, ćwiczę na obwarzanku. Nie mam problemu aby zejść nisko i wytrzymać w przysiadzie nawet kilka minut.

• Like 5
  • Thanks 1

8 minut temu, kordiankw napisał:

Peseloza niestety nikogo nie ominie.

Ale balans, pamięć mięśniową i czucie głębokie, jak się pół życia trenowało to zostaje. To nie ciężary. Pozdro stary zgredzie😁😁

• Like 1
  • Thanks 1

45 minut temu, Victor napisał:

W następnym tyg po powrocie zawitam na halę 😉 póki co do niedzieli katuje marsjańskie klimaty 🤣

Puścili górny odcinek trasy nr 36 - to co było zasypane lawiną kamieni?

Edited by tomkly

38 minut temu, tomkly napisał:

Puścili górny odcinek trasy nr 36 - to co było zasypane lawiną kamieni?

IMG_3101.thumb.jpeg.15f0caf85ffe1d44c249f02280e7f593.jpeg

Pytasz o ten kawałek ? Bez zmian trasa czynna dla wszystkich tylko od pośredniej choć wyżej niej byl dziś widziany ciężki sprzęt a po lewej od pośredniej narciarze/deskarze mają skicross/tor zrobiony ale wjeżdżają tam z pomocą skuterów.Ogólnie trasowo nic się nie zmieniło . Twardo plus słońce . Nawet rękawiczek nie zakładam . 

IMG_3022.jpeg

• Like 5
  • Thanks 1

10 minut temu, Victor napisał:

IMG_3101.thumb.jpeg.15f0caf85ffe1d44c249f02280e7f593.jpeg

Pytasz o ten kawałek ? Bez zmian trasa czynna dla wszystkich tylko od pośredniej choć wyżej niej byl dziś widziany ciężki sprzęt a po lewej od pośredniej narciarze/deskarze mają skicross/tor zrobiony ale wjeżdżają tam z pomocą skuterów.Ogólnie trasowo nic się nie zmieniło . Twardo plus słońce . Nawet rękawiczek nie zakładam . 

IMG_3022.jpeg

Zazdro.

• Like 1
  • Haha 1

13 godzin temu, grimson napisał:

Zazdro.

Daleko przecież nie masz. 8h jazdy i śmigasz cały weekend.

Wczoraj w krecie rozmawiałem z Azjatami bo zastanawiałem się z którego państwa są ,okazało się że Chińczycy którzy przylecieli do Monachium tam fura z wypożyczalni i na narty do AT . Da sie jak się chce 😉

2 minuty temu, Victor napisał:

Daleko przecież nie masz. 8h jazdy i śmigasz cały weekend.

Wczoraj w krecie rozmawiałem z Azjatami bo zastanawiałem się z którego państwa są ,okazało się że Chińczycy którzy przylecieli do Monachium tam fura z wypożyczalni i na narty do AT . Da sie jak się chce 😉

Lepiej wrzuć tu jakiś filmik z tobą w roli głównej 

• Haha 1

1 godzinę temu, grimson napisał:

czuję się wywołany do tablicy.

trasa 223km, z czego 49km po drodze szybkiego ruchu. czas jazdy 2 godz 9 minut, prędkość średnia 103km/godz.

Piano piano voi lontano;-)

• Haha 1