Jump to content

Sprawdzony serwis maszynowy Warszawa lub

Recommended Posts

10 minut temu, mig napisał:

Awaria? Bo po tygodniu to smarowanie lub drobne ostrzenie...

Migu szukam na przyszłość, aczkolwiek na tym wyjeździe gdzieś ślizg lekko dostał i jak patrzę, to na 5 z 6 par nart.

6 minut temu, nikon255 napisał:

Wez sie za jeżdżenie, a nie serwisowanie 😁

Spokojna Twoja rozczochrana 😀, narta na koniec sezonu ma być tip top, bo mogę wpaść na pomysł zmienić na GS lub SL - FIS

39 minut temu, Gabrik napisał:

Ty mi Nikon nie pisz kodem, tylko prostym przekazem

50 minut temu, Gabrik napisał:

... i jak patrzę, to na 5 z 6 par nart.

i kto tu używa kodu ? - na pięciu z sześciu ?, czy na piątej z sześciu ?. 🙂

1 godzinę temu, Gabrik napisał:

Ty mi Nikon nie pisz kodem, tylko prostym przekazem

Cześć

A "Kraj... planowanie itd." - to nie kod?

Jak chcesz to dam Ci namiar serwis, dobry serwis - priv jakby co.

Piela - słuszna rada Nikona - lepszego nie znam.

Pozdro

3 godziny temu, Gabrik napisał:

Spokojna Twoja rozczochrana 😀, narta na koniec sezonu ma być tip top, bo mogę wpaść na pomysł zmienić na GS lub SL - FIS

Tez na to choruje. Wszystkie lepsze niz te ktore mam 😂 obiecalem sobie, ze nie zmieniam nart poki jakies sie nie skończą. 

• Like 1

40 minut temu, nikon255 napisał:

Tez na to choruje. Wszystkie lepsze niz te ktore mam 😂 obiecalem sobie, ze nie zmieniam nart poki jakies sie nie skończą. 

Ja słucham rady @Bruner79 i będę tłukł Sztekle aż będę mógł się na forumowym zlocie pokazać.....ale, jak się trafi fajna i tańsza, to mogę złamać postanowienie

• Like 1

Just now, nikon255 said:

Poprawiac skila, zamiast wymieniac sprzet 😛 narazie ciezko idzie. 0 dni na liczniku w tym sezonie.

Miałem takie ciche domniemanie, że nie byłeś w tym roku się pokłonić Matce Boskiej Zieleńskiej. Upatruję w tym nawet przyczyny, że sezon mamy jaki mamy 😛. Pojedź i wtedy zobaczymy czy coś się poprawi 😄

3 minuty temu, SzymQ napisał:

Miałem takie ciche domniemanie, że nie byłeś w tym roku się pokłonić Matce Boskiej Zieleńskiej. Upatruję w tym nawet przyczyny, że sezon mamy jaki mamy 😛. Pojedź i wtedy zobaczymy czy coś się poprawi 😄

Czego kopiesz lezacego... 😛

• Haha 1

19 godzin temu, Gabrik napisał:

Kraj....planowanie itd. Kompleksowe doprowadzenie nart do idealnego stanu.

Ja ostrzę w Sport-Rent w Wiśle (przy Cienkowie) i do tej pory nigdzie lepiej nie zrobili.

Jak poprosisz żeby Ci naostrzyli na 87/05 bez żadnego tępienia to na pierwszym zjeździe przypomnisz sobie wszystkie przekleństwa, O ile dasz radę jechać. 😉

• Haha 1

48 minut temu, Spiochu napisał:

Ja ostrzę w Sport-Rent w Wiśle (przy Cienkowie) i do tej pory nigdzie lepiej nie zrobili.

Jak poprosisz żeby Ci naostrzyli na 87/05 bez żadnego tępienia to na pierwszym zjeździe przypomnisz sobie wszystkie przekleństwa, O ile dasz radę jechać. 😉

Nie chcę zaczynać tematu "kątów", bo jest drażliwy, a dwa do końca nie każdy wie jakie ma i czy mu tępili. Zatem temat jest mocno niesprecyzowany. Choć myślę, że lepiej niech zrobią jak trzeba i ewentualnie pokażą gdzie i jak stępić, gdyby człowiek nie dawał rady.