Jump to content

Nartowanie Krzyśka, Natalii (alias Leosia) i Rafała

KrzysiekK
 Share

Recommended Posts

Teraz, Jan napisał:

Tak z ciekawości zapytam : ile czasy zajmuje Wam dojazd do Tylicza?

Jedziemy z okolic Krosna. Jak jest idealnie na drodze to niecałe 2h30m a jak są utrudnienia to 3h.

Dość daleko ale do przeżycia jak się to dobrze ogarnie.

Mimo wszystko czekam aż się w końcu otworzy https://bieszczad.ski/

Tam jadę 1h15m. Light.

• Like 3

Jan,ma halę w Neuss z tego co pamiętam zresztą z północnej Nadrenii do NL to też rzut beretem , a najbliższy ON w Winterberg w którym już się zrobiło biało 💪 ….mój syn wczoraj kręcił tematem-tata kiedy do Niemiec na narty 🤦‍♂️ (ode mnie jedynie 320km czyli 3,5 h ) ale co się nie zrobi dla pociechy ?! …Trzeba będzie wstawać rano i jeździć co którąś środę …jeżeli warun oczywiście pozwoli 😉 

Cieszcie się bo zimę z tego co widzę macie piękną a km w Waszych wygodnych furmankach  🤣 są nieistotne . 

Pozdro i udanego sezonu !!!

• Like 2
  • Thanks 1

30 minut temu, Victor napisał:

Jan,ma halę w Neuss z tego co pamiętam zresztą z północnej Nadrenii do NL to też rzut beretem , a najbliższy ON w Winterberg w którym już się zrobiło biało 💪 ….mój syn wczoraj kręcił tematem-tata kiedy do Niemiec na narty 🤦‍♂️ (ode mnie jedynie 320km czyli 3,5 h ) ale co się nie zrobi dla pociechy ?! …Trzeba będzie wstawać rano i jeździć co którąś środę …jeżeli warun oczywiście pozwoli 😉 

Cieszcie się bo zimę z tego co widzę macie piękną a km w Waszych wygodnych furmankach  🤣 są nieistotne . 

Pozdro i udanego sezonu !!!

Prawdziwi narciarze jeżdżą tylko we Francji. Jakie Niemcy Victor...?

Pozdro

PS...

No chyba, że Szwajcaria ale max. 30 km od granicy z Francją. Rozumiesz, chodzi o prestiż. 😉

Edited by Mitek