grimson Napisano Niedziela o 18:29 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:29 Godzinę temu, SzymQ napisał: Weekend na GK w terminie łodzkich ferii? Z daleka czuć desperację 🙂 To jest ciekawe, że dzikie tłumy były w ostatnie dwa weekendy na GK. Ten weekend na kamerkach wyjątkowo słabo frekwencyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu I w końcu dotarłem na wieczorne. Śnieg był na górze, śnieg był na dole, był po lewej i po prawej. Nawet deszcz nie padał. Zachęcony tym pięknym warunem jutro też się wybieram na wieczór 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu W dniu 30.01.2026 o 14:54, grimson napisał: Parę z wczoraj: no niezbyt jasno na tej Górce jest - taka jazda raczej na pół gwizdka bo szybciej to niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 51 minut temu, Jan napisał: no niezbyt jasno na tej Górce jest - taka jazda raczej na pół gwizdka bo szybciej to niebezpieczne Pamiętaj Janie drogi, że skręcają tylko tchórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, Jan napisał: no niezbyt jasno na tej Górce jest - taka jazda raczej na pół gwizdka bo szybciej to niebezpieczne Z wyciągu nic nie możesz ocenić. Na górce nie musi być jasno, czasami nawet wręcz przeciwnie, ale musi być dobry kontrast a to jesteś w stanie stwierdzić tylko w jeździe. Nie byłem tam parę lat ale światło dawało kontrast, ze można było jeździć pełną prędkością z całkowitą kontrolą. Oczywiście pełną prędkością możliwą do osiągnięcia na tej górce a to zbyt dużo nie jest. Tam akurat żeby w ogóle poczuć jazdę to trzeba dzioby w dół trzymać cały czas. Edytowane 7 godzin temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, Jan napisał: no niezbyt jasno na tej Górce jest Janek, bo to Góra Kamieńsk a nie Jasna Góra. pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 49 minut temu, Marcos73 napisał: Janek, bo to Góra Kamieńsk a nie Jasna Góra. pozdro ostatnio nocą zjeżdżałem 1 stycznia i napiszę szczerze że z pewnym strachem dobrowolnie bym tego nie zrobił ale wnucia mnie przekonała dobrze że księżyc jarał to było trochę lepiej widać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Teraz, Jan napisał: ostatnio nocą zjeżdżałem 1 stycznia i napiszę szczerze że z pewnym strachem dobrowolnie bym tego nie zrobił ale wnucia mnie przekonała dobrze że księżyc jarał to było trochę lepiej widać Ja wolę nocna jazdę niż mgłę, czy bardzo płaskie światło, wystarczy jak jest trochę kontrastu, a w sztucznym jest. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, Marcos73 napisał: Ja wolę nocna jazdę niż mgłę, czy bardzo płaskie światło, wystarczy jak jest trochę kontrastu, a w sztucznym jest. pozdro ja lubię np. jak jest pełnia księżyca i nie ma żadnych lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, Jan napisał: ja lubię np. jak jest pełnia księżyca i nie ma żadnych lamp A ja wolę po ciemku i lekko zawiany, bo jest mi wszystko jedno wówczas, tłoku ni ma, a jak jest to i tak nic nie widać. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Mitek napisał: żeby w ogóle poczuć jazdę to trzeba dzioby w dół trzymać cały czas. w końcu piszesz jak człowiek, zaczynamy powoli nadawać na tych samych falach 💪 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 8 godzin temu, grimson napisał: Pamiętaj Janie drogi, że skręcają tylko tchórze. Tylko niektóre tchórze pykają 💯 kmh na pazdzieżch 🤪 np krótkie kastle lub inne gówno 100 pod butem gdzie rocker zaczyna i kończy się przy wiązaniu. Na GS FIS to z stówką na blacie zrobilibyśmy relację na forum z fotami a może i live dłubiąc jedną ręką w nosie 🤣 Edytowane 2 godziny temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 32 minuty temu Udostępnij Napisano 32 minuty temu 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Ja wolę nocna jazdę Ba... jeszcze jak "koleżanka" fajna to już całkiem.. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi