KubaR Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 44 minuty temu, Jan napisał: czyli wszyscy powinni trenować SL, GS, SG, DH ? Nie. po prostu Ci co nie trenowali nie mają raczej szans na to by naprawdę dobrze jeździć. Piszę "raczej" bo są pojedyncze przypadki które dadzą radę, aczkolwiek ja znam taki przypadek jeden. I to nie do końca bo w wieku akademickim zaczął startować.... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Victor napisał: Kaunertal a już myślałam że pojedziesz do Val Thorens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 59 minut temu, Jan napisał: a już myślałam że pojedziesz do Val Thorens VT musi poczekać . Trzeba się jeszcze ciut lepiej doszkolić i można wracać na francuskie rewiry żeby czerpać garściami 🤣😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Teraz, Victor napisał: VT musi poczekać . Trzeba się jeszcze ciut lepiej doszkolić i można wracać na francuskie rewiry żeby czerpać garściami 🤣😉 jeśli nie miałeś kariery zawodniczej to i tak z tego nic nie będzie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 31 minut temu, Jan napisał: jeśli nie miałeś kariery zawodniczej to i tak z tego nic nie będzie 🙂 Janek, byłeś ratownikiem medycznym? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Marcos73 napisał: Janek, byłeś ratownikiem medycznym? pozdro nie a dlaczego takie pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu 5 minut temu, Jan napisał: nie a dlaczego takie pytanie ? Tak mi się wydawało i chciałem wiedzieć. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi