KubaR Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 44 minuty temu, Jan napisał: czyli wszyscy powinni trenować SL, GS, SG, DH ? Nie. po prostu Ci co nie trenowali nie mają raczej szans na to by naprawdę dobrze jeździć. Piszę "raczej" bo są pojedyncze przypadki które dadzą radę, aczkolwiek ja znam taki przypadek jeden. I to nie do końca bo w wieku akademickim zaczął startować.... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Victor napisał: Kaunertal a już myślałam że pojedziesz do Val Thorens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 35 minut temu Udostępnij Napisano 35 minut temu 59 minut temu, Jan napisał: a już myślałam że pojedziesz do Val Thorens VT musi poczekać . Trzeba się jeszcze ciut lepiej doszkolić i można wracać na francuskie rewiry żeby czerpać garściami 🤣😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 33 minuty temu Udostępnij Napisano 33 minuty temu Teraz, Victor napisał: VT musi poczekać . Trzeba się jeszcze ciut lepiej doszkolić i można wracać na francuskie rewiry żeby czerpać garściami 🤣😉 jeśli nie miałeś kariery zawodniczej to i tak z tego nic nie będzie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 minutę temu Udostępnij Napisano 1 minutę temu 31 minut temu, Jan napisał: jeśli nie miałeś kariery zawodniczej to i tak z tego nic nie będzie 🙂 Janek, byłeś ratownikiem medycznym? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi