Mitek Posted December 25, 2023 Share Posted December 25, 2023 (edited) W dniu 22.12.2023 o 14:04, Lexi napisał: Cześć No właśnie ... - prostotą. I to jest dla mnie niedopuszczalne! Bo jeżeli już - nawet dla zabawy - tworzymy kopię czegoś, to zróbmy to dokładnie i wiernie a nie po łebkach. Czyżby twórcy chlali gorzałę i kupili za dużo ogórków? Przecież 5000 lat do czegoś zobowiązuje, prawda? Można było wybrać lepsze egzemplarze owoców? Można! Można było przeanalizować zdjęcie i pociąć je na odpowiedniego kształtu i w odpowiedniej ilości kawałki? Można! Można było wreszcie zrobić to co jest sednem tej budowli, czyli poustawiać je w sposób astronomicznie zorientowany? Można! A tak mamy przykład jakich wiele czyli jak, przez lenistwo albo/i niewiedzę spierdolić fajny pomysł. Azjaci potrafią ustawić nienaganną budowlę z zapałek a tutaj nawet ogórków nie potrafili pokroić. Żałosne! Pozdro Edited December 25, 2023 by Mitek 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted December 25, 2023 Share Posted December 25, 2023 7 godzin temu, Mitek napisał: Cześć No właśnie ... - prostotą. I to jest dla mnie niedopuszczalne! Bo jeżeli już - nawet dla zabawy - tworzymy kopię czegoś, to zróbmy to dokładnie i wiernie a nie po łebkach. Czyżby twórcy chlali gorzałę i kupili za dużo ogórków? Przecież 5000 lat do czegoś zobowiązuje, prawda? Można było wybrać lepsze egzemplarze owoców? Można! Można było przeanalizować zdjęcie i pociąć je na odpowiedniego kształtu i w odpowiedniej ilości kawałki? Można! Można było wreszcie zrobić to co jest sednem tej budowli, czyli poustawiać je w sposób astronomicznie zorientowany? Można! A tak mamy przykład jakich wiele czyli jak, przez lenistwo albo/i niewiedzę spierdolić fajny pomysł. Azjaci potrafią ustawić nienaganną budowlę z zapałek a tutaj nawet ogórków nie potrafili pokroić. Żałosne! Pozdro Zawsze można się do ogóreczka przypierdolić jak już nie ma do czego aby coś fajnego o sobie napisać 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted January 10, 2024 Share Posted January 10, 2024 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted January 10, 2024 Share Posted January 10, 2024 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted January 14, 2024 Share Posted January 14, 2024 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted January 15, 2024 Share Posted January 15, 2024 📸 Zobacz ten post na Facebooku https://www.facebook.com/share/v/XtGhSr32xwjzhoR7/?mibextid=WC7FNe 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted January 15, 2024 Share Posted January 15, 2024 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted January 16, 2024 Share Posted January 16, 2024 (edited) Cześć Wczoraj po południu Kacperion wracał samochodem z uczelni i zajęło mu to jakieś półtorej godziny (12km chyba) pół miasta podobno stało. W naszym rejonie rondo Marsa, które jest zasadniczym węzłem drogowym na Pradze Południe. W telewizji ogłoszono chwilowy stan klęski żywiołowej, ludzie z przerażeniem kryli się po domach, zamarł handel... spadło centymetrów śniegu... 8 Pozdro Edited January 16, 2024 by Mitek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted January 17, 2024 Share Posted January 17, 2024 W dniu 16.01.2024 o 08:49, Mitek napisał: Cześć Wczoraj po południu Kacperion wracał samochodem z uczelni i zajęło mu to jakieś półtorej godziny (12km chyba) pół miasta podobno stało. W naszym rejonie rondo Marsa, które jest zasadniczym węzłem drogowym na Pradze Południe. W telewizji ogłoszono chwilowy stan klęski żywiołowej, ludzie z przerażeniem kryli się po domach, zamarł handel... spadło centymetrów śniegu... 8 Pozdro Żebyś Ty widział jak z tego stanu klęski był zadowolony mój pies. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted January 22, 2024 Share Posted January 22, 2024 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted January 24, 2024 Share Posted January 24, 2024 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted January 24, 2024 Share Posted January 24, 2024 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted January 27, 2024 Share Posted January 27, 2024 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted January 30, 2024 Share Posted January 30, 2024 Dla mnie killer https://www.instagram.com/stories/highlights/18062232688327218/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted January 30, 2024 Share Posted January 30, 2024 Zawsze taniej wstawić lustro niż zwieźć dwa razy więcej ludzi ze świętokrzyskich wsi.... 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted January 30, 2024 Share Posted January 30, 2024 Cześć Marek pokazywanie tego babsztyla jest co najmniej niesmaczne a już z pewnością nie śmieszne. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted January 31, 2024 Share Posted January 31, 2024 Wiele forumowiczów prosi mnie o o linki do rapu, niestety nie znam, ale znam pewnego rapera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted February 4, 2024 Share Posted February 4, 2024 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted February 8, 2024 Share Posted February 8, 2024 Cze Córka w wakacje wychodzi za mąż. Żona mi coś zamówiła na Zalando. Nie mogę się zdecydować. POMOCY!!! pozdro Take cóś Abo takie abo to take też i take i na poprawiny 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted February 8, 2024 Share Posted February 8, 2024 Wybierz ten pierwszy zestaw tylko z kiltem. Zaoszczędzisz na bieliźnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted February 8, 2024 Share Posted February 8, 2024 To już nie jest śmieszne co się odpierda... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcos73 Posted February 8, 2024 Share Posted February 8, 2024 23 minuty temu, kordiankw napisał: Wybierz ten pierwszy zestaw tylko z kiltem. Zaoszczędzisz na bieliźnie. Dzięki, też tak myślałem, na wesele i na basen też będzie akurat. W sumie na narty przy tej pogodzie też. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted February 8, 2024 Share Posted February 8, 2024 45 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Córka w wakacje wychodzi za mąż. Żona mi coś zamówiła na Zalando. Nie mogę się zdecydować. POMOCY!!! pozdro Take cóś Abo takie abo to take też i take i na poprawiny Gustowne...... ale jak tak pojedziesz w odwiedziny do Węgierskiej Górki to szał będzie :).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts