Jump to content

Trochę humoru

Mikoski
 Share

Recommended Posts

W dniu 22.12.2023 o 14:04, Lexi napisał:

image.png.18f95ef37311c45de7bc846e09c76d23.png

Cześć

No właśnie ... - prostotą. I to jest dla mnie niedopuszczalne! Bo jeżeli już - nawet dla zabawy - tworzymy kopię czegoś, to zróbmy to dokładnie i wiernie a nie po łebkach. Czyżby twórcy chlali gorzałę i kupili za dużo ogórków? Przecież 5000 lat do czegoś zobowiązuje, prawda?

Można było wybrać lepsze egzemplarze owoców? Można!

Można było przeanalizować zdjęcie i pociąć je na odpowiedniego kształtu i w odpowiedniej ilości kawałki? Można!

Można było wreszcie zrobić to co jest sednem tej budowli, czyli poustawiać je w sposób astronomicznie zorientowany? Można!

A tak mamy przykład jakich wiele czyli jak, przez lenistwo albo/i niewiedzę spierdolić fajny pomysł.

Azjaci potrafią ustawić nienaganną budowlę z zapałek a tutaj nawet ogórków nie potrafili pokroić.

Żałosne!

Pozdro

Edited by Mitek
  • Haha 3

7 godzin temu, Mitek napisał:

Cześć

No właśnie ... - prostotą. I to jest dla mnie niedopuszczalne! Bo jeżeli już - nawet dla zabawy - tworzymy kopię czegoś, to zróbmy to dokładnie i wiernie a nie po łebkach. Czyżby twórcy chlali gorzałę i kupili za dużo ogórków? Przecież 5000 lat do czegoś zobowiązuje, prawda?

Można było wybrać lepsze egzemplarze owoców? Można!

Można było przeanalizować zdjęcie i pociąć je na odpowiedniego kształtu i w odpowiedniej ilości kawałki? Można!

Można było wreszcie zrobić to co jest sednem tej budowli, czyli poustawiać je w sposób astronomicznie zorientowany? Można!

A tak mamy przykład jakich wiele czyli jak, przez lenistwo albo/i niewiedzę spierdolić fajny pomysł.

Azjaci potrafią ustawić nienaganną budowlę z zapałek a tutaj nawet ogórków nie potrafili pokroić.

Żałosne!

Pozdro

Zawsze można się do ogóreczka przypierdolić jak już nie ma do czego aby coś fajnego o sobie napisać 

• Like 1
  • Haha 2

• 2 weeks later...

Cześć

Wczoraj po południu Kacperion wracał samochodem z uczelni i zajęło mu to jakieś półtorej godziny (12km chyba) pół miasta podobno stało. W naszym rejonie rondo Marsa, które jest zasadniczym węzłem drogowym na Pradze Południe. W telewizji ogłoszono chwilowy stan klęski żywiołowej, ludzie z przerażeniem kryli się po domach, zamarł handel...

spadło centymetrów śniegu...  8

Pozdro

Edited by Mitek
  • Haha 2

W dniu 16.01.2024 o 08:49, Mitek napisał:

Cześć

Wczoraj po południu Kacperion wracał samochodem z uczelni i zajęło mu to jakieś półtorej godziny (12km chyba) pół miasta podobno stało. W naszym rejonie rondo Marsa, które jest zasadniczym węzłem drogowym na Pradze Południe. W telewizji ogłoszono chwilowy stan klęski żywiołowej, ludzie z przerażeniem kryli się po domach, zamarł handel...

spadło centymetrów śniegu...  8

Pozdro

Żebyś Ty widział jak z tego stanu klęski był zadowolony mój pies.

• Haha 1

45 minut temu, Marcos73 napisał:

Cze

Córka w wakacje wychodzi za mąż. Żona mi coś zamówiła na Zalando. Nie mogę się zdecydować. POMOCY!!!

pozdro

Take cóś

IMG_3349.thumb.jpeg.9d9f67a8778692c4a1a2e9c08dbcd197.jpeg
Abo takie

IMG_3351.thumb.jpeg.9ef5221e1506069a542ce43a7937873d.jpeg

abo to

IMG_3354.thumb.jpeg.ef71a04acd5fab9fcaca61c31bc04679.jpeg

take też

IMG_3352.thumb.jpeg.0a575512e2fd35b7a0658d80c46eda49.jpeg

i take

IMG_3350.thumb.jpeg.30be5f3241972a193a72b876c2c1a289.jpeg

i na poprawiny

IMG_3353.thumb.jpeg.3312c547aafce6b836cb5fdd3f09f372.jpeg

Gustowne...... ale jak tak pojedziesz w odwiedziny do Węgierskiej Górki to szał będzie :)..