mig Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Sprzęt jeszcze trzeba umieć ustawić pod każdy tor (gospodarz często stara się tak przygotować tor, żeby miejscowym jeździło się lepiej, a przyjezdni szukają ustawień). Do tego jeszcze przygotowanie fizyczne po kilku biegach widać kto pracuje nad siłą. Zmarzlik ma większe osiągnięcia, ale Gollob dłużej jeździł może to o to chodzi?Jeżeli zawodnik zostawia przygotowanie sprzętu mechanikowi to wiele nie nawołuje. A poza tymi dwoma czynnikami to kasa, kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Najlepszy mechanik nie ustawi motocykla gdy ten juz rozklekotany.... A taki silnik za 15( surowka) -30 tys ( po tuningu) starcza z bidą na jeden mecz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Cześć A ta Iga to ta co jeździ w Apatorze...? Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Cześć A ta Iga to ta co jeździ w Apatorze...? Pozdrowienia Na razie tak ale szykuje się na jazdę w Unii Leszno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Ty jesteś jednak z innej gliny... Na moderowanych forach, za robienie OT dostaje się ostrzeżenie a jak nie pomaga to leci ban. Wiem, że masz tutaj swój ciepły kurwidołek i możesz uchodzić za guru wszystkiego (na SO już tak dobrze nie ma), ale są pewne granice bo inaczej robi się straszny bajzel w każdym wątku. Sam wielokrotnie apelowałeś by nie rozmydlać wątków. Oceniasz mnie po raz wtóry, a ja grzecznie przypominam że się nie znamy i żebyś dał mi spokój. Tym bardziej, że nie dalej jak tydzień temu oferowałeś pomoc. Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Na moderowanych forach, za robienie OT dostaje się ostrzeżenie a jak nie pomaga to leci ban. Wiem, że masz tutaj swój ciepły kurwidołek i możesz uchodzić za guru wszystkiego (na SO już tak dobrze nie ma), ale są pewne granice bo inaczej robi się straszny bajzel w każdym wątku. Sam wielokrotnie apelowałeś by nie rozmydlać wątków. Oceniasz mnie po raz wtóry, a ja grzecznie przypominam że się nie znamy i żebyś dał mi spokój. Tym bardziej, że nie dalej jak tydzień temu oferowałeś pomoc. PozdrCześć To ja zacząłem off ale Ferra trochę luzu jesteś na SF już na tyle długo że wiesz że każdy temat żyje własnym życiem jeśli są piszący panta rhei Ps Tobie ta forma SF chyba odpowiada piszący tu nie lubią kagańca jak na SO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Piękny mecz Jeśli ktoś jeszcze nie ogląda to natychmiast niech włączy Eurosport 1 Ps 6:3 dla Igi w pierwszym secie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Piękny mecz Jeśli ktoś jeszcze nie ogląda to natychmiast niech włączy Eurosport 1 Ps 6:3 dla Igi w pierwszym secie Oczywiście oglądam Początek Iga bardzo spięta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 I dała radę !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... a_senior Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Na moderowanych forach, za robienie OT dostaje się ostrzeżenie a jak nie pomaga to leci ban. U mnie poleciał ban bez ostrzeżenia. Na elektroda.pl. Za bardzo przydatny dla innych wpis jak naprawiłem wieżę JVC (wymiana dwóch kondensatorów). Zamiast nano wpisałem pico czy coś podobnego przy pojemności kondensatorów. Wk... się i napisałem do administratora, że czuję się... obrażony. I cofnął bana. Bardzo tam pilnują porządku. Chyba za bardzo. A Iga super. Choć nie z Krakowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 A Iga super. Choć nie z Krakowa. no na razie dość krakowianek. Daj odpocząć po Radwańskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Czemu w wątku o Idze Swiątek naparzacie o speedway'u? Bo to forum narciarskie;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Porównali to do relacji Stoch - Małysz, gdzie Stoch już dawno przeskoczył Małysza w ilości osiągnięć, Dyskusyjna teza. Przeskoczyl go glownie w osiagnieciach olimpijskich ( w sumie chyba najistotniejszych i to jest najwazniejszy argument za "wyzszoscia" Stocha). W mistrzostwa swiata i pucharze swiata to wciaz Malysz ma wiecej osiagniec. No i gdyby nie ten Ammann to by w ogole dyskusji nie bylo;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Na moderowanych forach, za robienie OT dostaje się ostrzeżenie a jak nie pomaga to leci ban. Wiem, że masz tutaj swój ciepły kurwidołek i możesz uchodzić za guru wszystkiego (na SO już tak dobrze nie ma), ale są pewne granice bo inaczej robi się straszny bajzel w każdym wątku. Sam wielokrotnie apelowałeś by nie rozmydlać wątków. Oceniasz mnie po raz wtóry, a ja grzecznie przypominam że się nie znamy i żebyś dał mi spokój. Tym bardziej, że nie dalej jak tydzień temu oferowałeś pomoc. Pozdr Cześć Oglądałeś mecz? Ja widziałem wczoraj początek a dzisiaj, moment przełomowy pierwszego seta. Niestety muszę wstawać 5.50 bo Ewka się uparła, żeby być wcześniej w pracy. Panna Świątek strasznie mi się podoba w momentach gdy łapie gaz. Widać to po niej fajnie po uderzeniach, które od razu idą na maxa. Poza tym jest po prostu fajna. (Co do Twoich wrażeń i ocen to - tak jak Ci napisali - wyluzuj się chłopie i nie próbuj mnie obrażać bo się nie da. Mam to po prostu... wiesz gdzie. Natomiast dziwi mnie - zwłaszcza u Ciebie - taka ciągota niektórych do kagańca oraz drażliwość na - w tym wypadku - zupełnie niewinną uwagę, ja ją pisząc traktowałem jako zabawną. Przyjacielowi największemu też powiem w oczy że pieprzy - jak pieprzy, więc się nie unoś. A pomogę, jak tylko mogę każdemu - czy widzisz tu jakąś dziwną zależność ???? Czy tak nisko mnie oceniasz???) Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Iven Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Cały świat zachwyca się jej grą , a fachowcy podkreślają siłę mentalną. Pomimo młodego wieku jest bardzo silna psychicznie , to było widać wczoraj , gdy odwróciła losy meczu przy 3:3 w pierwszym secie , a okrzyk "jazda "!! w tym momencie mówi wszystko. Od tego momentu wygrała 6 gemów pod rząd. Za tą siłą mentalną stoi jedna pani .... https://sportowefakt...przejac-kontrol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Cały świat zachwyca się jej grą , a fachowcy podkreślają siłę mentalną. Pomimo młodego wieku jest bardzo silna psychicznie , to było widać wczoraj , gdy odwróciła losy meczu przy 3:3 w pierwszym secie , a okrzyk "jazda "!! w tym momencie mówi wszystko. Od tego momentu wygrała 6 gemów pod rząd. Za tą siłą mentalną stoi jedna pani ....https://sportowefakt...przejac-kontrol Cześć Właśnie ten moment udało mi się dzisiaj rano złapać choć oglądałem dosłownie pięć minut meczu. Dla takich chwil, zachowań ogląda się sport. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Sztab Igi to pełna profeska. Mecz był trudny z wielu powodów. Dała radę. PS le Bron James z Davisem na 3:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Jak ktoś wygrywa na swoich warunkach z takim harpaganem jak Włoszka może wygrać z każdym, to był naprawdę b.trudny mecz dla Igi ważne, że go wygrała. Naprawdę "Mozart tenisa" jak podobno powiedział kiedyś o niej W. Fibak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 W deblu też półfinał. Brawo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Choć oznaki zniecierpliwienia i złości sie pojawiły. PS grosik x3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Oglądałeś mecz? Ja widziałem wczoraj początek a dzisiaj, moment przełomowy pierwszego seta. Niestety muszę wstawać 5.50 bo Ewka się uparła, żeby być wcześniej w pracy. Panna Świątek strasznie mi się podoba w momentach gdy łapie gaz. Widać to po niej fajnie po uderzeniach, które od razu idą na maxa. Poza tym jest po prostu fajna. (Co do Twoich wrażeń i ocen to - tak jak Ci napisali - wyluzuj się chłopie i nie próbuj mnie obrażać bo się nie da. Mam to po prostu... wiesz gdzie. Natomiast dziwi mnie - zwłaszcza u Ciebie - taka ciągota niektórych do kagańca oraz drażliwość na - w tym wypadku - zupełnie niewinną uwagę, ja ją pisząc traktowałem jako zabawną. Przyjacielowi największemu też powiem w oczy że pieprzy - jak pieprzy, więc się nie unoś. A pomogę, jak tylko mogę każdemu - czy widzisz tu jakąś dziwną zależność ???? Czy tak nisko mnie oceniasz???) Pozdro Siema, Tak oglądałem, ładny mecz. Nie znam się na tenisie, więc nie będę się silił na jakieś analizy. Co mi, laikowi się podoba w jej grze to umiejętność wyjścia z defensywy. Potrafi tak odegrać trudną piłkę, że to rywalka musi się dwoić i troić. Co do dalszej części. Nie mam ciągotek do kagańca, tylko patrzę na OT przez pryzmat przypadkowego czytelnika. Ktoś z zewnątrz wejdzie, zobaczy wątek Iga Świątek i nadzieje się na kilka stron OT. Nie jest to wielki problem na nie-moderowanym forum, ale IMHO z przyzwoitości nie powinno się tak nie robić. Na co dzień Cię nie oceniam, oceniłem raz lub dwa po mega chamskich wpisach. Wobec mojej osoby też padały, spod Twojego palca, jakieś niewybredne epitety ale do tego przywykłem i nie zabieram sobie do głowy. Jak już wielokrotnie pisałem, doceniam Twoją wiedzę, doceniam że mi kiedyś pomogłeś i w jakiś sposób ukształtowałeś jako narciarza (poważnie), ale nie lubię gdy szydzisz, stąd mała prośba. Następnym razem gdy coś nie pyknie między nami, po prostu napisz w prostych słowach bym się zamknął/przestał pieprzyć, a nie przyrównuj do kosmitów, słabych, czy ulepionych z innej gliny. Pozdr [email protected] - lubisz piłkę kopaną? Może założymy wątek o Leszku? Zapowiada się kilka ciekawych meczów tej jesieni, a z tego co kojarzę jest na forum kilku chłopaków z pyrlandii. A wczorajszy mecz ładny, ale z kelnerami tak się powinno grać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Siema, Tak oglądałem, ładny mecz. Nie znam się na tenisie, więc nie będę się silił na jakieś analizy. Co mi, laikowi się podoba w jej grze to umiejętność wyjścia z defensywy. Potrafi tak odegrać trudną piłkę, że to rywalka musi się dwoić i troić. Co do dalszej części. Nie mam ciągotek do kagańca, tylko patrzę na OT przez pryzmat przypadkowego czytelnika. Ktoś z zewnątrz wejdzie, zobaczy wątek Iga Świątek i nadzieje się na kilka stron OT. Nie jest to wielki problem na nie-moderowanym forum, ale IMHO z przyzwoitości nie powinno się tak nie robić. Na co dzień Cię nie oceniam, oceniłem raz lub dwa po mega chamskich wpisach. Wobec mojej osoby też padały, spod Twojego palca, jakieś niewybredne epitety ale do tego przywykłem i nie zabieram sobie do głowy. Jak już wielokrotnie pisałem, doceniam Twoją wiedzę, doceniam że mi kiedyś pomogłeś i w jakiś sposób ukształtowałeś jako narciarza (poważnie), ale nie lubię gdy szydzisz, stąd mała prośba. Następnym razem gdy coś nie pyknie między nami, po prostu napisz w prostych słowach bym się zamknął/przestał pieprzyć, a nie przyrównuj do kosmitów, słabych, czy ulepionych z innej gliny. Pozdr [email protected] - lubisz piłkę kopaną? Może założymy wątek o Leszku? Zapowiada się kilka ciekawych meczów tej jesieni, a z tego co kojarzę jest na forum kilku chłopaków z pyrlandii. A wczorajszy mecz ładny, ale z kelnerami tak się powinno grać. Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie, na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam. Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam.Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Szacun, szacun. Dobre występy Polaków zawsze cieszą. O 15 półfinał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Niech dzisiaj wygra, trzymam kciuki. Ja stawiam że będzie pierwsza w singlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Takie info, poza Eurosportem, dzisiaj jest transmisja w TVN ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 :-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Iga Swiatek × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
FerraEnzo Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Ty jesteś jednak z innej gliny... Na moderowanych forach, za robienie OT dostaje się ostrzeżenie a jak nie pomaga to leci ban. Wiem, że masz tutaj swój ciepły kurwidołek i możesz uchodzić za guru wszystkiego (na SO już tak dobrze nie ma), ale są pewne granice bo inaczej robi się straszny bajzel w każdym wątku. Sam wielokrotnie apelowałeś by nie rozmydlać wątków. Oceniasz mnie po raz wtóry, a ja grzecznie przypominam że się nie znamy i żebyś dał mi spokój. Tym bardziej, że nie dalej jak tydzień temu oferowałeś pomoc. Pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Na moderowanych forach, za robienie OT dostaje się ostrzeżenie a jak nie pomaga to leci ban. Wiem, że masz tutaj swój ciepły kurwidołek i możesz uchodzić za guru wszystkiego (na SO już tak dobrze nie ma), ale są pewne granice bo inaczej robi się straszny bajzel w każdym wątku. Sam wielokrotnie apelowałeś by nie rozmydlać wątków. Oceniasz mnie po raz wtóry, a ja grzecznie przypominam że się nie znamy i żebyś dał mi spokój. Tym bardziej, że nie dalej jak tydzień temu oferowałeś pomoc. PozdrCześć To ja zacząłem off ale Ferra trochę luzu jesteś na SF już na tyle długo że wiesz że każdy temat żyje własnym życiem jeśli są piszący panta rhei Ps Tobie ta forma SF chyba odpowiada piszący tu nie lubią kagańca jak na SO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sese Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Piękny mecz Jeśli ktoś jeszcze nie ogląda to natychmiast niech włączy Eurosport 1 Ps 6:3 dla Igi w pierwszym secie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Piękny mecz Jeśli ktoś jeszcze nie ogląda to natychmiast niech włączy Eurosport 1 Ps 6:3 dla Igi w pierwszym secie Oczywiście oglądam Początek Iga bardzo spięta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 I dała radę !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... a_senior Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Na moderowanych forach, za robienie OT dostaje się ostrzeżenie a jak nie pomaga to leci ban. U mnie poleciał ban bez ostrzeżenia. Na elektroda.pl. Za bardzo przydatny dla innych wpis jak naprawiłem wieżę JVC (wymiana dwóch kondensatorów). Zamiast nano wpisałem pico czy coś podobnego przy pojemności kondensatorów. Wk... się i napisałem do administratora, że czuję się... obrażony. I cofnął bana. Bardzo tam pilnują porządku. Chyba za bardzo. A Iga super. Choć nie z Krakowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 A Iga super. Choć nie z Krakowa. no na razie dość krakowianek. Daj odpocząć po Radwańskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Czemu w wątku o Idze Swiątek naparzacie o speedway'u? Bo to forum narciarskie;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Porównali to do relacji Stoch - Małysz, gdzie Stoch już dawno przeskoczył Małysza w ilości osiągnięć, Dyskusyjna teza. Przeskoczyl go glownie w osiagnieciach olimpijskich ( w sumie chyba najistotniejszych i to jest najwazniejszy argument za "wyzszoscia" Stocha). W mistrzostwa swiata i pucharze swiata to wciaz Malysz ma wiecej osiagniec. No i gdyby nie ten Ammann to by w ogole dyskusji nie bylo;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Na moderowanych forach, za robienie OT dostaje się ostrzeżenie a jak nie pomaga to leci ban. Wiem, że masz tutaj swój ciepły kurwidołek i możesz uchodzić za guru wszystkiego (na SO już tak dobrze nie ma), ale są pewne granice bo inaczej robi się straszny bajzel w każdym wątku. Sam wielokrotnie apelowałeś by nie rozmydlać wątków. Oceniasz mnie po raz wtóry, a ja grzecznie przypominam że się nie znamy i żebyś dał mi spokój. Tym bardziej, że nie dalej jak tydzień temu oferowałeś pomoc. Pozdr Cześć Oglądałeś mecz? Ja widziałem wczoraj początek a dzisiaj, moment przełomowy pierwszego seta. Niestety muszę wstawać 5.50 bo Ewka się uparła, żeby być wcześniej w pracy. Panna Świątek strasznie mi się podoba w momentach gdy łapie gaz. Widać to po niej fajnie po uderzeniach, które od razu idą na maxa. Poza tym jest po prostu fajna. (Co do Twoich wrażeń i ocen to - tak jak Ci napisali - wyluzuj się chłopie i nie próbuj mnie obrażać bo się nie da. Mam to po prostu... wiesz gdzie. Natomiast dziwi mnie - zwłaszcza u Ciebie - taka ciągota niektórych do kagańca oraz drażliwość na - w tym wypadku - zupełnie niewinną uwagę, ja ją pisząc traktowałem jako zabawną. Przyjacielowi największemu też powiem w oczy że pieprzy - jak pieprzy, więc się nie unoś. A pomogę, jak tylko mogę każdemu - czy widzisz tu jakąś dziwną zależność ???? Czy tak nisko mnie oceniasz???) Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Iven Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Cały świat zachwyca się jej grą , a fachowcy podkreślają siłę mentalną. Pomimo młodego wieku jest bardzo silna psychicznie , to było widać wczoraj , gdy odwróciła losy meczu przy 3:3 w pierwszym secie , a okrzyk "jazda "!! w tym momencie mówi wszystko. Od tego momentu wygrała 6 gemów pod rząd. Za tą siłą mentalną stoi jedna pani .... https://sportowefakt...przejac-kontrol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Cały świat zachwyca się jej grą , a fachowcy podkreślają siłę mentalną. Pomimo młodego wieku jest bardzo silna psychicznie , to było widać wczoraj , gdy odwróciła losy meczu przy 3:3 w pierwszym secie , a okrzyk "jazda "!! w tym momencie mówi wszystko. Od tego momentu wygrała 6 gemów pod rząd. Za tą siłą mentalną stoi jedna pani ....https://sportowefakt...przejac-kontrol Cześć Właśnie ten moment udało mi się dzisiaj rano złapać choć oglądałem dosłownie pięć minut meczu. Dla takich chwil, zachowań ogląda się sport. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Sztab Igi to pełna profeska. Mecz był trudny z wielu powodów. Dała radę. PS le Bron James z Davisem na 3:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Jak ktoś wygrywa na swoich warunkach z takim harpaganem jak Włoszka może wygrać z każdym, to był naprawdę b.trudny mecz dla Igi ważne, że go wygrała. Naprawdę "Mozart tenisa" jak podobno powiedział kiedyś o niej W. Fibak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 W deblu też półfinał. Brawo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Choć oznaki zniecierpliwienia i złości sie pojawiły. PS grosik x3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Oglądałeś mecz? Ja widziałem wczoraj początek a dzisiaj, moment przełomowy pierwszego seta. Niestety muszę wstawać 5.50 bo Ewka się uparła, żeby być wcześniej w pracy. Panna Świątek strasznie mi się podoba w momentach gdy łapie gaz. Widać to po niej fajnie po uderzeniach, które od razu idą na maxa. Poza tym jest po prostu fajna. (Co do Twoich wrażeń i ocen to - tak jak Ci napisali - wyluzuj się chłopie i nie próbuj mnie obrażać bo się nie da. Mam to po prostu... wiesz gdzie. Natomiast dziwi mnie - zwłaszcza u Ciebie - taka ciągota niektórych do kagańca oraz drażliwość na - w tym wypadku - zupełnie niewinną uwagę, ja ją pisząc traktowałem jako zabawną. Przyjacielowi największemu też powiem w oczy że pieprzy - jak pieprzy, więc się nie unoś. A pomogę, jak tylko mogę każdemu - czy widzisz tu jakąś dziwną zależność ???? Czy tak nisko mnie oceniasz???) Pozdro Siema, Tak oglądałem, ładny mecz. Nie znam się na tenisie, więc nie będę się silił na jakieś analizy. Co mi, laikowi się podoba w jej grze to umiejętność wyjścia z defensywy. Potrafi tak odegrać trudną piłkę, że to rywalka musi się dwoić i troić. Co do dalszej części. Nie mam ciągotek do kagańca, tylko patrzę na OT przez pryzmat przypadkowego czytelnika. Ktoś z zewnątrz wejdzie, zobaczy wątek Iga Świątek i nadzieje się na kilka stron OT. Nie jest to wielki problem na nie-moderowanym forum, ale IMHO z przyzwoitości nie powinno się tak nie robić. Na co dzień Cię nie oceniam, oceniłem raz lub dwa po mega chamskich wpisach. Wobec mojej osoby też padały, spod Twojego palca, jakieś niewybredne epitety ale do tego przywykłem i nie zabieram sobie do głowy. Jak już wielokrotnie pisałem, doceniam Twoją wiedzę, doceniam że mi kiedyś pomogłeś i w jakiś sposób ukształtowałeś jako narciarza (poważnie), ale nie lubię gdy szydzisz, stąd mała prośba. Następnym razem gdy coś nie pyknie między nami, po prostu napisz w prostych słowach bym się zamknął/przestał pieprzyć, a nie przyrównuj do kosmitów, słabych, czy ulepionych z innej gliny. Pozdr [email protected] - lubisz piłkę kopaną? Może założymy wątek o Leszku? Zapowiada się kilka ciekawych meczów tej jesieni, a z tego co kojarzę jest na forum kilku chłopaków z pyrlandii. A wczorajszy mecz ładny, ale z kelnerami tak się powinno grać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Siema, Tak oglądałem, ładny mecz. Nie znam się na tenisie, więc nie będę się silił na jakieś analizy. Co mi, laikowi się podoba w jej grze to umiejętność wyjścia z defensywy. Potrafi tak odegrać trudną piłkę, że to rywalka musi się dwoić i troić. Co do dalszej części. Nie mam ciągotek do kagańca, tylko patrzę na OT przez pryzmat przypadkowego czytelnika. Ktoś z zewnątrz wejdzie, zobaczy wątek Iga Świątek i nadzieje się na kilka stron OT. Nie jest to wielki problem na nie-moderowanym forum, ale IMHO z przyzwoitości nie powinno się tak nie robić. Na co dzień Cię nie oceniam, oceniłem raz lub dwa po mega chamskich wpisach. Wobec mojej osoby też padały, spod Twojego palca, jakieś niewybredne epitety ale do tego przywykłem i nie zabieram sobie do głowy. Jak już wielokrotnie pisałem, doceniam Twoją wiedzę, doceniam że mi kiedyś pomogłeś i w jakiś sposób ukształtowałeś jako narciarza (poważnie), ale nie lubię gdy szydzisz, stąd mała prośba. Następnym razem gdy coś nie pyknie między nami, po prostu napisz w prostych słowach bym się zamknął/przestał pieprzyć, a nie przyrównuj do kosmitów, słabych, czy ulepionych z innej gliny. Pozdr [email protected] - lubisz piłkę kopaną? Może założymy wątek o Leszku? Zapowiada się kilka ciekawych meczów tej jesieni, a z tego co kojarzę jest na forum kilku chłopaków z pyrlandii. A wczorajszy mecz ładny, ale z kelnerami tak się powinno grać. Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie, na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam. Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam.Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Szacun, szacun. Dobre występy Polaków zawsze cieszą. O 15 półfinał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Niech dzisiaj wygra, trzymam kciuki. Ja stawiam że będzie pierwsza w singlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Takie info, poza Eurosportem, dzisiaj jest transmisja w TVN ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 :-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Iga Swiatek × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Mikoski Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Na moderowanych forach, za robienie OT dostaje się ostrzeżenie a jak nie pomaga to leci ban. Wiem, że masz tutaj swój ciepły kurwidołek i możesz uchodzić za guru wszystkiego (na SO już tak dobrze nie ma), ale są pewne granice bo inaczej robi się straszny bajzel w każdym wątku. Sam wielokrotnie apelowałeś by nie rozmydlać wątków. Oceniasz mnie po raz wtóry, a ja grzecznie przypominam że się nie znamy i żebyś dał mi spokój. Tym bardziej, że nie dalej jak tydzień temu oferowałeś pomoc. PozdrCześć To ja zacząłem off ale Ferra trochę luzu jesteś na SF już na tyle długo że wiesz że każdy temat żyje własnym życiem jeśli są piszący panta rhei Ps Tobie ta forma SF chyba odpowiada piszący tu nie lubią kagańca jak na SO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Piękny mecz Jeśli ktoś jeszcze nie ogląda to natychmiast niech włączy Eurosport 1 Ps 6:3 dla Igi w pierwszym secie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Piękny mecz Jeśli ktoś jeszcze nie ogląda to natychmiast niech włączy Eurosport 1 Ps 6:3 dla Igi w pierwszym secie Oczywiście oglądam Początek Iga bardzo spięta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario33 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 I dała radę !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_senior Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Na moderowanych forach, za robienie OT dostaje się ostrzeżenie a jak nie pomaga to leci ban. U mnie poleciał ban bez ostrzeżenia. Na elektroda.pl. Za bardzo przydatny dla innych wpis jak naprawiłem wieżę JVC (wymiana dwóch kondensatorów). Zamiast nano wpisałem pico czy coś podobnego przy pojemności kondensatorów. Wk... się i napisałem do administratora, że czuję się... obrażony. I cofnął bana. Bardzo tam pilnują porządku. Chyba za bardzo. A Iga super. Choć nie z Krakowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 A Iga super. Choć nie z Krakowa. no na razie dość krakowianek. Daj odpocząć po Radwańskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Czemu w wątku o Idze Swiątek naparzacie o speedway'u? Bo to forum narciarskie;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Porównali to do relacji Stoch - Małysz, gdzie Stoch już dawno przeskoczył Małysza w ilości osiągnięć, Dyskusyjna teza. Przeskoczyl go glownie w osiagnieciach olimpijskich ( w sumie chyba najistotniejszych i to jest najwazniejszy argument za "wyzszoscia" Stocha). W mistrzostwa swiata i pucharze swiata to wciaz Malysz ma wiecej osiagniec. No i gdyby nie ten Ammann to by w ogole dyskusji nie bylo;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Na moderowanych forach, za robienie OT dostaje się ostrzeżenie a jak nie pomaga to leci ban. Wiem, że masz tutaj swój ciepły kurwidołek i możesz uchodzić za guru wszystkiego (na SO już tak dobrze nie ma), ale są pewne granice bo inaczej robi się straszny bajzel w każdym wątku. Sam wielokrotnie apelowałeś by nie rozmydlać wątków. Oceniasz mnie po raz wtóry, a ja grzecznie przypominam że się nie znamy i żebyś dał mi spokój. Tym bardziej, że nie dalej jak tydzień temu oferowałeś pomoc. Pozdr Cześć Oglądałeś mecz? Ja widziałem wczoraj początek a dzisiaj, moment przełomowy pierwszego seta. Niestety muszę wstawać 5.50 bo Ewka się uparła, żeby być wcześniej w pracy. Panna Świątek strasznie mi się podoba w momentach gdy łapie gaz. Widać to po niej fajnie po uderzeniach, które od razu idą na maxa. Poza tym jest po prostu fajna. (Co do Twoich wrażeń i ocen to - tak jak Ci napisali - wyluzuj się chłopie i nie próbuj mnie obrażać bo się nie da. Mam to po prostu... wiesz gdzie. Natomiast dziwi mnie - zwłaszcza u Ciebie - taka ciągota niektórych do kagańca oraz drażliwość na - w tym wypadku - zupełnie niewinną uwagę, ja ją pisząc traktowałem jako zabawną. Przyjacielowi największemu też powiem w oczy że pieprzy - jak pieprzy, więc się nie unoś. A pomogę, jak tylko mogę każdemu - czy widzisz tu jakąś dziwną zależność ???? Czy tak nisko mnie oceniasz???) Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Iven Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Cały świat zachwyca się jej grą , a fachowcy podkreślają siłę mentalną. Pomimo młodego wieku jest bardzo silna psychicznie , to było widać wczoraj , gdy odwróciła losy meczu przy 3:3 w pierwszym secie , a okrzyk "jazda "!! w tym momencie mówi wszystko. Od tego momentu wygrała 6 gemów pod rząd. Za tą siłą mentalną stoi jedna pani .... https://sportowefakt...przejac-kontrol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Cały świat zachwyca się jej grą , a fachowcy podkreślają siłę mentalną. Pomimo młodego wieku jest bardzo silna psychicznie , to było widać wczoraj , gdy odwróciła losy meczu przy 3:3 w pierwszym secie , a okrzyk "jazda "!! w tym momencie mówi wszystko. Od tego momentu wygrała 6 gemów pod rząd. Za tą siłą mentalną stoi jedna pani ....https://sportowefakt...przejac-kontrol Cześć Właśnie ten moment udało mi się dzisiaj rano złapać choć oglądałem dosłownie pięć minut meczu. Dla takich chwil, zachowań ogląda się sport. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Sztab Igi to pełna profeska. Mecz był trudny z wielu powodów. Dała radę. PS le Bron James z Davisem na 3:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Jak ktoś wygrywa na swoich warunkach z takim harpaganem jak Włoszka może wygrać z każdym, to był naprawdę b.trudny mecz dla Igi ważne, że go wygrała. Naprawdę "Mozart tenisa" jak podobno powiedział kiedyś o niej W. Fibak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 W deblu też półfinał. Brawo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Choć oznaki zniecierpliwienia i złości sie pojawiły. PS grosik x3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Oglądałeś mecz? Ja widziałem wczoraj początek a dzisiaj, moment przełomowy pierwszego seta. Niestety muszę wstawać 5.50 bo Ewka się uparła, żeby być wcześniej w pracy. Panna Świątek strasznie mi się podoba w momentach gdy łapie gaz. Widać to po niej fajnie po uderzeniach, które od razu idą na maxa. Poza tym jest po prostu fajna. (Co do Twoich wrażeń i ocen to - tak jak Ci napisali - wyluzuj się chłopie i nie próbuj mnie obrażać bo się nie da. Mam to po prostu... wiesz gdzie. Natomiast dziwi mnie - zwłaszcza u Ciebie - taka ciągota niektórych do kagańca oraz drażliwość na - w tym wypadku - zupełnie niewinną uwagę, ja ją pisząc traktowałem jako zabawną. Przyjacielowi największemu też powiem w oczy że pieprzy - jak pieprzy, więc się nie unoś. A pomogę, jak tylko mogę każdemu - czy widzisz tu jakąś dziwną zależność ???? Czy tak nisko mnie oceniasz???) Pozdro Siema, Tak oglądałem, ładny mecz. Nie znam się na tenisie, więc nie będę się silił na jakieś analizy. Co mi, laikowi się podoba w jej grze to umiejętność wyjścia z defensywy. Potrafi tak odegrać trudną piłkę, że to rywalka musi się dwoić i troić. Co do dalszej części. Nie mam ciągotek do kagańca, tylko patrzę na OT przez pryzmat przypadkowego czytelnika. Ktoś z zewnątrz wejdzie, zobaczy wątek Iga Świątek i nadzieje się na kilka stron OT. Nie jest to wielki problem na nie-moderowanym forum, ale IMHO z przyzwoitości nie powinno się tak nie robić. Na co dzień Cię nie oceniam, oceniłem raz lub dwa po mega chamskich wpisach. Wobec mojej osoby też padały, spod Twojego palca, jakieś niewybredne epitety ale do tego przywykłem i nie zabieram sobie do głowy. Jak już wielokrotnie pisałem, doceniam Twoją wiedzę, doceniam że mi kiedyś pomogłeś i w jakiś sposób ukształtowałeś jako narciarza (poważnie), ale nie lubię gdy szydzisz, stąd mała prośba. Następnym razem gdy coś nie pyknie między nami, po prostu napisz w prostych słowach bym się zamknął/przestał pieprzyć, a nie przyrównuj do kosmitów, słabych, czy ulepionych z innej gliny. Pozdr [email protected] - lubisz piłkę kopaną? Może założymy wątek o Leszku? Zapowiada się kilka ciekawych meczów tej jesieni, a z tego co kojarzę jest na forum kilku chłopaków z pyrlandii. A wczorajszy mecz ładny, ale z kelnerami tak się powinno grać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Siema, Tak oglądałem, ładny mecz. Nie znam się na tenisie, więc nie będę się silił na jakieś analizy. Co mi, laikowi się podoba w jej grze to umiejętność wyjścia z defensywy. Potrafi tak odegrać trudną piłkę, że to rywalka musi się dwoić i troić. Co do dalszej części. Nie mam ciągotek do kagańca, tylko patrzę na OT przez pryzmat przypadkowego czytelnika. Ktoś z zewnątrz wejdzie, zobaczy wątek Iga Świątek i nadzieje się na kilka stron OT. Nie jest to wielki problem na nie-moderowanym forum, ale IMHO z przyzwoitości nie powinno się tak nie robić. Na co dzień Cię nie oceniam, oceniłem raz lub dwa po mega chamskich wpisach. Wobec mojej osoby też padały, spod Twojego palca, jakieś niewybredne epitety ale do tego przywykłem i nie zabieram sobie do głowy. Jak już wielokrotnie pisałem, doceniam Twoją wiedzę, doceniam że mi kiedyś pomogłeś i w jakiś sposób ukształtowałeś jako narciarza (poważnie), ale nie lubię gdy szydzisz, stąd mała prośba. Następnym razem gdy coś nie pyknie między nami, po prostu napisz w prostych słowach bym się zamknął/przestał pieprzyć, a nie przyrównuj do kosmitów, słabych, czy ulepionych z innej gliny. Pozdr [email protected] - lubisz piłkę kopaną? Może założymy wątek o Leszku? Zapowiada się kilka ciekawych meczów tej jesieni, a z tego co kojarzę jest na forum kilku chłopaków z pyrlandii. A wczorajszy mecz ładny, ale z kelnerami tak się powinno grać. Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie, na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam. Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam.Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Szacun, szacun. Dobre występy Polaków zawsze cieszą. O 15 półfinał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Niech dzisiaj wygra, trzymam kciuki. Ja stawiam że będzie pierwsza w singlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Takie info, poza Eurosportem, dzisiaj jest transmisja w TVN ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 :-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Iga Swiatek × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
mario33 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 A Iga super. Choć nie z Krakowa. no na razie dość krakowianek. Daj odpocząć po Radwańskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Czemu w wątku o Idze Swiątek naparzacie o speedway'u? Bo to forum narciarskie;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... JacekMa Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Porównali to do relacji Stoch - Małysz, gdzie Stoch już dawno przeskoczył Małysza w ilości osiągnięć, Dyskusyjna teza. Przeskoczyl go glownie w osiagnieciach olimpijskich ( w sumie chyba najistotniejszych i to jest najwazniejszy argument za "wyzszoscia" Stocha). W mistrzostwa swiata i pucharze swiata to wciaz Malysz ma wiecej osiagniec. No i gdyby nie ten Ammann to by w ogole dyskusji nie bylo;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Na moderowanych forach, za robienie OT dostaje się ostrzeżenie a jak nie pomaga to leci ban. Wiem, że masz tutaj swój ciepły kurwidołek i możesz uchodzić za guru wszystkiego (na SO już tak dobrze nie ma), ale są pewne granice bo inaczej robi się straszny bajzel w każdym wątku. Sam wielokrotnie apelowałeś by nie rozmydlać wątków. Oceniasz mnie po raz wtóry, a ja grzecznie przypominam że się nie znamy i żebyś dał mi spokój. Tym bardziej, że nie dalej jak tydzień temu oferowałeś pomoc. Pozdr Cześć Oglądałeś mecz? Ja widziałem wczoraj początek a dzisiaj, moment przełomowy pierwszego seta. Niestety muszę wstawać 5.50 bo Ewka się uparła, żeby być wcześniej w pracy. Panna Świątek strasznie mi się podoba w momentach gdy łapie gaz. Widać to po niej fajnie po uderzeniach, które od razu idą na maxa. Poza tym jest po prostu fajna. (Co do Twoich wrażeń i ocen to - tak jak Ci napisali - wyluzuj się chłopie i nie próbuj mnie obrażać bo się nie da. Mam to po prostu... wiesz gdzie. Natomiast dziwi mnie - zwłaszcza u Ciebie - taka ciągota niektórych do kagańca oraz drażliwość na - w tym wypadku - zupełnie niewinną uwagę, ja ją pisząc traktowałem jako zabawną. Przyjacielowi największemu też powiem w oczy że pieprzy - jak pieprzy, więc się nie unoś. A pomogę, jak tylko mogę każdemu - czy widzisz tu jakąś dziwną zależność ???? Czy tak nisko mnie oceniasz???) Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Iven Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Cały świat zachwyca się jej grą , a fachowcy podkreślają siłę mentalną. Pomimo młodego wieku jest bardzo silna psychicznie , to było widać wczoraj , gdy odwróciła losy meczu przy 3:3 w pierwszym secie , a okrzyk "jazda "!! w tym momencie mówi wszystko. Od tego momentu wygrała 6 gemów pod rząd. Za tą siłą mentalną stoi jedna pani .... https://sportowefakt...przejac-kontrol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Cały świat zachwyca się jej grą , a fachowcy podkreślają siłę mentalną. Pomimo młodego wieku jest bardzo silna psychicznie , to było widać wczoraj , gdy odwróciła losy meczu przy 3:3 w pierwszym secie , a okrzyk "jazda "!! w tym momencie mówi wszystko. Od tego momentu wygrała 6 gemów pod rząd. Za tą siłą mentalną stoi jedna pani ....https://sportowefakt...przejac-kontrol Cześć Właśnie ten moment udało mi się dzisiaj rano złapać choć oglądałem dosłownie pięć minut meczu. Dla takich chwil, zachowań ogląda się sport. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Sztab Igi to pełna profeska. Mecz był trudny z wielu powodów. Dała radę. PS le Bron James z Davisem na 3:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Jak ktoś wygrywa na swoich warunkach z takim harpaganem jak Włoszka może wygrać z każdym, to był naprawdę b.trudny mecz dla Igi ważne, że go wygrała. Naprawdę "Mozart tenisa" jak podobno powiedział kiedyś o niej W. Fibak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 W deblu też półfinał. Brawo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Choć oznaki zniecierpliwienia i złości sie pojawiły. PS grosik x3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Oglądałeś mecz? Ja widziałem wczoraj początek a dzisiaj, moment przełomowy pierwszego seta. Niestety muszę wstawać 5.50 bo Ewka się uparła, żeby być wcześniej w pracy. Panna Świątek strasznie mi się podoba w momentach gdy łapie gaz. Widać to po niej fajnie po uderzeniach, które od razu idą na maxa. Poza tym jest po prostu fajna. (Co do Twoich wrażeń i ocen to - tak jak Ci napisali - wyluzuj się chłopie i nie próbuj mnie obrażać bo się nie da. Mam to po prostu... wiesz gdzie. Natomiast dziwi mnie - zwłaszcza u Ciebie - taka ciągota niektórych do kagańca oraz drażliwość na - w tym wypadku - zupełnie niewinną uwagę, ja ją pisząc traktowałem jako zabawną. Przyjacielowi największemu też powiem w oczy że pieprzy - jak pieprzy, więc się nie unoś. A pomogę, jak tylko mogę każdemu - czy widzisz tu jakąś dziwną zależność ???? Czy tak nisko mnie oceniasz???) Pozdro Siema, Tak oglądałem, ładny mecz. Nie znam się na tenisie, więc nie będę się silił na jakieś analizy. Co mi, laikowi się podoba w jej grze to umiejętność wyjścia z defensywy. Potrafi tak odegrać trudną piłkę, że to rywalka musi się dwoić i troić. Co do dalszej części. Nie mam ciągotek do kagańca, tylko patrzę na OT przez pryzmat przypadkowego czytelnika. Ktoś z zewnątrz wejdzie, zobaczy wątek Iga Świątek i nadzieje się na kilka stron OT. Nie jest to wielki problem na nie-moderowanym forum, ale IMHO z przyzwoitości nie powinno się tak nie robić. Na co dzień Cię nie oceniam, oceniłem raz lub dwa po mega chamskich wpisach. Wobec mojej osoby też padały, spod Twojego palca, jakieś niewybredne epitety ale do tego przywykłem i nie zabieram sobie do głowy. Jak już wielokrotnie pisałem, doceniam Twoją wiedzę, doceniam że mi kiedyś pomogłeś i w jakiś sposób ukształtowałeś jako narciarza (poważnie), ale nie lubię gdy szydzisz, stąd mała prośba. Następnym razem gdy coś nie pyknie między nami, po prostu napisz w prostych słowach bym się zamknął/przestał pieprzyć, a nie przyrównuj do kosmitów, słabych, czy ulepionych z innej gliny. Pozdr [email protected] - lubisz piłkę kopaną? Może założymy wątek o Leszku? Zapowiada się kilka ciekawych meczów tej jesieni, a z tego co kojarzę jest na forum kilku chłopaków z pyrlandii. A wczorajszy mecz ładny, ale z kelnerami tak się powinno grać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Siema, Tak oglądałem, ładny mecz. Nie znam się na tenisie, więc nie będę się silił na jakieś analizy. Co mi, laikowi się podoba w jej grze to umiejętność wyjścia z defensywy. Potrafi tak odegrać trudną piłkę, że to rywalka musi się dwoić i troić. Co do dalszej części. Nie mam ciągotek do kagańca, tylko patrzę na OT przez pryzmat przypadkowego czytelnika. Ktoś z zewnątrz wejdzie, zobaczy wątek Iga Świątek i nadzieje się na kilka stron OT. Nie jest to wielki problem na nie-moderowanym forum, ale IMHO z przyzwoitości nie powinno się tak nie robić. Na co dzień Cię nie oceniam, oceniłem raz lub dwa po mega chamskich wpisach. Wobec mojej osoby też padały, spod Twojego palca, jakieś niewybredne epitety ale do tego przywykłem i nie zabieram sobie do głowy. Jak już wielokrotnie pisałem, doceniam Twoją wiedzę, doceniam że mi kiedyś pomogłeś i w jakiś sposób ukształtowałeś jako narciarza (poważnie), ale nie lubię gdy szydzisz, stąd mała prośba. Następnym razem gdy coś nie pyknie między nami, po prostu napisz w prostych słowach bym się zamknął/przestał pieprzyć, a nie przyrównuj do kosmitów, słabych, czy ulepionych z innej gliny. Pozdr [email protected] - lubisz piłkę kopaną? Może założymy wątek o Leszku? Zapowiada się kilka ciekawych meczów tej jesieni, a z tego co kojarzę jest na forum kilku chłopaków z pyrlandii. A wczorajszy mecz ładny, ale z kelnerami tak się powinno grać. Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie, na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam. Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam.Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Szacun, szacun. Dobre występy Polaków zawsze cieszą. O 15 półfinał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Niech dzisiaj wygra, trzymam kciuki. Ja stawiam że będzie pierwsza w singlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Takie info, poza Eurosportem, dzisiaj jest transmisja w TVN ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 :-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Iga Swiatek × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
JacekMa Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Czemu w wątku o Idze Swiątek naparzacie o speedway'u? Bo to forum narciarskie;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekMa Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Porównali to do relacji Stoch - Małysz, gdzie Stoch już dawno przeskoczył Małysza w ilości osiągnięć, Dyskusyjna teza. Przeskoczyl go glownie w osiagnieciach olimpijskich ( w sumie chyba najistotniejszych i to jest najwazniejszy argument za "wyzszoscia" Stocha). W mistrzostwa swiata i pucharze swiata to wciaz Malysz ma wiecej osiagniec. No i gdyby nie ten Ammann to by w ogole dyskusji nie bylo;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Na moderowanych forach, za robienie OT dostaje się ostrzeżenie a jak nie pomaga to leci ban. Wiem, że masz tutaj swój ciepły kurwidołek i możesz uchodzić za guru wszystkiego (na SO już tak dobrze nie ma), ale są pewne granice bo inaczej robi się straszny bajzel w każdym wątku. Sam wielokrotnie apelowałeś by nie rozmydlać wątków. Oceniasz mnie po raz wtóry, a ja grzecznie przypominam że się nie znamy i żebyś dał mi spokój. Tym bardziej, że nie dalej jak tydzień temu oferowałeś pomoc. Pozdr Cześć Oglądałeś mecz? Ja widziałem wczoraj początek a dzisiaj, moment przełomowy pierwszego seta. Niestety muszę wstawać 5.50 bo Ewka się uparła, żeby być wcześniej w pracy. Panna Świątek strasznie mi się podoba w momentach gdy łapie gaz. Widać to po niej fajnie po uderzeniach, które od razu idą na maxa. Poza tym jest po prostu fajna. (Co do Twoich wrażeń i ocen to - tak jak Ci napisali - wyluzuj się chłopie i nie próbuj mnie obrażać bo się nie da. Mam to po prostu... wiesz gdzie. Natomiast dziwi mnie - zwłaszcza u Ciebie - taka ciągota niektórych do kagańca oraz drażliwość na - w tym wypadku - zupełnie niewinną uwagę, ja ją pisząc traktowałem jako zabawną. Przyjacielowi największemu też powiem w oczy że pieprzy - jak pieprzy, więc się nie unoś. A pomogę, jak tylko mogę każdemu - czy widzisz tu jakąś dziwną zależność ???? Czy tak nisko mnie oceniasz???) Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Iven Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Cały świat zachwyca się jej grą , a fachowcy podkreślają siłę mentalną. Pomimo młodego wieku jest bardzo silna psychicznie , to było widać wczoraj , gdy odwróciła losy meczu przy 3:3 w pierwszym secie , a okrzyk "jazda "!! w tym momencie mówi wszystko. Od tego momentu wygrała 6 gemów pod rząd. Za tą siłą mentalną stoi jedna pani .... https://sportowefakt...przejac-kontrol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Cały świat zachwyca się jej grą , a fachowcy podkreślają siłę mentalną. Pomimo młodego wieku jest bardzo silna psychicznie , to było widać wczoraj , gdy odwróciła losy meczu przy 3:3 w pierwszym secie , a okrzyk "jazda "!! w tym momencie mówi wszystko. Od tego momentu wygrała 6 gemów pod rząd. Za tą siłą mentalną stoi jedna pani ....https://sportowefakt...przejac-kontrol Cześć Właśnie ten moment udało mi się dzisiaj rano złapać choć oglądałem dosłownie pięć minut meczu. Dla takich chwil, zachowań ogląda się sport. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Sztab Igi to pełna profeska. Mecz był trudny z wielu powodów. Dała radę. PS le Bron James z Davisem na 3:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Jak ktoś wygrywa na swoich warunkach z takim harpaganem jak Włoszka może wygrać z każdym, to był naprawdę b.trudny mecz dla Igi ważne, że go wygrała. Naprawdę "Mozart tenisa" jak podobno powiedział kiedyś o niej W. Fibak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 W deblu też półfinał. Brawo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Choć oznaki zniecierpliwienia i złości sie pojawiły. PS grosik x3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Oglądałeś mecz? Ja widziałem wczoraj początek a dzisiaj, moment przełomowy pierwszego seta. Niestety muszę wstawać 5.50 bo Ewka się uparła, żeby być wcześniej w pracy. Panna Świątek strasznie mi się podoba w momentach gdy łapie gaz. Widać to po niej fajnie po uderzeniach, które od razu idą na maxa. Poza tym jest po prostu fajna. (Co do Twoich wrażeń i ocen to - tak jak Ci napisali - wyluzuj się chłopie i nie próbuj mnie obrażać bo się nie da. Mam to po prostu... wiesz gdzie. Natomiast dziwi mnie - zwłaszcza u Ciebie - taka ciągota niektórych do kagańca oraz drażliwość na - w tym wypadku - zupełnie niewinną uwagę, ja ją pisząc traktowałem jako zabawną. Przyjacielowi największemu też powiem w oczy że pieprzy - jak pieprzy, więc się nie unoś. A pomogę, jak tylko mogę każdemu - czy widzisz tu jakąś dziwną zależność ???? Czy tak nisko mnie oceniasz???) Pozdro Siema, Tak oglądałem, ładny mecz. Nie znam się na tenisie, więc nie będę się silił na jakieś analizy. Co mi, laikowi się podoba w jej grze to umiejętność wyjścia z defensywy. Potrafi tak odegrać trudną piłkę, że to rywalka musi się dwoić i troić. Co do dalszej części. Nie mam ciągotek do kagańca, tylko patrzę na OT przez pryzmat przypadkowego czytelnika. Ktoś z zewnątrz wejdzie, zobaczy wątek Iga Świątek i nadzieje się na kilka stron OT. Nie jest to wielki problem na nie-moderowanym forum, ale IMHO z przyzwoitości nie powinno się tak nie robić. Na co dzień Cię nie oceniam, oceniłem raz lub dwa po mega chamskich wpisach. Wobec mojej osoby też padały, spod Twojego palca, jakieś niewybredne epitety ale do tego przywykłem i nie zabieram sobie do głowy. Jak już wielokrotnie pisałem, doceniam Twoją wiedzę, doceniam że mi kiedyś pomogłeś i w jakiś sposób ukształtowałeś jako narciarza (poważnie), ale nie lubię gdy szydzisz, stąd mała prośba. Następnym razem gdy coś nie pyknie między nami, po prostu napisz w prostych słowach bym się zamknął/przestał pieprzyć, a nie przyrównuj do kosmitów, słabych, czy ulepionych z innej gliny. Pozdr [email protected] - lubisz piłkę kopaną? Może założymy wątek o Leszku? Zapowiada się kilka ciekawych meczów tej jesieni, a z tego co kojarzę jest na forum kilku chłopaków z pyrlandii. A wczorajszy mecz ładny, ale z kelnerami tak się powinno grać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Siema, Tak oglądałem, ładny mecz. Nie znam się na tenisie, więc nie będę się silił na jakieś analizy. Co mi, laikowi się podoba w jej grze to umiejętność wyjścia z defensywy. Potrafi tak odegrać trudną piłkę, że to rywalka musi się dwoić i troić. Co do dalszej części. Nie mam ciągotek do kagańca, tylko patrzę na OT przez pryzmat przypadkowego czytelnika. Ktoś z zewnątrz wejdzie, zobaczy wątek Iga Świątek i nadzieje się na kilka stron OT. Nie jest to wielki problem na nie-moderowanym forum, ale IMHO z przyzwoitości nie powinno się tak nie robić. Na co dzień Cię nie oceniam, oceniłem raz lub dwa po mega chamskich wpisach. Wobec mojej osoby też padały, spod Twojego palca, jakieś niewybredne epitety ale do tego przywykłem i nie zabieram sobie do głowy. Jak już wielokrotnie pisałem, doceniam Twoją wiedzę, doceniam że mi kiedyś pomogłeś i w jakiś sposób ukształtowałeś jako narciarza (poważnie), ale nie lubię gdy szydzisz, stąd mała prośba. Następnym razem gdy coś nie pyknie między nami, po prostu napisz w prostych słowach bym się zamknął/przestał pieprzyć, a nie przyrównuj do kosmitów, słabych, czy ulepionych z innej gliny. Pozdr [email protected] - lubisz piłkę kopaną? Może założymy wątek o Leszku? Zapowiada się kilka ciekawych meczów tej jesieni, a z tego co kojarzę jest na forum kilku chłopaków z pyrlandii. A wczorajszy mecz ładny, ale z kelnerami tak się powinno grać. Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie, na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam. Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam.Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Szacun, szacun. Dobre występy Polaków zawsze cieszą. O 15 półfinał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Niech dzisiaj wygra, trzymam kciuki. Ja stawiam że będzie pierwsza w singlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Takie info, poza Eurosportem, dzisiaj jest transmisja w TVN ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 :-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Iga Swiatek × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Iven Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Cały świat zachwyca się jej grą , a fachowcy podkreślają siłę mentalną. Pomimo młodego wieku jest bardzo silna psychicznie , to było widać wczoraj , gdy odwróciła losy meczu przy 3:3 w pierwszym secie , a okrzyk "jazda "!! w tym momencie mówi wszystko. Od tego momentu wygrała 6 gemów pod rząd. Za tą siłą mentalną stoi jedna pani .... https://sportowefakt...przejac-kontrol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Cały świat zachwyca się jej grą , a fachowcy podkreślają siłę mentalną. Pomimo młodego wieku jest bardzo silna psychicznie , to było widać wczoraj , gdy odwróciła losy meczu przy 3:3 w pierwszym secie , a okrzyk "jazda "!! w tym momencie mówi wszystko. Od tego momentu wygrała 6 gemów pod rząd. Za tą siłą mentalną stoi jedna pani ....https://sportowefakt...przejac-kontrol Cześć Właśnie ten moment udało mi się dzisiaj rano złapać choć oglądałem dosłownie pięć minut meczu. Dla takich chwil, zachowań ogląda się sport. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Sztab Igi to pełna profeska. Mecz był trudny z wielu powodów. Dała radę. PS le Bron James z Davisem na 3:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... wort Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Jak ktoś wygrywa na swoich warunkach z takim harpaganem jak Włoszka może wygrać z każdym, to był naprawdę b.trudny mecz dla Igi ważne, że go wygrała. Naprawdę "Mozart tenisa" jak podobno powiedział kiedyś o niej W. Fibak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 W deblu też półfinał. Brawo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Choć oznaki zniecierpliwienia i złości sie pojawiły. PS grosik x3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Oglądałeś mecz? Ja widziałem wczoraj początek a dzisiaj, moment przełomowy pierwszego seta. Niestety muszę wstawać 5.50 bo Ewka się uparła, żeby być wcześniej w pracy. Panna Świątek strasznie mi się podoba w momentach gdy łapie gaz. Widać to po niej fajnie po uderzeniach, które od razu idą na maxa. Poza tym jest po prostu fajna. (Co do Twoich wrażeń i ocen to - tak jak Ci napisali - wyluzuj się chłopie i nie próbuj mnie obrażać bo się nie da. Mam to po prostu... wiesz gdzie. Natomiast dziwi mnie - zwłaszcza u Ciebie - taka ciągota niektórych do kagańca oraz drażliwość na - w tym wypadku - zupełnie niewinną uwagę, ja ją pisząc traktowałem jako zabawną. Przyjacielowi największemu też powiem w oczy że pieprzy - jak pieprzy, więc się nie unoś. A pomogę, jak tylko mogę każdemu - czy widzisz tu jakąś dziwną zależność ???? Czy tak nisko mnie oceniasz???) Pozdro Siema, Tak oglądałem, ładny mecz. Nie znam się na tenisie, więc nie będę się silił na jakieś analizy. Co mi, laikowi się podoba w jej grze to umiejętność wyjścia z defensywy. Potrafi tak odegrać trudną piłkę, że to rywalka musi się dwoić i troić. Co do dalszej części. Nie mam ciągotek do kagańca, tylko patrzę na OT przez pryzmat przypadkowego czytelnika. Ktoś z zewnątrz wejdzie, zobaczy wątek Iga Świątek i nadzieje się na kilka stron OT. Nie jest to wielki problem na nie-moderowanym forum, ale IMHO z przyzwoitości nie powinno się tak nie robić. Na co dzień Cię nie oceniam, oceniłem raz lub dwa po mega chamskich wpisach. Wobec mojej osoby też padały, spod Twojego palca, jakieś niewybredne epitety ale do tego przywykłem i nie zabieram sobie do głowy. Jak już wielokrotnie pisałem, doceniam Twoją wiedzę, doceniam że mi kiedyś pomogłeś i w jakiś sposób ukształtowałeś jako narciarza (poważnie), ale nie lubię gdy szydzisz, stąd mała prośba. Następnym razem gdy coś nie pyknie między nami, po prostu napisz w prostych słowach bym się zamknął/przestał pieprzyć, a nie przyrównuj do kosmitów, słabych, czy ulepionych z innej gliny. Pozdr [email protected] - lubisz piłkę kopaną? Może założymy wątek o Leszku? Zapowiada się kilka ciekawych meczów tej jesieni, a z tego co kojarzę jest na forum kilku chłopaków z pyrlandii. A wczorajszy mecz ładny, ale z kelnerami tak się powinno grać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Siema, Tak oglądałem, ładny mecz. Nie znam się na tenisie, więc nie będę się silił na jakieś analizy. Co mi, laikowi się podoba w jej grze to umiejętność wyjścia z defensywy. Potrafi tak odegrać trudną piłkę, że to rywalka musi się dwoić i troić. Co do dalszej części. Nie mam ciągotek do kagańca, tylko patrzę na OT przez pryzmat przypadkowego czytelnika. Ktoś z zewnątrz wejdzie, zobaczy wątek Iga Świątek i nadzieje się na kilka stron OT. Nie jest to wielki problem na nie-moderowanym forum, ale IMHO z przyzwoitości nie powinno się tak nie robić. Na co dzień Cię nie oceniam, oceniłem raz lub dwa po mega chamskich wpisach. Wobec mojej osoby też padały, spod Twojego palca, jakieś niewybredne epitety ale do tego przywykłem i nie zabieram sobie do głowy. Jak już wielokrotnie pisałem, doceniam Twoją wiedzę, doceniam że mi kiedyś pomogłeś i w jakiś sposób ukształtowałeś jako narciarza (poważnie), ale nie lubię gdy szydzisz, stąd mała prośba. Następnym razem gdy coś nie pyknie między nami, po prostu napisz w prostych słowach bym się zamknął/przestał pieprzyć, a nie przyrównuj do kosmitów, słabych, czy ulepionych z innej gliny. Pozdr [email protected] - lubisz piłkę kopaną? Może założymy wątek o Leszku? Zapowiada się kilka ciekawych meczów tej jesieni, a z tego co kojarzę jest na forum kilku chłopaków z pyrlandii. A wczorajszy mecz ładny, ale z kelnerami tak się powinno grać. Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie, na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam. Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam.Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Szacun, szacun. Dobre występy Polaków zawsze cieszą. O 15 półfinał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Niech dzisiaj wygra, trzymam kciuki. Ja stawiam że będzie pierwsza w singlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Takie info, poza Eurosportem, dzisiaj jest transmisja w TVN ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 :-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Iga Swiatek
star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Sztab Igi to pełna profeska. Mecz był trudny z wielu powodów. Dała radę. PS le Bron James z Davisem na 3:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wort Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Jak ktoś wygrywa na swoich warunkach z takim harpaganem jak Włoszka może wygrać z każdym, to był naprawdę b.trudny mecz dla Igi ważne, że go wygrała. Naprawdę "Mozart tenisa" jak podobno powiedział kiedyś o niej W. Fibak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 W deblu też półfinał. Brawo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted October 7, 2020 Share Posted October 7, 2020 Choć oznaki zniecierpliwienia i złości sie pojawiły. PS grosik x3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Oglądałeś mecz? Ja widziałem wczoraj początek a dzisiaj, moment przełomowy pierwszego seta. Niestety muszę wstawać 5.50 bo Ewka się uparła, żeby być wcześniej w pracy. Panna Świątek strasznie mi się podoba w momentach gdy łapie gaz. Widać to po niej fajnie po uderzeniach, które od razu idą na maxa. Poza tym jest po prostu fajna. (Co do Twoich wrażeń i ocen to - tak jak Ci napisali - wyluzuj się chłopie i nie próbuj mnie obrażać bo się nie da. Mam to po prostu... wiesz gdzie. Natomiast dziwi mnie - zwłaszcza u Ciebie - taka ciągota niektórych do kagańca oraz drażliwość na - w tym wypadku - zupełnie niewinną uwagę, ja ją pisząc traktowałem jako zabawną. Przyjacielowi największemu też powiem w oczy że pieprzy - jak pieprzy, więc się nie unoś. A pomogę, jak tylko mogę każdemu - czy widzisz tu jakąś dziwną zależność ???? Czy tak nisko mnie oceniasz???) Pozdro Siema, Tak oglądałem, ładny mecz. Nie znam się na tenisie, więc nie będę się silił na jakieś analizy. Co mi, laikowi się podoba w jej grze to umiejętność wyjścia z defensywy. Potrafi tak odegrać trudną piłkę, że to rywalka musi się dwoić i troić. Co do dalszej części. Nie mam ciągotek do kagańca, tylko patrzę na OT przez pryzmat przypadkowego czytelnika. Ktoś z zewnątrz wejdzie, zobaczy wątek Iga Świątek i nadzieje się na kilka stron OT. Nie jest to wielki problem na nie-moderowanym forum, ale IMHO z przyzwoitości nie powinno się tak nie robić. Na co dzień Cię nie oceniam, oceniłem raz lub dwa po mega chamskich wpisach. Wobec mojej osoby też padały, spod Twojego palca, jakieś niewybredne epitety ale do tego przywykłem i nie zabieram sobie do głowy. Jak już wielokrotnie pisałem, doceniam Twoją wiedzę, doceniam że mi kiedyś pomogłeś i w jakiś sposób ukształtowałeś jako narciarza (poważnie), ale nie lubię gdy szydzisz, stąd mała prośba. Następnym razem gdy coś nie pyknie między nami, po prostu napisz w prostych słowach bym się zamknął/przestał pieprzyć, a nie przyrównuj do kosmitów, słabych, czy ulepionych z innej gliny. Pozdr [email protected] - lubisz piłkę kopaną? Może założymy wątek o Leszku? Zapowiada się kilka ciekawych meczów tej jesieni, a z tego co kojarzę jest na forum kilku chłopaków z pyrlandii. A wczorajszy mecz ładny, ale z kelnerami tak się powinno grać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mitek Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Siema, Tak oglądałem, ładny mecz. Nie znam się na tenisie, więc nie będę się silił na jakieś analizy. Co mi, laikowi się podoba w jej grze to umiejętność wyjścia z defensywy. Potrafi tak odegrać trudną piłkę, że to rywalka musi się dwoić i troić. Co do dalszej części. Nie mam ciągotek do kagańca, tylko patrzę na OT przez pryzmat przypadkowego czytelnika. Ktoś z zewnątrz wejdzie, zobaczy wątek Iga Świątek i nadzieje się na kilka stron OT. Nie jest to wielki problem na nie-moderowanym forum, ale IMHO z przyzwoitości nie powinno się tak nie robić. Na co dzień Cię nie oceniam, oceniłem raz lub dwa po mega chamskich wpisach. Wobec mojej osoby też padały, spod Twojego palca, jakieś niewybredne epitety ale do tego przywykłem i nie zabieram sobie do głowy. Jak już wielokrotnie pisałem, doceniam Twoją wiedzę, doceniam że mi kiedyś pomogłeś i w jakiś sposób ukształtowałeś jako narciarza (poważnie), ale nie lubię gdy szydzisz, stąd mała prośba. Następnym razem gdy coś nie pyknie między nami, po prostu napisz w prostych słowach bym się zamknął/przestał pieprzyć, a nie przyrównuj do kosmitów, słabych, czy ulepionych z innej gliny. Pozdr [email protected] - lubisz piłkę kopaną? Może założymy wątek o Leszku? Zapowiada się kilka ciekawych meczów tej jesieni, a z tego co kojarzę jest na forum kilku chłopaków z pyrlandii. A wczorajszy mecz ładny, ale z kelnerami tak się powinno grać. Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie, na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam. Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam.Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Szacun, szacun. Dobre występy Polaków zawsze cieszą. O 15 półfinał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Niech dzisiaj wygra, trzymam kciuki. Ja stawiam że będzie pierwsza w singlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Takie info, poza Eurosportem, dzisiaj jest transmisja w TVN ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 :-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park Iga Swiatek
Mitek Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Siema, Tak oglądałem, ładny mecz. Nie znam się na tenisie, więc nie będę się silił na jakieś analizy. Co mi, laikowi się podoba w jej grze to umiejętność wyjścia z defensywy. Potrafi tak odegrać trudną piłkę, że to rywalka musi się dwoić i troić. Co do dalszej części. Nie mam ciągotek do kagańca, tylko patrzę na OT przez pryzmat przypadkowego czytelnika. Ktoś z zewnątrz wejdzie, zobaczy wątek Iga Świątek i nadzieje się na kilka stron OT. Nie jest to wielki problem na nie-moderowanym forum, ale IMHO z przyzwoitości nie powinno się tak nie robić. Na co dzień Cię nie oceniam, oceniłem raz lub dwa po mega chamskich wpisach. Wobec mojej osoby też padały, spod Twojego palca, jakieś niewybredne epitety ale do tego przywykłem i nie zabieram sobie do głowy. Jak już wielokrotnie pisałem, doceniam Twoją wiedzę, doceniam że mi kiedyś pomogłeś i w jakiś sposób ukształtowałeś jako narciarza (poważnie), ale nie lubię gdy szydzisz, stąd mała prośba. Następnym razem gdy coś nie pyknie między nami, po prostu napisz w prostych słowach bym się zamknął/przestał pieprzyć, a nie przyrównuj do kosmitów, słabych, czy ulepionych z innej gliny. Pozdr [email protected] - lubisz piłkę kopaną? Może założymy wątek o Leszku? Zapowiada się kilka ciekawych meczów tej jesieni, a z tego co kojarzę jest na forum kilku chłopaków z pyrlandii. A wczorajszy mecz ładny, ale z kelnerami tak się powinno grać. Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie, na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam. Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam.Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Szacun, szacun. Dobre występy Polaków zawsze cieszą. O 15 półfinał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Niech dzisiaj wygra, trzymam kciuki. Ja stawiam że będzie pierwsza w singlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Takie info, poza Eurosportem, dzisiaj jest transmisja w TVN ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 :-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing
FerraEnzo Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Cześć Ja jestem z "generacji Fibaka". Korty wtedy powstawały na każdym kawałku asfaltu - sam taki wyznaczałem a tata załatwił słupki i oryginalną siatkę. Ponoć byliśmy wtedy nieźli, w każdym razie po szkole na asfalcie na cegle łoiliśmy regularnie trenujących. Ale na tenisie również się nie znam.Spostrzeżenia dotyczące panny Igi są raczej takie "ogónlowrażeniowe". No ale jest w niej moc bo w turnieju tej klasy być jednocześnie w dwóch półfinałach - szacun wielki! Pozdro Szacun, szacun. Dobre występy Polaków zawsze cieszą. O 15 półfinał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Niech dzisiaj wygra, trzymam kciuki. Ja stawiam że będzie pierwsza w singlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Takie info, poza Eurosportem, dzisiaj jest transmisja w TVN ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 :-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next Page 2 of 7 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1
MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Niech dzisiaj wygra, trzymam kciuki. Ja stawiam że będzie pierwsza w singlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioJ Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 Takie info, poza Eurosportem, dzisiaj jest transmisja w TVN ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted October 8, 2020 Share Posted October 8, 2020 :-) Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts