darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Strzał kulą w plot. To był po prostu cytat z tego paranoika psychopaty na dolnym zdjęciu (pewnie też jesteś zdania że to wspaniały, miły i godny szacunku człowiek, zgadza sie?). To jest pytanie z tezą. Naprawdę można inaczej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 1.3k Created 4 yr Last Reply 4 yr Top Posters In This Topic 83 97 60 104 Popular Days Oct 30 106 Oct 27 102 Oct 29 78 Oct 26 74 Top Posters In This Topic Mitek 83 posts kordiankw 97 posts LudwiczekR 60 posts star 104 posts Popular Days Oct 30 2020 106 posts Oct 27 2020 102 posts Oct 29 2020 78 posts Oct 26 2020 74 posts darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Powiedz te same słowa Kurskiemu temu z TVP. To co wstawiłem zobaczy kilka osób on robi to systemowo dzień w dzień oglądają to miliony. Dla przykładu zobacz program Kasta. PS Byłem ciekaw kto zareaguje Mamo, a Stasiu to jeszcze gorzej zrobił! Już zapomniałem jak to jest jak się ma kolegów w piaskownicy. Dzięki Pozdrów Marysię, tę od różowej łopatki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Jak to kto? etatowi aparatczycy Co może napisać pomawiacz i tchórz. Ciężko być mężczyzną, prawda?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Taka walka z religią, że kościół miał się najlepiej w historii A pod jakim względem? Ilości ludzi w kościołach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Mamo, a Stasiu to jeszcze gorzej zrobił! Już zapomniałem jak to jest jak się ma kolegów w piaskownicy. Dzięki Pozdrów Marysię, tę od różowej łopatki. Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 "Edmund Janniger został zatrudniony jako doradca Antoniego Macierewicza, który był wtedy Ministrem Obrony Narodowej, w 2015 roku. Młody polityk miał wtedy zaledwie 20 lat i był studentem Rutgers University School of Public Affairs and Administration w Stanach Zjednoczonych . " Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar.Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Pisze, co musi. Towarzysz szmaciak to jego idol. - do korytka za wszelką cenę. A "na Kamieńsku siedzi" bo partia skierowała na odcinek. Nadawał się bo raz był na nartach. Tka ławka kadr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą? https://demotywatory...e-byl-przypadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hammerh34d Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszychMoże dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Dany de Vino Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 https://img6.dmty.pl..._bewsm3_600.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Jak tak możesz. Dajesz argumenty aby traktowano cię jak lewaka i u prawnika trafisz w zakładkę "ignorowany". Tylko lewak może atakować klechę. Nie ważne, że fakty świadczą, że był pedofilem, lub krył pedofilów w sutannach. Tym gorzej dla faktów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą?https://demotywatory...e-byl-przypadek Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Pomimo strat, jakie miały miejsce, uczucia, a tym bardziej praktyki religijne uległy w tym czasie ogromnemu pogłębieniu. Duchowni stawali się autorytetami w wielu sprawach, rozjemcami konfliktów i stabilizatorami gwarantującymi porządek i sprawiedliwość. http://teatrnn.pl/le...-w-okresie-prl/W tym rozumieniu to zdecydowanie prawda. Równocześnie władza pozbawia KK wiekszosci źródeł dochodu i wpływu na politykę, zdecydowanie i brutalnie traktujac koscielna opozycje. Trudno powiedzieć co było pierwotne a co skutkiem. Faktem jest że Kościół instytycjonalny został zmuszony do zbliżenia ze swoimi wyznawcami, co obu stronom wyszło bardzo na dobre. Dziś jest jakby odwrotnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 a może dobrze, że odchodzą :-) Przez grzeczność nie zaprzeczę, z ostatniej czwórki jedynie szkoda FerraEnzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Na pewno nie był to wybór oparty o kompetencje. Podobnie jak w przypadku niejakiego Misiewicza, o którym duża część społeczeństwa zdążyła już zapomnieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next Page 45 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Powiedz te same słowa Kurskiemu temu z TVP. To co wstawiłem zobaczy kilka osób on robi to systemowo dzień w dzień oglądają to miliony. Dla przykładu zobacz program Kasta. PS Byłem ciekaw kto zareaguje Mamo, a Stasiu to jeszcze gorzej zrobił! Już zapomniałem jak to jest jak się ma kolegów w piaskownicy. Dzięki Pozdrów Marysię, tę od różowej łopatki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Jak to kto? etatowi aparatczycy Co może napisać pomawiacz i tchórz. Ciężko być mężczyzną, prawda?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Taka walka z religią, że kościół miał się najlepiej w historii A pod jakim względem? Ilości ludzi w kościołach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Mamo, a Stasiu to jeszcze gorzej zrobił! Już zapomniałem jak to jest jak się ma kolegów w piaskownicy. Dzięki Pozdrów Marysię, tę od różowej łopatki. Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 "Edmund Janniger został zatrudniony jako doradca Antoniego Macierewicza, który był wtedy Ministrem Obrony Narodowej, w 2015 roku. Młody polityk miał wtedy zaledwie 20 lat i był studentem Rutgers University School of Public Affairs and Administration w Stanach Zjednoczonych . " Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar.Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Pisze, co musi. Towarzysz szmaciak to jego idol. - do korytka za wszelką cenę. A "na Kamieńsku siedzi" bo partia skierowała na odcinek. Nadawał się bo raz był na nartach. Tka ławka kadr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą? https://demotywatory...e-byl-przypadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hammerh34d Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszychMoże dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Dany de Vino Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 https://img6.dmty.pl..._bewsm3_600.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Jak tak możesz. Dajesz argumenty aby traktowano cię jak lewaka i u prawnika trafisz w zakładkę "ignorowany". Tylko lewak może atakować klechę. Nie ważne, że fakty świadczą, że był pedofilem, lub krył pedofilów w sutannach. Tym gorzej dla faktów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą?https://demotywatory...e-byl-przypadek Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Pomimo strat, jakie miały miejsce, uczucia, a tym bardziej praktyki religijne uległy w tym czasie ogromnemu pogłębieniu. Duchowni stawali się autorytetami w wielu sprawach, rozjemcami konfliktów i stabilizatorami gwarantującymi porządek i sprawiedliwość. http://teatrnn.pl/le...-w-okresie-prl/W tym rozumieniu to zdecydowanie prawda. Równocześnie władza pozbawia KK wiekszosci źródeł dochodu i wpływu na politykę, zdecydowanie i brutalnie traktujac koscielna opozycje. Trudno powiedzieć co było pierwotne a co skutkiem. Faktem jest że Kościół instytycjonalny został zmuszony do zbliżenia ze swoimi wyznawcami, co obu stronom wyszło bardzo na dobre. Dziś jest jakby odwrotnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 a może dobrze, że odchodzą :-) Przez grzeczność nie zaprzeczę, z ostatniej czwórki jedynie szkoda FerraEnzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Na pewno nie był to wybór oparty o kompetencje. Podobnie jak w przypadku niejakiego Misiewicza, o którym duża część społeczeństwa zdążyła już zapomnieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next Page 45 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Jak to kto? etatowi aparatczycy Co może napisać pomawiacz i tchórz. Ciężko być mężczyzną, prawda?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... brachol Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Taka walka z religią, że kościół miał się najlepiej w historii A pod jakim względem? Ilości ludzi w kościołach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Mamo, a Stasiu to jeszcze gorzej zrobił! Już zapomniałem jak to jest jak się ma kolegów w piaskownicy. Dzięki Pozdrów Marysię, tę od różowej łopatki. Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 "Edmund Janniger został zatrudniony jako doradca Antoniego Macierewicza, który był wtedy Ministrem Obrony Narodowej, w 2015 roku. Młody polityk miał wtedy zaledwie 20 lat i był studentem Rutgers University School of Public Affairs and Administration w Stanach Zjednoczonych . " Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar.Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Pisze, co musi. Towarzysz szmaciak to jego idol. - do korytka za wszelką cenę. A "na Kamieńsku siedzi" bo partia skierowała na odcinek. Nadawał się bo raz był na nartach. Tka ławka kadr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą? https://demotywatory...e-byl-przypadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hammerh34d Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszychMoże dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Dany de Vino Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 https://img6.dmty.pl..._bewsm3_600.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Jak tak możesz. Dajesz argumenty aby traktowano cię jak lewaka i u prawnika trafisz w zakładkę "ignorowany". Tylko lewak może atakować klechę. Nie ważne, że fakty świadczą, że był pedofilem, lub krył pedofilów w sutannach. Tym gorzej dla faktów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą?https://demotywatory...e-byl-przypadek Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Pomimo strat, jakie miały miejsce, uczucia, a tym bardziej praktyki religijne uległy w tym czasie ogromnemu pogłębieniu. Duchowni stawali się autorytetami w wielu sprawach, rozjemcami konfliktów i stabilizatorami gwarantującymi porządek i sprawiedliwość. http://teatrnn.pl/le...-w-okresie-prl/W tym rozumieniu to zdecydowanie prawda. Równocześnie władza pozbawia KK wiekszosci źródeł dochodu i wpływu na politykę, zdecydowanie i brutalnie traktujac koscielna opozycje. Trudno powiedzieć co było pierwotne a co skutkiem. Faktem jest że Kościół instytycjonalny został zmuszony do zbliżenia ze swoimi wyznawcami, co obu stronom wyszło bardzo na dobre. Dziś jest jakby odwrotnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 a może dobrze, że odchodzą :-) Przez grzeczność nie zaprzeczę, z ostatniej czwórki jedynie szkoda FerraEnzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Na pewno nie był to wybór oparty o kompetencje. Podobnie jak w przypadku niejakiego Misiewicza, o którym duża część społeczeństwa zdążyła już zapomnieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next Page 45 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
brachol Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Taka walka z religią, że kościół miał się najlepiej w historii A pod jakim względem? Ilości ludzi w kościołach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Mamo, a Stasiu to jeszcze gorzej zrobił! Już zapomniałem jak to jest jak się ma kolegów w piaskownicy. Dzięki Pozdrów Marysię, tę od różowej łopatki. Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 "Edmund Janniger został zatrudniony jako doradca Antoniego Macierewicza, który był wtedy Ministrem Obrony Narodowej, w 2015 roku. Młody polityk miał wtedy zaledwie 20 lat i był studentem Rutgers University School of Public Affairs and Administration w Stanach Zjednoczonych . " Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar.Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Pisze, co musi. Towarzysz szmaciak to jego idol. - do korytka za wszelką cenę. A "na Kamieńsku siedzi" bo partia skierowała na odcinek. Nadawał się bo raz był na nartach. Tka ławka kadr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą? https://demotywatory...e-byl-przypadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hammerh34d Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszychMoże dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Dany de Vino Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 https://img6.dmty.pl..._bewsm3_600.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Jak tak możesz. Dajesz argumenty aby traktowano cię jak lewaka i u prawnika trafisz w zakładkę "ignorowany". Tylko lewak może atakować klechę. Nie ważne, że fakty świadczą, że był pedofilem, lub krył pedofilów w sutannach. Tym gorzej dla faktów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą?https://demotywatory...e-byl-przypadek Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Pomimo strat, jakie miały miejsce, uczucia, a tym bardziej praktyki religijne uległy w tym czasie ogromnemu pogłębieniu. Duchowni stawali się autorytetami w wielu sprawach, rozjemcami konfliktów i stabilizatorami gwarantującymi porządek i sprawiedliwość. http://teatrnn.pl/le...-w-okresie-prl/W tym rozumieniu to zdecydowanie prawda. Równocześnie władza pozbawia KK wiekszosci źródeł dochodu i wpływu na politykę, zdecydowanie i brutalnie traktujac koscielna opozycje. Trudno powiedzieć co było pierwotne a co skutkiem. Faktem jest że Kościół instytycjonalny został zmuszony do zbliżenia ze swoimi wyznawcami, co obu stronom wyszło bardzo na dobre. Dziś jest jakby odwrotnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 a może dobrze, że odchodzą :-) Przez grzeczność nie zaprzeczę, z ostatniej czwórki jedynie szkoda FerraEnzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Na pewno nie był to wybór oparty o kompetencje. Podobnie jak w przypadku niejakiego Misiewicza, o którym duża część społeczeństwa zdążyła już zapomnieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next Page 45 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Mikoski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Mamo, a Stasiu to jeszcze gorzej zrobił! Już zapomniałem jak to jest jak się ma kolegów w piaskownicy. Dzięki Pozdrów Marysię, tę od różowej łopatki. Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Niby wykształcony ... chociaż po sprawdzeniu nie tak bardzo ,średnie ,a dalej palisz głupa w młodzieżowym slangu. Ja prosty facet rozróżniam co jest białe co czarne co dobre co złe. Każdą opcję polityczna olewam a zasady są uniwersalne a tacy jak ty chcą myśleć za mnie bo wiedzą lepiej. Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Posługujesz się w mojej ocenie stereotypem. Zaszufladkowałeś mnie, coś sobie tam na necie poszukałeś, poczytałeś i myślisz, że już coś o mnie wiesz., więc przechodzisz do oceny. Napisałem Ci tylko, że tak się nie robi. Tak się nie postępuje, bo to nieprzyzwoite. Insynuowanie , poprzez pytanie. Nic o polityce, nic o pokrętnym myśleniu ... nic więcej jednym słowem. Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darku Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ok rozumiem taka prowokacja z mojej strony . Nie odniosłeś się do metod w TVP byłbym ciekawy twojej opinii. Może kiedyś spotkamy się na nartach (bardzo mi tego brakuje) wtedy poznaje się człowieka bywało że zmieniałem zdanie w ocenie kogoś. Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 "Edmund Janniger został zatrudniony jako doradca Antoniego Macierewicza, który był wtedy Ministrem Obrony Narodowej, w 2015 roku. Młody polityk miał wtedy zaledwie 20 lat i był studentem Rutgers University School of Public Affairs and Administration w Stanach Zjednoczonych . " Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Z przyjemnością. Jeśli będzie to śnieżna zima zapraszam na Górę Kamieńsk. Łatwo na mnie znaleźć namiar.Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Zapraszamy w Beskid śląski możliwość o wiele większe Tak jak myślałem nie odniosłeś się do TVP rozumiem to będąc w jakiejś partii trzeba być czujnym jak ważka. PS Różnica między nami jest taka że ja piszę to co myślę a Ty piszesz to co ci wolno. Pisze, co musi. Towarzysz szmaciak to jego idol. - do korytka za wszelką cenę. A "na Kamieńsku siedzi" bo partia skierowała na odcinek. Nadawał się bo raz był na nartach. Tka ławka kadr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą? https://demotywatory...e-byl-przypadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... hammerh34d Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszychMoże dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Dany de Vino Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 https://img6.dmty.pl..._bewsm3_600.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Jak tak możesz. Dajesz argumenty aby traktowano cię jak lewaka i u prawnika trafisz w zakładkę "ignorowany". Tylko lewak może atakować klechę. Nie ważne, że fakty świadczą, że był pedofilem, lub krył pedofilów w sutannach. Tym gorzej dla faktów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą?https://demotywatory...e-byl-przypadek Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Pomimo strat, jakie miały miejsce, uczucia, a tym bardziej praktyki religijne uległy w tym czasie ogromnemu pogłębieniu. Duchowni stawali się autorytetami w wielu sprawach, rozjemcami konfliktów i stabilizatorami gwarantującymi porządek i sprawiedliwość. http://teatrnn.pl/le...-w-okresie-prl/W tym rozumieniu to zdecydowanie prawda. Równocześnie władza pozbawia KK wiekszosci źródeł dochodu i wpływu na politykę, zdecydowanie i brutalnie traktujac koscielna opozycje. Trudno powiedzieć co było pierwotne a co skutkiem. Faktem jest że Kościół instytycjonalny został zmuszony do zbliżenia ze swoimi wyznawcami, co obu stronom wyszło bardzo na dobre. Dziś jest jakby odwrotnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 a może dobrze, że odchodzą :-) Przez grzeczność nie zaprzeczę, z ostatniej czwórki jedynie szkoda FerraEnzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Na pewno nie był to wybór oparty o kompetencje. Podobnie jak w przypadku niejakiego Misiewicza, o którym duża część społeczeństwa zdążyła już zapomnieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next Page 45 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą? https://demotywatory...e-byl-przypadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammerh34d Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Być może nie kumata jestem...dlaczego akurat on przykuł uwagę? Nie pierwszy i nie ostatni w kościelnym towarzystwie..ważniejsi bywają u ważniejszychMoże dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dany de Vino Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 https://img6.dmty.pl..._bewsm3_600.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Jak tak możesz. Dajesz argumenty aby traktowano cię jak lewaka i u prawnika trafisz w zakładkę "ignorowany". Tylko lewak może atakować klechę. Nie ważne, że fakty świadczą, że był pedofilem, lub krył pedofilów w sutannach. Tym gorzej dla faktów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą?https://demotywatory...e-byl-przypadek Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Pomimo strat, jakie miały miejsce, uczucia, a tym bardziej praktyki religijne uległy w tym czasie ogromnemu pogłębieniu. Duchowni stawali się autorytetami w wielu sprawach, rozjemcami konfliktów i stabilizatorami gwarantującymi porządek i sprawiedliwość. http://teatrnn.pl/le...-w-okresie-prl/W tym rozumieniu to zdecydowanie prawda. Równocześnie władza pozbawia KK wiekszosci źródeł dochodu i wpływu na politykę, zdecydowanie i brutalnie traktujac koscielna opozycje. Trudno powiedzieć co było pierwotne a co skutkiem. Faktem jest że Kościół instytycjonalny został zmuszony do zbliżenia ze swoimi wyznawcami, co obu stronom wyszło bardzo na dobre. Dziś jest jakby odwrotnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... .Beata. Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 a może dobrze, że odchodzą :-) Przez grzeczność nie zaprzeczę, z ostatniej czwórki jedynie szkoda FerraEnzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... tomkly Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Na pewno nie był to wybór oparty o kompetencje. Podobnie jak w przypadku niejakiego Misiewicza, o którym duża część społeczeństwa zdążyła już zapomnieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next Page 45 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 prawi i sprawiedliwi w akcji To jest lekcja brunatnej tolerancji - Adam, Mariusz, a może prawnik coś napiszecie o chrześcijańskiej miłości i tolerancji. A może macie takie filmy z ostatnich protestów kobiet jak rzucaja kamieniami, albo strzelają racami w budynki z polską flagą?https://demotywatory...e-byl-przypadek Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Pomimo strat, jakie miały miejsce, uczucia, a tym bardziej praktyki religijne uległy w tym czasie ogromnemu pogłębieniu. Duchowni stawali się autorytetami w wielu sprawach, rozjemcami konfliktów i stabilizatorami gwarantującymi porządek i sprawiedliwość. http://teatrnn.pl/le...-w-okresie-prl/W tym rozumieniu to zdecydowanie prawda. Równocześnie władza pozbawia KK wiekszosci źródeł dochodu i wpływu na politykę, zdecydowanie i brutalnie traktujac koscielna opozycje. Trudno powiedzieć co było pierwotne a co skutkiem. Faktem jest że Kościół instytycjonalny został zmuszony do zbliżenia ze swoimi wyznawcami, co obu stronom wyszło bardzo na dobre. Dziś jest jakby odwrotnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Beata. Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Może dlatego, że przez łóżko klechy trafił do ministerstwa? Taki żart. W stylu typowym dla prawych i sprawiedliwych. Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 a może dobrze, że odchodzą :-) Przez grzeczność nie zaprzeczę, z ostatniej czwórki jedynie szkoda FerraEnzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ta wiedza odziera z człowieczeństwa... Już więcej nie będę dopytywać... Na pewno nie był to wybór oparty o kompetencje. Podobnie jak w przypadku niejakiego Misiewicza, o którym duża część społeczeństwa zdążyła już zapomnieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next Page 45 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Nie pisze, to tęsknisz. Napisze coś, to będziesz pisał (jak Mikoski), że jestem trollem. A mi się już nie chce czytać za kogoś, kto rozumie obrazki (w tym przypadku kto jest organizatorem marszu, do czego namawiał premier/PiS). Szkoda mi tylko bogu ducha winnych policjantów (akurat koresponduje z odcinkiem South park, który dziś oglądałem). Próbowałem z Tobą rozmawiać/pisać/spierać/dyskutować z szacunkiem i na argumenty - już nie będę próbował. Ps. Kombinujcie dalej dlaczego userzy odchodzą... i dlaczego jest niektórym lepiej w SM :-) Bardzo zabawna dyskusja. Np. jeszcze żaden nie wpadł na to żeby zapytać odchodzących... chyba, że to też wiecie lepiej... i nie ma o czym dyskutować :-) a może dobrze, że odchodzą :-) Oj za dużo podpowiadam :-) Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next Page 45 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing All Activity Home Off Topic Hyde Park strefy wolne od LGBT
mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Napisałem do Ciebie, bo jako jedyny starałeś się używać argumentów - choć jak na privie napisałem słabych i wydawało mi się, ze jednak piszesz tutaj bo tak myślisz (w odróżnieniu od polityka, któremu nie odpowiadam i mam nadzieję, że się wyniósł). Jak obronisz takie zachowanie? Czy to jednostkowa napaść? tu sobie sam odpowiem NIE Czy z tej drugiej strony widziałeś agresję na taką skalę? Tylko nie pisz proszę o tym jednym księdzu. SKALA to odpowiednie przy tym pytaniu. Piszesz o tych co się wynieśli - może forum wróci do normy? Będą wpisy o nartach, wyjazdach. Dowcipne memy o władzy. KAŻDEJ - bo tak tu kiedyś było. Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcom to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ale czemu zakładasz, że ja będę tego bronił, albo pedofili w kościele? Nie wiem co się też w tej sytuacji doczepiłeś do pis bo akurat narodowcą to bliżej do Konfederacji (nie wiedziałeś?) Ich pytaj/oskarżaj. narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Naprawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next Page 45 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
mariusz-net Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 narodowcom Nie zauważasz kto jest sprawcą polaryzacji? Na prawdę? Nie widzisz zależności? Czy tylko nie chcesz przyjąć do wiadomości kto podzielił ten naród. Gdzie stało zomo, kto jest gorszego sortu, kto ma jaka zdradziecka mordę. Nie nie zwalaj teraz na nazioli, bo byli marginesem dopóki kurdupel nie obudził demonów Poprawiłem. Nie, polaryzacja nie jest winą Kaczyńskiego, a już napewno nie tylko jego... ale to następna niekończąca się opowieść ("kwestia wiary/gustu/opini), a pisałem już = ograniczam obecność na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertdr Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 pisałem już = ograniczam obecność na forum. Mam nadzieję, że do tematów narciarskich, bo Twoich politycznych patronów trudno teraz bronić, Chociaż, jak mawia współczesny goebels "ciemny lud wszystko kupi" a na pewno ma krótką pamięć. Szczególnie jak dostanie frukta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Next Page 45 of 51 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Recommended Posts