Adam ..DUCH Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Też uderzam... AMATOR..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 781 Created 17 yr Last Reply 1 yr Top Posters In This Topic 43 38 60 64 Popular Days Dec 27 23 Jan 21 12 Feb 24 10 Feb 24 9 Top Posters In This Topic abstinent 43 posts daro65_del 38 posts loockas 60 posts bubol.T 64 posts Popular Days Dec 27 2018 23 posts Jan 21 2013 12 posts Feb 24 2011 10 posts Feb 24 2012 9 posts Popular Posts Robur82 January 1, 2024 31.12 Jeździłem na orczykach, warunki rewelacyjne. Późno zaczeliśmy chyba 10.30 a stok super, może na samym końcu trasy pod dolnym orczykiem jakiś sporadyczny kamień wystawal i chyba w jednym czy dwóc Posted Images .Beata. Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Też uderzam... AMATOR..... Zasmaczyłam tej...lepszejsza ..moja jest już pusta amatoreczka? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mario33 Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Też uderzam... Mnie się kojarzy z kawiarnią w WDW w Juracie. Zaraz po kawie po kapitańsku „siedem dziewcząt z Albatrosaaaaaa... tyś jedynaaaaaa” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Zasmaczyłam tej...lepszejsza ..moja jest już pusta amatoreczka? Beata weź przestań..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Tylko ta XO. Klasyczna jest za bardzo drewniana. Chociaż na bezrybiu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Tylko ta XO. Klasyczna jest za bardzo drewniana. Chociaż na bezrybiu... Na bezrybiu darowanemu kuniewi... PS jakieś takie staropolskie powiedzenie było, może ktoś skojarzy i dokończy;-) może być też nowe, świeckie, choć tradycyjne;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424 Czyli "Pilsko" wraca do gry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Czyli "Pilsko" wraca do gry Wreszcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424Udało mi się uciec przed tłumami. Pięknie było po prostu bajkowo. Śniegu niestety niewiele, poszliśmy z buta i to był dobry wybór. Rano start spod wyciągu Baba, po 1.40 h byliśmy na Miziowej, pół godziny później na szczycie. Zjechać od biedy się da, ale kamieni sporo. Buczynka raczej nieprzejezdna. Pilsko i Miziowa do Szczawin można spróbować, ale może być ciężko. Ale to moje zdanie, byłem pieszo. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... marek_s Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 W kamerkach pilsko.org jest "Hala Walacowa". Co to za miejsce, gdzie to jest? Dół Buczynki? - widać jakieś oświetlenie trasy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... christof Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... loockas Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 "Drodzy Narciarze, Snowboardziści i wszyscy dla których zima jest czymś wyjątkowym ⛷⛷ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... loockas Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Elosawa Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Czy dobrze to zrozumiałem, że będzie czynna trasa z Buczynki 1098m npm do Soliska? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... christof Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Elosawa Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 TakWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Super To jest świetna wiadomość. Sztos trasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Ta kanapa ma dwie duże zalety dla mnie: 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. 2. Skupia ruch początkujących narciarzy, dzięki czemu nie ma dużo ludzi na wyciągu z Soliska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. No nie to, że nie lubię staroci ale miło było dzisiaj nie używać krzesła z Polany Strugi Wolę się na nartach przemieścić do Szczawin. Tak więc jak najbardziej zgadzam się z tym. Krótko mówiąc jest dobrze Na takie Pilsko czekałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tragiczny w skutkach wypadek na 6-ce https://bielskobiala...eRedirects=true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet A co z Rachowcem? Ruszy kiedyś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Na takie mrożące krzesełka bardzo fajnie działają „fartuszki” pod cztery litery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 26 27 28 29 30 31 32 Next Page 31 of 32 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
.Beata. Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Też uderzam... AMATOR..... Zasmaczyłam tej...lepszejsza ..moja jest już pusta amatoreczka? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario33 Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Też uderzam... Mnie się kojarzy z kawiarnią w WDW w Juracie. Zaraz po kawie po kapitańsku „siedem dziewcząt z Albatrosaaaaaa... tyś jedynaaaaaa” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Zasmaczyłam tej...lepszejsza ..moja jest już pusta amatoreczka? Beata weź przestań..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Chertan Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Tylko ta XO. Klasyczna jest za bardzo drewniana. Chociaż na bezrybiu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Tylko ta XO. Klasyczna jest za bardzo drewniana. Chociaż na bezrybiu... Na bezrybiu darowanemu kuniewi... PS jakieś takie staropolskie powiedzenie było, może ktoś skojarzy i dokończy;-) może być też nowe, świeckie, choć tradycyjne;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424 Czyli "Pilsko" wraca do gry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Czyli "Pilsko" wraca do gry Wreszcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424Udało mi się uciec przed tłumami. Pięknie było po prostu bajkowo. Śniegu niestety niewiele, poszliśmy z buta i to był dobry wybór. Rano start spod wyciągu Baba, po 1.40 h byliśmy na Miziowej, pół godziny później na szczycie. Zjechać od biedy się da, ale kamieni sporo. Buczynka raczej nieprzejezdna. Pilsko i Miziowa do Szczawin można spróbować, ale może być ciężko. Ale to moje zdanie, byłem pieszo. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... marek_s Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 W kamerkach pilsko.org jest "Hala Walacowa". Co to za miejsce, gdzie to jest? Dół Buczynki? - widać jakieś oświetlenie trasy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... christof Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... loockas Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 "Drodzy Narciarze, Snowboardziści i wszyscy dla których zima jest czymś wyjątkowym ⛷⛷ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... loockas Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Elosawa Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Czy dobrze to zrozumiałem, że będzie czynna trasa z Buczynki 1098m npm do Soliska? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... christof Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Elosawa Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 TakWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Super To jest świetna wiadomość. Sztos trasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Ta kanapa ma dwie duże zalety dla mnie: 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. 2. Skupia ruch początkujących narciarzy, dzięki czemu nie ma dużo ludzi na wyciągu z Soliska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. No nie to, że nie lubię staroci ale miło było dzisiaj nie używać krzesła z Polany Strugi Wolę się na nartach przemieścić do Szczawin. Tak więc jak najbardziej zgadzam się z tym. Krótko mówiąc jest dobrze Na takie Pilsko czekałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tragiczny w skutkach wypadek na 6-ce https://bielskobiala...eRedirects=true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet A co z Rachowcem? Ruszy kiedyś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Na takie mrożące krzesełka bardzo fajnie działają „fartuszki” pod cztery litery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 26 27 28 29 30 31 32 Next Page 31 of 32 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Adam ..DUCH Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Zasmaczyłam tej...lepszejsza ..moja jest już pusta amatoreczka? Beata weź przestań..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Tylko ta XO. Klasyczna jest za bardzo drewniana. Chociaż na bezrybiu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Tylko ta XO. Klasyczna jest za bardzo drewniana. Chociaż na bezrybiu... Na bezrybiu darowanemu kuniewi... PS jakieś takie staropolskie powiedzenie było, może ktoś skojarzy i dokończy;-) może być też nowe, świeckie, choć tradycyjne;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424 Czyli "Pilsko" wraca do gry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Czyli "Pilsko" wraca do gry Wreszcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424Udało mi się uciec przed tłumami. Pięknie było po prostu bajkowo. Śniegu niestety niewiele, poszliśmy z buta i to był dobry wybór. Rano start spod wyciągu Baba, po 1.40 h byliśmy na Miziowej, pół godziny później na szczycie. Zjechać od biedy się da, ale kamieni sporo. Buczynka raczej nieprzejezdna. Pilsko i Miziowa do Szczawin można spróbować, ale może być ciężko. Ale to moje zdanie, byłem pieszo. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... marek_s Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 W kamerkach pilsko.org jest "Hala Walacowa". Co to za miejsce, gdzie to jest? Dół Buczynki? - widać jakieś oświetlenie trasy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... christof Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... loockas Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 "Drodzy Narciarze, Snowboardziści i wszyscy dla których zima jest czymś wyjątkowym ⛷⛷ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... loockas Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Elosawa Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Czy dobrze to zrozumiałem, że będzie czynna trasa z Buczynki 1098m npm do Soliska? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... christof Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Elosawa Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 TakWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Super To jest świetna wiadomość. Sztos trasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Ta kanapa ma dwie duże zalety dla mnie: 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. 2. Skupia ruch początkujących narciarzy, dzięki czemu nie ma dużo ludzi na wyciągu z Soliska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. No nie to, że nie lubię staroci ale miło było dzisiaj nie używać krzesła z Polany Strugi Wolę się na nartach przemieścić do Szczawin. Tak więc jak najbardziej zgadzam się z tym. Krótko mówiąc jest dobrze Na takie Pilsko czekałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tragiczny w skutkach wypadek na 6-ce https://bielskobiala...eRedirects=true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet A co z Rachowcem? Ruszy kiedyś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Na takie mrożące krzesełka bardzo fajnie działają „fartuszki” pod cztery litery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 26 27 28 29 30 31 32 Next Page 31 of 32 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski
moruniek Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Czyli "Pilsko" wraca do gry Wreszcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424Udało mi się uciec przed tłumami. Pięknie było po prostu bajkowo. Śniegu niestety niewiele, poszliśmy z buta i to był dobry wybór. Rano start spod wyciągu Baba, po 1.40 h byliśmy na Miziowej, pół godziny później na szczycie. Zjechać od biedy się da, ale kamieni sporo. Buczynka raczej nieprzejezdna. Pilsko i Miziowa do Szczawin można spróbować, ale może być ciężko. Ale to moje zdanie, byłem pieszo. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... marek_s Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 W kamerkach pilsko.org jest "Hala Walacowa". Co to za miejsce, gdzie to jest? Dół Buczynki? - widać jakieś oświetlenie trasy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... christof Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... loockas Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 "Drodzy Narciarze, Snowboardziści i wszyscy dla których zima jest czymś wyjątkowym ⛷⛷ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 2 weeks later... loockas Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Elosawa Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Czy dobrze to zrozumiałem, że będzie czynna trasa z Buczynki 1098m npm do Soliska? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... christof Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Elosawa Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 TakWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Super To jest świetna wiadomość. Sztos trasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Ta kanapa ma dwie duże zalety dla mnie: 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. 2. Skupia ruch początkujących narciarzy, dzięki czemu nie ma dużo ludzi na wyciągu z Soliska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. No nie to, że nie lubię staroci ale miło było dzisiaj nie używać krzesła z Polany Strugi Wolę się na nartach przemieścić do Szczawin. Tak więc jak najbardziej zgadzam się z tym. Krótko mówiąc jest dobrze Na takie Pilsko czekałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tragiczny w skutkach wypadek na 6-ce https://bielskobiala...eRedirects=true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet A co z Rachowcem? Ruszy kiedyś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Na takie mrożące krzesełka bardzo fajnie działają „fartuszki” pod cztery litery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 26 27 28 29 30 31 32 Next Page 31 of 32 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Korbielów Pilsko - Ośrodek narciarski
bubol.T Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Już w nadchodzącą sobotę i niedzielę (9-10.01.2021) rusza kolej Buczynka !!! https://www.facebook...134043303292424Udało mi się uciec przed tłumami. Pięknie było po prostu bajkowo. Śniegu niestety niewiele, poszliśmy z buta i to był dobry wybór. Rano start spod wyciągu Baba, po 1.40 h byliśmy na Miziowej, pół godziny później na szczycie. Zjechać od biedy się da, ale kamieni sporo. Buczynka raczej nieprzejezdna. Pilsko i Miziowa do Szczawin można spróbować, ale może być ciężko. Ale to moje zdanie, byłem pieszo. Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_s Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 W kamerkach pilsko.org jest "Hala Walacowa". Co to za miejsce, gdzie to jest? Dół Buczynki? - widać jakieś oświetlenie trasy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christof Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loockas Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 "Drodzy Narciarze, Snowboardziści i wszyscy dla których zima jest czymś wyjątkowym ⛷⛷ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loockas Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elosawa Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 https://korbielow.ne...kat-narciarski/ Ładnie. Udało się reanimować talerzyk aby wydostać się z Buczynki pod Szczawiny Czy dobrze to zrozumiałem, że będzie czynna trasa z Buczynki 1098m npm do Soliska? Załączone miniatury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christof Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elosawa Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 TakWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Super To jest świetna wiadomość. Sztos trasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loockas Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harnaÅ› Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja nie miałem żadnego problemu z zaparkowaniem, po prostu wjechałem w pierwsze wolne miejsce. Problemem był "punkt poboru opłat" który robił sztuczny korek. No i trochę irytujące jest jak podchodzi pan z obsługi 4x prosząc o opłate, bo nie pamięta że już raz skasował.... Faktycznie przy dolnej stacji jest spory parking, nie wiedziałem o nim wcześniej. Co ciekawe jest tam też kasa z karnetami. Co do kanapy. To ona jest stara wbrew pozorom Cieszmy się, że jest Ta kanapa ma dwie duże zalety dla mnie: 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. 2. Skupia ruch początkujących narciarzy, dzięki czemu nie ma dużo ludzi na wyciągu z Soliska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. No nie to, że nie lubię staroci ale miło było dzisiaj nie używać krzesła z Polany Strugi Wolę się na nartach przemieścić do Szczawin. Tak więc jak najbardziej zgadzam się z tym. Krótko mówiąc jest dobrze Na takie Pilsko czekałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tragiczny w skutkach wypadek na 6-ce https://bielskobiala...eRedirects=true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet A co z Rachowcem? Ruszy kiedyś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Na takie mrożące krzesełka bardzo fajnie działają „fartuszki” pod cztery litery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 26 27 28 29 30 31 32 Next Page 31 of 32 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1 Go to topic listing
loockas Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 1. Można dostać się na Halę Miziową z Soliska i potem mieć długi zjazd w dół. No nie to, że nie lubię staroci ale miło było dzisiaj nie używać krzesła z Polany Strugi Wolę się na nartach przemieścić do Szczawin. Tak więc jak najbardziej zgadzam się z tym. Krótko mówiąc jest dobrze Na takie Pilsko czekałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Adam ..DUCH Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... loockas Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tragiczny w skutkach wypadek na 6-ce https://bielskobiala...eRedirects=true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet A co z Rachowcem? Ruszy kiedyś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Joanna Sm Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Na takie mrożące krzesełka bardzo fajnie działają „fartuszki” pod cztery litery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 26 27 28 29 30 31 32 Next Page 31 of 32 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 1
Adam ..DUCH Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loockas Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tragiczny w skutkach wypadek na 6-ce https://bielskobiala...eRedirects=true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Tak tylko informacyjnie. Kamienna, Buczynka i hotel Jontek ma nowego właściciela który w kwietniu planuje dopiąć sprawę wykupu reszty on. Baba będzie funkcjonowała oddzielnie a czy na wspólnym karnecie tego nie wiem. O planowanych inwestycjach jeszcze nic nie wiem. Na razie pusto w kasie bo wszystko poszło na uruchomienie Buczynki. Być może ale podkreślam być może Zwardoń i Pilsko będą miały wspólny karnet A co z Rachowcem? Ruszy kiedyś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna Sm Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Do Korbielowa sporo osób przyjeżdża przed 8. Ale problemów z parkowaniem nie było. W pobliżu dolnej stacji krzesła na Buczynkę jest nowy spory parking. Myślę, że były tam wolne miejsce przez cały dzień, bo o 12:20 końcówka parkingu miała ciągle nie zajęte miejsca a część samochodów już zaczęła znikać. Nowe krzesło na Buczynkę może nie jest tak wolne jak się wydaje za pierwszym razem. Największy minus dla mnie to plastikowe siedzisko, które przewodzi ciepło - jest min na nim zimno, a nie należę do osób, którym by tyłek odmarzał. Na takie mrożące krzesełka bardzo fajnie działają „fartuszki” pod cztery litery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts