mig Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 na fotkach poniżej rejon Julianow- widać, że niewiele trzeba, by przynajmniej na fragmentach powstały trasy o szerokości 200m Rejon powyzej Soliska również nie potrzebuje szczegolnej ingerencji drwali.... nie potrzebuje, bo sporo drzew wyglada tak: to akurat młodnik na zboczu Kotarza (tam gdzie miałaby być ew gondola do Brennej wg projektu Solisko Arena) - ale na terenie SON jest podobnie. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Nie było za bardzo gdzie wrzucić mi jednej kanapy, dlatego tak trochę na siłę dałem na Bieńkule. Nie bralem pod uwagę Osiedle Cyrna - Małe Skrzyczne, ale rzeczywiście były takie plany przedstawiane. Myślę jedna że wyciągi będą odwrotnie, gondola będzie z Cyrnej na Halę, a 8-ka będzie z Osiedla na M.Skrzyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Kiedy tam ostatnio byłeś ? Przecież lasy i tak zostały mega przetrzebione przez kornika.. Właśnie teraz powinno się pousuwać iglaki które nie rosły naturalnie w Beskidach...wytyczyć nowe trasy.. Miejsc na nowe nasadzenia oraz na odnowienie "zjedzonych" jest i tak sporo Dwa sezony temu - w ostatnim kontuzja w grudniu mnie załatwiła ;( W tym sezonie kornik tak rozrabiał? Gdzieś czytałem (bodajże u Wajraka), że nie należy usuwać padniętych drzew, przyroda poradzi sobie sama, kornik jest niezłym posiłkiem dla całej masy zwierząt. Chodziło o Puszczę Białowieską. Taki był przekaz artykułu, ale głowy sobie za to nie dam uciąć. Ogólnie nie jestem fanem mocnego poszerzania tras - np. Tatrzanska Łomnica wydaje mi się brzydsza i nudniejsza po "remoncie" sprzed paru lat (choć nową widziałem tylko na zdjęciach). Akurat SON ma (dla mnie) bardzo fajny rozkład tras - wąskie (choć tych nie jest zbyt dużo) i szerokie. No i ceny (u siebie) Słowacy mają szalone - 34-35 E za dzień jazdy, ciekawe jakie będą w ich ośrodkach w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Drzewa (świerki) pokornikowe nie 'padają' jak zające z nosówką. Stoją , próchnieją i zarażają grzybami zdrowe nasadzenia. Poza tym, jeśli zdązy sie na czas sciąć to takie drewno można jeszcze wykorzystac gospodarczo (choć lubi sinieć), jesli juz uschnie to tylko na opał (kiepski). nie należy usuwać padniętych drzew, przyroda poradzi sobie sama, kornik jest niezłym posiłkiem dla całej masy zwierząt Jak p. Wajrak bedzie miał swój las, to może spróbować. Smacznego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Kolego Toro, albo nary albo choinka. Zarówno przy choince jaki i na stoku, każdy znajdzie coś dla siebie. A tak na poważnie, to przy takiej przepustowości kolei, stoki musza być bardzo szerokie. W przeciwnym wypadku, będzie tam bardzo niebezpiecznie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysio15 Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Według wcześniejszych zapowiedzi ma być jeszcze wyciąg z hali w kierunku Skrzycznego i ciekawe jeszcze co z tymi zapowiadanymi orczykami gdzie będą. Najbardziej boje się drożyzny bo wtedy Szczyrk już nie będzie taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Janica Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 podejrzewam, ze bedzie to podobny proces jak na Slowacji- wraz z rozbudowa infrastruktury pojdzie w gore cena skipassu, rok po roku, troche, po 5-8zl. W przyszlosci (moze), gdy w SONie bedzie te 5-7kanap + wspolny karnet z COSem, cena bedzie pewnie podobna do Chopoka ($$$/km tras). W koncu mamy kapitalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysio15 Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Moje typy gondola - hala skrzyczeńska - skrzyczne krzesło 8 os - czyrna - hala s krzesła 6 os - solisko - hala s - hala s - małe skrzyczne - solisko - wierch pośredni - juliany orczyki - solisko - suche - golgota - obecny wyciąg Vll - hala pośrednia - obecny wyciąg Vl - albo suche - hala s albo czyrna hala s ps właśnie doczytałem gdzie będzie gondola http://bielskobiala...._i_darmowe.html Największe zmiany dotyczą wyciągów Zamiast starych orczyków pojawią się 10-osobowa kolejka gondolowa, a także cztery 6-osobowe kanapy i jedna 8-osobowa. Do tego dojdą cztery nowe wyciągi orczykowe. Łączna przepustowość wyciągów wzrośnie niemal dwukrotnie. - Na razie nie chcemy zdradzać, gdzie powstaną nowe wyciągi, bo jeszcze uzgadniamy szczegóły - mówi "Wyborczej" Juraj Chovanak z TMR. Jak jednak udało nam się dowiedzieć, całoroczne gondole mają kursować z parkingu przy głównej drodze przez Szczyrk na Halę Skrzyczeńską. Cały tekst: http://bielskobiala....l#ixzz3H8zldL8o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Moje typy gondola - hala skrzyczeńska - skrzyczne a to w jakim celu? jako wyciąg łacznikowy to 'ciut' drogo.... w tym celu wystarczy udrożnić obecną stokówke z Małego Skrzycznego w kierunku Jaworzynki (obecna ma niestety kilka niedużych podjazdów - rowerem nie przeszkadza, ale na nartach - kłopot...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Czyli gondola będzie tak jak typowalem: Cyrna-Hala. Małe skrzyczne- duze to będzie wg mnie orczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 A może dałoby się wytyczyć trasę Jaworzyna <--> Czyrna? Na mapie turystycznej wygląda to na wykonalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysio15 Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 a to w jakim celu? jako wyciąg łacznikowy to 'ciut' drogo.... w tym celu wystarczy udrożnić obecną stokówke z Małego Skrzycznego w kierunku Jaworzynki (obecna ma niestety kilka niedużych podjazdów - rowerem nie przeszkadza, ale na nartach - kłopot...) Taka była pierwsza zapowiedz TMR chyba z maja czy czerwca. Kanapy z hali skrzyczenskiej na skrzyczne chyba że już zmienili zdanie Czyli gondola będzie tak jak typowalem: Cyrna-Hala. Małe skrzyczne- duze to będzie wg mnie orczyk. Nie wiem czy dokładnie czyrna tylko raczej parking u kowalskiego przy drodze tam gdzie leżały elementy wyciągu leinter podczas budowy krzesła jaworzyna - skrzyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... milijon12 Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Jak myślicie. Kiedy podadzą cennik na sezon 2014/2015? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 z tego co czytałem (tylko na szybko nie mogę znaleźć linka gdzie to było) w tym roku ceny identyczne jak w zeszłym roku + darmowe parkingi + naśnieżanie pościągane z innych ośrodków TMR-a. Brzmi fajnie ale życie pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Cena parkingu w Czyrnej: 5 zł (dotyczy parkingu będącego własnością Ośrodka, ilość miejsc: 450) Parkingi na Hali Pośredniej (Juliany) bezpłatne. Wczoraj podpisali umowę z COŚ na wspólny karnet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Sart Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Włodarze COSu i TMRu uzgodnili już warunki rozliczeń wspólnego skipassu. Jeżeli zachowają opcje własnych skipassów, to być może cena się nie zmieni, ale jeżeli będzie obowiązywać tylko jeden wspólny, to jego cena zapewne pofrunie wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 co do parkingów to poszukałęm gdzie to czytałem http://www.skionline...newsy,6091.html jest mowa bezpłątnych. " Cena parkingu w Czyrnej: 5 zł (dotyczy parkingu będącego własnością Ośrodka, ilość miejsc: 450)" to jest informacja z zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Wyczytałem że karnety 1-godzinne 4-godzinne oraz punktowe będą w tej samej cenie co w zeszłym roku Zaś karnety 1-dnowe i dłuższe mają być tańsze niż w zeszłym roku Nowością mają być karnety całosezonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milijon12 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 W radio słyszałem, że będzie wspólny skipass. Jak wiemy ceny w COS są nieco wyższe od tych w Solisko-Czyrna. Jeżeli będzie wspólny skipass to ceny czasowych wyrównają się do tych z COS. To trochę bez sensu w sytuacji gdy TMR nie przeprowadziło modernizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Jest już nowy cennik 8-godzinny 85 zł www.szczyrkowski.pl Z ciekawości - podrożało czy nie? Ostatni sezon pauzowałem, cena 12/13 to było chyba 65-70 zł za dzień jazdy? Cały czas mam obawy, że ceny w Szczyrku i na Chopoku się wyrównają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Z ciekawości - podrożało czy nie? Ostatni sezon pauzowałem, cena 12/13 to było chyba 65-70 zł za dzień jazdy? Cały czas mam obawy, że ceny w Szczyrku i na Chopoku się wyrównają było 68zł do 16:30, 4h było 50zł jest 60... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Tragedii nie ma - kilkanaście złotych więcej za dzień za możliwość jazdy w dwóch ośrodkach jest OK. Z tym, że ceny po wybudowaniu kanap poszybują w górę. Do tego zwiększy się ilość ludzi na stokach. Pytanie (dla mnie ważne) jak bardzo zatłoczą się trasy "off piste". No i na razie jedyna szansa na przeskoczenie z SONu na COS to busik na dole albo marsz pod lekką górę Małe Skrzyczne - Duże Skrzyczne. Z Dużego można zjechać lasami do Czyrnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 8 h 85 zeta a jeszcze nic nie zrobili, na Pilsku ceny podobne ,ale już coś ruszyło, Wielka Racza zeszła z cen 20 Euro cały dzień i chyba tam w tym roku przybędzie narciarzy. Z pewnością docelowo ceny w SON zbliżą się do tych na Chopoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 8 h 85 zeta a jeszcze nic nie zrobili, na Pilsku ceny podobne ,ale już coś ruszyło, Wielka Racza zeszła z cen 20 Euro cały dzień i chyba tam w tym roku przybędzie narciarzy. Z pewnością docelowo ceny w SON zbliżą się do tych na Chopoku. Z tym, że dwa dni po 75 zł dzień, 3 dni po 70 zł, a 5 dowolnych w sezonie też 70 zł. Jak było poprzednio [pytanie masochistyczne ]? Najprawdopodobniej wcześniej czy później zablokują też możliwość wymieniania się karnetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Można kupić karnet za 85zł w SONie i jeździć cały dzień w COS (tam obecnie 100zł to samo). Karnet 4h cena ta sama w obu ośrodkach 60zł. W COS jest też ciekawy karnet 4x4h dowolne dni 200zł, więc za jeden dzień 50zł. P.S. pod warunkiem że te ceny dotyczą też karnetu wspólnego COS-SON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Drzewa (świerki) pokornikowe nie 'padają' jak zające z nosówką. Stoją , próchnieją i zarażają grzybami zdrowe nasadzenia. Poza tym, jeśli zdązy sie na czas sciąć to takie drewno można jeszcze wykorzystac gospodarczo (choć lubi sinieć), jesli juz uschnie to tylko na opał (kiepski). nie należy usuwać padniętych drzew, przyroda poradzi sobie sama, kornik jest niezłym posiłkiem dla całej masy zwierząt Jak p. Wajrak bedzie miał swój las, to może spróbować. Smacznego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Kolego Toro, albo nary albo choinka. Zarówno przy choince jaki i na stoku, każdy znajdzie coś dla siebie. A tak na poważnie, to przy takiej przepustowości kolei, stoki musza być bardzo szerokie. W przeciwnym wypadku, będzie tam bardzo niebezpiecznie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio15 Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Według wcześniejszych zapowiedzi ma być jeszcze wyciąg z hali w kierunku Skrzycznego i ciekawe jeszcze co z tymi zapowiadanymi orczykami gdzie będą. Najbardziej boje się drożyzny bo wtedy Szczyrk już nie będzie taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janica Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 podejrzewam, ze bedzie to podobny proces jak na Slowacji- wraz z rozbudowa infrastruktury pojdzie w gore cena skipassu, rok po roku, troche, po 5-8zl. W przyszlosci (moze), gdy w SONie bedzie te 5-7kanap + wspolny karnet z COSem, cena bedzie pewnie podobna do Chopoka ($$$/km tras). W koncu mamy kapitalizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio15 Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Moje typy gondola - hala skrzyczeńska - skrzyczne krzesło 8 os - czyrna - hala s krzesła 6 os - solisko - hala s - hala s - małe skrzyczne - solisko - wierch pośredni - juliany orczyki - solisko - suche - golgota - obecny wyciąg Vll - hala pośrednia - obecny wyciąg Vl - albo suche - hala s albo czyrna hala s ps właśnie doczytałem gdzie będzie gondola http://bielskobiala...._i_darmowe.html Największe zmiany dotyczą wyciągów Zamiast starych orczyków pojawią się 10-osobowa kolejka gondolowa, a także cztery 6-osobowe kanapy i jedna 8-osobowa. Do tego dojdą cztery nowe wyciągi orczykowe. Łączna przepustowość wyciągów wzrośnie niemal dwukrotnie. - Na razie nie chcemy zdradzać, gdzie powstaną nowe wyciągi, bo jeszcze uzgadniamy szczegóły - mówi "Wyborczej" Juraj Chovanak z TMR. Jak jednak udało nam się dowiedzieć, całoroczne gondole mają kursować z parkingu przy głównej drodze przez Szczyrk na Halę Skrzyczeńską. Cały tekst: http://bielskobiala....l#ixzz3H8zldL8o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Moje typy gondola - hala skrzyczeńska - skrzyczne a to w jakim celu? jako wyciąg łacznikowy to 'ciut' drogo.... w tym celu wystarczy udrożnić obecną stokówke z Małego Skrzycznego w kierunku Jaworzynki (obecna ma niestety kilka niedużych podjazdów - rowerem nie przeszkadza, ale na nartach - kłopot...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Czyli gondola będzie tak jak typowalem: Cyrna-Hala. Małe skrzyczne- duze to będzie wg mnie orczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 A może dałoby się wytyczyć trasę Jaworzyna <--> Czyrna? Na mapie turystycznej wygląda to na wykonalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... krzysio15 Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 a to w jakim celu? jako wyciąg łacznikowy to 'ciut' drogo.... w tym celu wystarczy udrożnić obecną stokówke z Małego Skrzycznego w kierunku Jaworzynki (obecna ma niestety kilka niedużych podjazdów - rowerem nie przeszkadza, ale na nartach - kłopot...) Taka była pierwsza zapowiedz TMR chyba z maja czy czerwca. Kanapy z hali skrzyczenskiej na skrzyczne chyba że już zmienili zdanie Czyli gondola będzie tak jak typowalem: Cyrna-Hala. Małe skrzyczne- duze to będzie wg mnie orczyk. Nie wiem czy dokładnie czyrna tylko raczej parking u kowalskiego przy drodze tam gdzie leżały elementy wyciągu leinter podczas budowy krzesła jaworzyna - skrzyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... milijon12 Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Jak myślicie. Kiedy podadzą cennik na sezon 2014/2015? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 z tego co czytałem (tylko na szybko nie mogę znaleźć linka gdzie to było) w tym roku ceny identyczne jak w zeszłym roku + darmowe parkingi + naśnieżanie pościągane z innych ośrodków TMR-a. Brzmi fajnie ale życie pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Cena parkingu w Czyrnej: 5 zł (dotyczy parkingu będącego własnością Ośrodka, ilość miejsc: 450) Parkingi na Hali Pośredniej (Juliany) bezpłatne. Wczoraj podpisali umowę z COŚ na wspólny karnet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Sart Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Włodarze COSu i TMRu uzgodnili już warunki rozliczeń wspólnego skipassu. Jeżeli zachowają opcje własnych skipassów, to być może cena się nie zmieni, ale jeżeli będzie obowiązywać tylko jeden wspólny, to jego cena zapewne pofrunie wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 co do parkingów to poszukałęm gdzie to czytałem http://www.skionline...newsy,6091.html jest mowa bezpłątnych. " Cena parkingu w Czyrnej: 5 zł (dotyczy parkingu będącego własnością Ośrodka, ilość miejsc: 450)" to jest informacja z zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Wyczytałem że karnety 1-godzinne 4-godzinne oraz punktowe będą w tej samej cenie co w zeszłym roku Zaś karnety 1-dnowe i dłuższe mają być tańsze niż w zeszłym roku Nowością mają być karnety całosezonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milijon12 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 W radio słyszałem, że będzie wspólny skipass. Jak wiemy ceny w COS są nieco wyższe od tych w Solisko-Czyrna. Jeżeli będzie wspólny skipass to ceny czasowych wyrównają się do tych z COS. To trochę bez sensu w sytuacji gdy TMR nie przeprowadziło modernizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Jest już nowy cennik 8-godzinny 85 zł www.szczyrkowski.pl Z ciekawości - podrożało czy nie? Ostatni sezon pauzowałem, cena 12/13 to było chyba 65-70 zł za dzień jazdy? Cały czas mam obawy, że ceny w Szczyrku i na Chopoku się wyrównają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Z ciekawości - podrożało czy nie? Ostatni sezon pauzowałem, cena 12/13 to było chyba 65-70 zł za dzień jazdy? Cały czas mam obawy, że ceny w Szczyrku i na Chopoku się wyrównają było 68zł do 16:30, 4h było 50zł jest 60... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Tragedii nie ma - kilkanaście złotych więcej za dzień za możliwość jazdy w dwóch ośrodkach jest OK. Z tym, że ceny po wybudowaniu kanap poszybują w górę. Do tego zwiększy się ilość ludzi na stokach. Pytanie (dla mnie ważne) jak bardzo zatłoczą się trasy "off piste". No i na razie jedyna szansa na przeskoczenie z SONu na COS to busik na dole albo marsz pod lekką górę Małe Skrzyczne - Duże Skrzyczne. Z Dużego można zjechać lasami do Czyrnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 8 h 85 zeta a jeszcze nic nie zrobili, na Pilsku ceny podobne ,ale już coś ruszyło, Wielka Racza zeszła z cen 20 Euro cały dzień i chyba tam w tym roku przybędzie narciarzy. Z pewnością docelowo ceny w SON zbliżą się do tych na Chopoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 8 h 85 zeta a jeszcze nic nie zrobili, na Pilsku ceny podobne ,ale już coś ruszyło, Wielka Racza zeszła z cen 20 Euro cały dzień i chyba tam w tym roku przybędzie narciarzy. Z pewnością docelowo ceny w SON zbliżą się do tych na Chopoku. Z tym, że dwa dni po 75 zł dzień, 3 dni po 70 zł, a 5 dowolnych w sezonie też 70 zł. Jak było poprzednio [pytanie masochistyczne ]? Najprawdopodobniej wcześniej czy później zablokują też możliwość wymieniania się karnetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Można kupić karnet za 85zł w SONie i jeździć cały dzień w COS (tam obecnie 100zł to samo). Karnet 4h cena ta sama w obu ośrodkach 60zł. W COS jest też ciekawy karnet 4x4h dowolne dni 200zł, więc za jeden dzień 50zł. P.S. pod warunkiem że te ceny dotyczą też karnetu wspólnego COS-SON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Czyli gondola będzie tak jak typowalem: Cyrna-Hala. Małe skrzyczne- duze to będzie wg mnie orczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 A może dałoby się wytyczyć trasę Jaworzyna <--> Czyrna? Na mapie turystycznej wygląda to na wykonalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio15 Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 a to w jakim celu? jako wyciąg łacznikowy to 'ciut' drogo.... w tym celu wystarczy udrożnić obecną stokówke z Małego Skrzycznego w kierunku Jaworzynki (obecna ma niestety kilka niedużych podjazdów - rowerem nie przeszkadza, ale na nartach - kłopot...) Taka była pierwsza zapowiedz TMR chyba z maja czy czerwca. Kanapy z hali skrzyczenskiej na skrzyczne chyba że już zmienili zdanie Czyli gondola będzie tak jak typowalem: Cyrna-Hala. Małe skrzyczne- duze to będzie wg mnie orczyk. Nie wiem czy dokładnie czyrna tylko raczej parking u kowalskiego przy drodze tam gdzie leżały elementy wyciągu leinter podczas budowy krzesła jaworzyna - skrzyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... milijon12 Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Jak myślicie. Kiedy podadzą cennik na sezon 2014/2015? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 z tego co czytałem (tylko na szybko nie mogę znaleźć linka gdzie to było) w tym roku ceny identyczne jak w zeszłym roku + darmowe parkingi + naśnieżanie pościągane z innych ośrodków TMR-a. Brzmi fajnie ale życie pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Cena parkingu w Czyrnej: 5 zł (dotyczy parkingu będącego własnością Ośrodka, ilość miejsc: 450) Parkingi na Hali Pośredniej (Juliany) bezpłatne. Wczoraj podpisali umowę z COŚ na wspólny karnet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Sart Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Włodarze COSu i TMRu uzgodnili już warunki rozliczeń wspólnego skipassu. Jeżeli zachowają opcje własnych skipassów, to być może cena się nie zmieni, ale jeżeli będzie obowiązywać tylko jeden wspólny, to jego cena zapewne pofrunie wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 co do parkingów to poszukałęm gdzie to czytałem http://www.skionline...newsy,6091.html jest mowa bezpłątnych. " Cena parkingu w Czyrnej: 5 zł (dotyczy parkingu będącego własnością Ośrodka, ilość miejsc: 450)" to jest informacja z zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Wyczytałem że karnety 1-godzinne 4-godzinne oraz punktowe będą w tej samej cenie co w zeszłym roku Zaś karnety 1-dnowe i dłuższe mają być tańsze niż w zeszłym roku Nowością mają być karnety całosezonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milijon12 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 W radio słyszałem, że będzie wspólny skipass. Jak wiemy ceny w COS są nieco wyższe od tych w Solisko-Czyrna. Jeżeli będzie wspólny skipass to ceny czasowych wyrównają się do tych z COS. To trochę bez sensu w sytuacji gdy TMR nie przeprowadziło modernizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Jest już nowy cennik 8-godzinny 85 zł www.szczyrkowski.pl Z ciekawości - podrożało czy nie? Ostatni sezon pauzowałem, cena 12/13 to było chyba 65-70 zł za dzień jazdy? Cały czas mam obawy, że ceny w Szczyrku i na Chopoku się wyrównają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Z ciekawości - podrożało czy nie? Ostatni sezon pauzowałem, cena 12/13 to było chyba 65-70 zł za dzień jazdy? Cały czas mam obawy, że ceny w Szczyrku i na Chopoku się wyrównają było 68zł do 16:30, 4h było 50zł jest 60... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Tragedii nie ma - kilkanaście złotych więcej za dzień za możliwość jazdy w dwóch ośrodkach jest OK. Z tym, że ceny po wybudowaniu kanap poszybują w górę. Do tego zwiększy się ilość ludzi na stokach. Pytanie (dla mnie ważne) jak bardzo zatłoczą się trasy "off piste". No i na razie jedyna szansa na przeskoczenie z SONu na COS to busik na dole albo marsz pod lekką górę Małe Skrzyczne - Duże Skrzyczne. Z Dużego można zjechać lasami do Czyrnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 8 h 85 zeta a jeszcze nic nie zrobili, na Pilsku ceny podobne ,ale już coś ruszyło, Wielka Racza zeszła z cen 20 Euro cały dzień i chyba tam w tym roku przybędzie narciarzy. Z pewnością docelowo ceny w SON zbliżą się do tych na Chopoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 8 h 85 zeta a jeszcze nic nie zrobili, na Pilsku ceny podobne ,ale już coś ruszyło, Wielka Racza zeszła z cen 20 Euro cały dzień i chyba tam w tym roku przybędzie narciarzy. Z pewnością docelowo ceny w SON zbliżą się do tych na Chopoku. Z tym, że dwa dni po 75 zł dzień, 3 dni po 70 zł, a 5 dowolnych w sezonie też 70 zł. Jak było poprzednio [pytanie masochistyczne ]? Najprawdopodobniej wcześniej czy później zablokują też możliwość wymieniania się karnetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Można kupić karnet za 85zł w SONie i jeździć cały dzień w COS (tam obecnie 100zł to samo). Karnet 4h cena ta sama w obu ośrodkach 60zł. W COS jest też ciekawy karnet 4x4h dowolne dni 200zł, więc za jeden dzień 50zł. P.S. pod warunkiem że te ceny dotyczą też karnetu wspólnego COS-SON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
milijon12 Napisano 20 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Jak myślicie. Kiedy podadzą cennik na sezon 2014/2015? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linek Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 z tego co czytałem (tylko na szybko nie mogę znaleźć linka gdzie to było) w tym roku ceny identyczne jak w zeszłym roku + darmowe parkingi + naśnieżanie pościągane z innych ośrodków TMR-a. Brzmi fajnie ale życie pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiForum Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Cena parkingu w Czyrnej: 5 zł (dotyczy parkingu będącego własnością Ośrodka, ilość miejsc: 450) Parkingi na Hali Pośredniej (Juliany) bezpłatne. Wczoraj podpisali umowę z COŚ na wspólny karnet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sart Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Włodarze COSu i TMRu uzgodnili już warunki rozliczeń wspólnego skipassu. Jeżeli zachowają opcje własnych skipassów, to być może cena się nie zmieni, ale jeżeli będzie obowiązywać tylko jeden wspólny, to jego cena zapewne pofrunie wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linek Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 co do parkingów to poszukałęm gdzie to czytałem http://www.skionline...newsy,6091.html jest mowa bezpłątnych. " Cena parkingu w Czyrnej: 5 zł (dotyczy parkingu będącego własnością Ośrodka, ilość miejsc: 450)" to jest informacja z zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Wyczytałem że karnety 1-godzinne 4-godzinne oraz punktowe będą w tej samej cenie co w zeszłym roku Zaś karnety 1-dnowe i dłuższe mają być tańsze niż w zeszłym roku Nowością mają być karnety całosezonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milijon12 Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 W radio słyszałem, że będzie wspólny skipass. Jak wiemy ceny w COS są nieco wyższe od tych w Solisko-Czyrna. Jeżeli będzie wspólny skipass to ceny czasowych wyrównają się do tych z COS. To trochę bez sensu w sytuacji gdy TMR nie przeprowadziło modernizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Jest już nowy cennik 8-godzinny 85 zł www.szczyrkowski.pl Z ciekawości - podrożało czy nie? Ostatni sezon pauzowałem, cena 12/13 to było chyba 65-70 zł za dzień jazdy? Cały czas mam obawy, że ceny w Szczyrku i na Chopoku się wyrównają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SkiForum Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Z ciekawości - podrożało czy nie? Ostatni sezon pauzowałem, cena 12/13 to było chyba 65-70 zł za dzień jazdy? Cały czas mam obawy, że ceny w Szczyrku i na Chopoku się wyrównają było 68zł do 16:30, 4h było 50zł jest 60... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Tragedii nie ma - kilkanaście złotych więcej za dzień za możliwość jazdy w dwóch ośrodkach jest OK. Z tym, że ceny po wybudowaniu kanap poszybują w górę. Do tego zwiększy się ilość ludzi na stokach. Pytanie (dla mnie ważne) jak bardzo zatłoczą się trasy "off piste". No i na razie jedyna szansa na przeskoczenie z SONu na COS to busik na dole albo marsz pod lekką górę Małe Skrzyczne - Duże Skrzyczne. Z Dużego można zjechać lasami do Czyrnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 8 h 85 zeta a jeszcze nic nie zrobili, na Pilsku ceny podobne ,ale już coś ruszyło, Wielka Racza zeszła z cen 20 Euro cały dzień i chyba tam w tym roku przybędzie narciarzy. Z pewnością docelowo ceny w SON zbliżą się do tych na Chopoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 8 h 85 zeta a jeszcze nic nie zrobili, na Pilsku ceny podobne ,ale już coś ruszyło, Wielka Racza zeszła z cen 20 Euro cały dzień i chyba tam w tym roku przybędzie narciarzy. Z pewnością docelowo ceny w SON zbliżą się do tych na Chopoku. Z tym, że dwa dni po 75 zł dzień, 3 dni po 70 zł, a 5 dowolnych w sezonie też 70 zł. Jak było poprzednio [pytanie masochistyczne ]? Najprawdopodobniej wcześniej czy później zablokują też możliwość wymieniania się karnetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Można kupić karnet za 85zł w SONie i jeździć cały dzień w COS (tam obecnie 100zł to samo). Karnet 4h cena ta sama w obu ośrodkach 60zł. W COS jest też ciekawy karnet 4x4h dowolne dni 200zł, więc za jeden dzień 50zł. P.S. pod warunkiem że te ceny dotyczą też karnetu wspólnego COS-SON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
SkiForum Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Z ciekawości - podrożało czy nie? Ostatni sezon pauzowałem, cena 12/13 to było chyba 65-70 zł za dzień jazdy? Cały czas mam obawy, że ceny w Szczyrku i na Chopoku się wyrównają było 68zł do 16:30, 4h było 50zł jest 60... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Tragedii nie ma - kilkanaście złotych więcej za dzień za możliwość jazdy w dwóch ośrodkach jest OK. Z tym, że ceny po wybudowaniu kanap poszybują w górę. Do tego zwiększy się ilość ludzi na stokach. Pytanie (dla mnie ważne) jak bardzo zatłoczą się trasy "off piste". No i na razie jedyna szansa na przeskoczenie z SONu na COS to busik na dole albo marsz pod lekką górę Małe Skrzyczne - Duże Skrzyczne. Z Dużego można zjechać lasami do Czyrnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 8 h 85 zeta a jeszcze nic nie zrobili, na Pilsku ceny podobne ,ale już coś ruszyło, Wielka Racza zeszła z cen 20 Euro cały dzień i chyba tam w tym roku przybędzie narciarzy. Z pewnością docelowo ceny w SON zbliżą się do tych na Chopoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 8 h 85 zeta a jeszcze nic nie zrobili, na Pilsku ceny podobne ,ale już coś ruszyło, Wielka Racza zeszła z cen 20 Euro cały dzień i chyba tam w tym roku przybędzie narciarzy. Z pewnością docelowo ceny w SON zbliżą się do tych na Chopoku. Z tym, że dwa dni po 75 zł dzień, 3 dni po 70 zł, a 5 dowolnych w sezonie też 70 zł. Jak było poprzednio [pytanie masochistyczne ]? Najprawdopodobniej wcześniej czy później zablokują też możliwość wymieniania się karnetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Można kupić karnet za 85zł w SONie i jeździć cały dzień w COS (tam obecnie 100zł to samo). Karnet 4h cena ta sama w obu ośrodkach 60zł. W COS jest też ciekawy karnet 4x4h dowolne dni 200zł, więc za jeden dzień 50zł. P.S. pod warunkiem że te ceny dotyczą też karnetu wspólnego COS-SON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Tragedii nie ma - kilkanaście złotych więcej za dzień za możliwość jazdy w dwóch ośrodkach jest OK. Z tym, że ceny po wybudowaniu kanap poszybują w górę. Do tego zwiększy się ilość ludzi na stokach. Pytanie (dla mnie ważne) jak bardzo zatłoczą się trasy "off piste". No i na razie jedyna szansa na przeskoczenie z SONu na COS to busik na dole albo marsz pod lekką górę Małe Skrzyczne - Duże Skrzyczne. Z Dużego można zjechać lasami do Czyrnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 8 h 85 zeta a jeszcze nic nie zrobili, na Pilsku ceny podobne ,ale już coś ruszyło, Wielka Racza zeszła z cen 20 Euro cały dzień i chyba tam w tym roku przybędzie narciarzy. Z pewnością docelowo ceny w SON zbliżą się do tych na Chopoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 8 h 85 zeta a jeszcze nic nie zrobili, na Pilsku ceny podobne ,ale już coś ruszyło, Wielka Racza zeszła z cen 20 Euro cały dzień i chyba tam w tym roku przybędzie narciarzy. Z pewnością docelowo ceny w SON zbliżą się do tych na Chopoku. Z tym, że dwa dni po 75 zł dzień, 3 dni po 70 zł, a 5 dowolnych w sezonie też 70 zł. Jak było poprzednio [pytanie masochistyczne ]? Najprawdopodobniej wcześniej czy później zablokują też możliwość wymieniania się karnetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Można kupić karnet za 85zł w SONie i jeździć cały dzień w COS (tam obecnie 100zł to samo). Karnet 4h cena ta sama w obu ośrodkach 60zł. W COS jest też ciekawy karnet 4x4h dowolne dni 200zł, więc za jeden dzień 50zł. P.S. pod warunkiem że te ceny dotyczą też karnetu wspólnego COS-SON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Dalej Strona 26 z 139 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
MarioJ Napisano 26 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Można kupić karnet za 85zł w SONie i jeździć cały dzień w COS (tam obecnie 100zł to samo). Karnet 4h cena ta sama w obu ośrodkach 60zł. W COS jest też ciekawy karnet 4x4h dowolne dni 200zł, więc za jeden dzień 50zł. P.S. pod warunkiem że te ceny dotyczą też karnetu wspólnego COS-SON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi