Jan Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 6 godzin temu, kordiankw napisał: Wyzywanie ludzi od kundli i obnoszenie się z religią. To się jakoś łączy? oczywiście - kundel to też Stworzenie Boże i naprawdę nie wiem dlaczego ma być gorsze od rodowodowego Owczarka Niemieckiego, zresztą powszechnie wiadomo że kundelki ujadają głośno i z wielką częstotliwością ale raczej nie gryzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, Jan napisał: oczywiście - kundel to też Stworzenie Boże i naprawdę nie wiem dlaczego ma być gorsze od rodowodowego Owczarka Niemieckiego, zresztą powszechnie wiadomo że kundelki ujadają głośno i z wielką częstotliwością ale raczej nie gryzą. „Kochaj bliźniego swego jak siebie samego”. Drugie najważniejsze przykazanie. Najpierw nazywasz innego forumowicza kundlem, a później składasz mu życzenia z okazji chrześcijańskiego święta. Sobie wystawiasz świadectwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 21 minut temu, kordiankw napisał: Najpierw nazywasz innego forumowicza kundlem, inny forumowicz permanentnie nazywa mnie " CIULEM " - oczywiście Tobie to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu 26 minut temu, Jan napisał: inny forumowicz permanentnie nazywa mnie " CIULEM " - oczywiście Tobie to nie przeszkadza Ale nie wkleja zdjęć Matki Boskiej. Widzisz różnicę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, Jan napisał: oczywiście - kundel to też Stworzenie Boże i naprawdę nie wiem dlaczego ma być gorsze od rodowodowego Owczarka Niemieckiego, zresztą powszechnie wiadomo że kundelki ujadają głośno i z wielką częstotliwością ale raczej nie gryzą. Kundel jest mieszańcem różnych ras psich. Z bogiem nie ma nic wspólnego. Poczytaj Dawkinsa (Bóg urojony) a też Gazzanigę (Istota człowieczeństwa. Co sprawia że jesteśmy wyjątkowi). Z mojego punktu widzenia jesteś bliziutko czarownic, numerologii, tarota i innych tego typu bzdur. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 9 godzin temu, kordiankw napisał: Wyzywanie ludzi od kundli i obnoszenie się z religią. To się jakoś łączy? Jan zapomniał dodać, że jest to też Święto Wojska Polskiego. 😉 105 lat temu, 15 sierpnia miała miejsce zwycięska Bitwa Warszawska. Swoją drogą ciekaw jestem co by z tą Polską się działo gdyby nasi dziadowie czy pradziadowie tę bitwę i wojnę przegrali? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 16 sierpnia obchodzimy też Światowy Dzień Roller Coastera oraz Międzynarodowy Dzień Zagrychy.. i jeszcze Dzień Synowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi