Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, kordiankw napisał: Wyzywanie ludzi od kundli i obnoszenie się z religią. To się jakoś łączy? oczywiście - kundel to też Stworzenie Boże i naprawdę nie wiem dlaczego ma być gorsze od rodowodowego Owczarka Niemieckiego, zresztą powszechnie wiadomo że kundelki ujadają głośno i z wielką częstotliwością ale raczej nie gryzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Jan napisał: oczywiście - kundel to też Stworzenie Boże i naprawdę nie wiem dlaczego ma być gorsze od rodowodowego Owczarka Niemieckiego, zresztą powszechnie wiadomo że kundelki ujadają głośno i z wielką częstotliwością ale raczej nie gryzą. „Kochaj bliźniego swego jak siebie samego”. Drugie najważniejsze przykazanie. Najpierw nazywasz innego forumowicza kundlem, a później składasz mu życzenia z okazji chrześcijańskiego święta. Sobie wystawiasz świadectwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, kordiankw napisał: Najpierw nazywasz innego forumowicza kundlem, inny forumowicz permanentnie nazywa mnie " CIULEM " - oczywiście Tobie to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 26 minut temu, Jan napisał: inny forumowicz permanentnie nazywa mnie " CIULEM " - oczywiście Tobie to nie przeszkadza Ale nie wkleja zdjęć Matki Boskiej. Widzisz różnicę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Jan napisał: oczywiście - kundel to też Stworzenie Boże i naprawdę nie wiem dlaczego ma być gorsze od rodowodowego Owczarka Niemieckiego, zresztą powszechnie wiadomo że kundelki ujadają głośno i z wielką częstotliwością ale raczej nie gryzą. Kundel jest mieszańcem różnych ras psich. Z bogiem nie ma nic wspólnego. Poczytaj Dawkinsa (Bóg urojony) a też Gazzanigę (Istota człowieczeństwa. Co sprawia że jesteśmy wyjątkowi). Z mojego punktu widzenia jesteś bliziutko czarownic, numerologii, tarota i innych tego typu bzdur. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, kordiankw napisał: Wyzywanie ludzi od kundli i obnoszenie się z religią. To się jakoś łączy? Jan zapomniał dodać, że jest to też Święto Wojska Polskiego. 😉 105 lat temu, 15 sierpnia miała miejsce zwycięska Bitwa Warszawska. Swoją drogą ciekaw jestem co by z tą Polską się działo gdyby nasi dziadowie czy pradziadowie tę bitwę i wojnę przegrali? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi