kordiankw Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be_rcik Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Badziew !!! Ta trumno-pokrowiec narciarski za 35kEUR się nie zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 1 Października 2015 Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Bo turbopokrowiec obejmuje drona na autopilocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veteran Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Może takim: Witam Tak na ucho, przy spidzie ponad dwieście, to ten sprzęt powinien się oderwać. Wcześniej powinno się słyszeć wycie powietrza z tyłu auta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... keisyzrk Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 W Polsce dopuszczalna prędkość to 140 na nartach czy samochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Witam Tak na ucho, przy spidzie ponad dwieście, to ten sprzęt powinien się oderwać. Wcześniej powinno się słyszeć wycie powietrza z tyłu auta. Pozdrawiam Z otwartymi drzwiami odlatuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ale bagażnika nie ma w zestawie !!! Natomiast jest duży plus, można pominąć kolejki w Białce. Na zakopiance też się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 ogladalem te Tesle na tegorocznej IAA we Frankfurcie, powiem tak.... na tym zdjeciu wyglada wyjatkowo korzystnie w sumie na narty, to chyba wolalbym Peugeota 406 by Luc Besson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Wyciągu nawet nie potrzeba: ... ale tylko na deski wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Spiochu Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Wrzucacie tu jakieś monstra a prawdziwemu narciarzowi potrzebne jest pojemne i bezpieczne kombi, w którym spokojnie zmieści sprzęt i rodzinę. Dobrze by był to samochód niezawodny Np. japoński i żeby posiadał różne elektroniczne sytemy kontroli jazdy. Ważne jest by napęd pozwalał również na sprawne poruszanie się po zaśnieżonych drogach. Poniżej mamy przykład praktyczengo auta, które okazuje się pomocne, nawet gdy kierowca nie umie znaleźć dobrego miesjca na ośnieżonym parkingu. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Strasznie se nie umi miejsca na parkingu znaleźć. Pewnie złe opony dobrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... W.W. Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Wyciągu nawet nie potrzeba: Zawsze twierdziłem, że jazda samochodem jest fajniejsza od jazdy na desce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... Tedii Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Takie cóś jeździło w Madonnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Takie cóś jeździło w Madonnie. fiaty.jpg lub na bogato Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... star Napisano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 W dniu 7.11.2015 o 00:58, Spiochu napisał: Wrzucacie tu jakieś monstra a prawdziwemu narciarzowi potrzebne jest pojemne i bezpieczne kombi, w którym spokojnie zmieści sprzęt i rodzinę. Dobrze by był to samochód niezawodny Np. japoński i żeby posiadał różne elektroniczne sytemy kontroli jazdy. Ważne jest by napęd pozwalał również na sprawne poruszanie się po zaśnieżonych drogach. Poniżej mamy przykład praktyczengo auta, które okazuje się pomocne, nawet gdy kierowca nie umie znaleźć dobrego miesjca na ośnieżonym parkingu. .... http://www.carview.co.jp/magazine/photo_impression/2006/mitsubishi_evo9/images/07_l.jpg Racja może być niemieckie kombi? Na pewno nie seicento, szybciej limuzyna https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/byly-ochroniarz-beaty-szydlo-zdradza-szczegoly-wypadku-sprzed-czterech-lat/cqb5316,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... mig Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Nada się? Po 150 km podoba mi się minimalistyczne wnętrze i solidny nadmiar mocy a specjalnie dla starr-a -symulacja dzwiekowa silnika 911tki lub testarossa.... Nie, nie kupiłem ale mogę jeszcze kilka dni poużywać... ;-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 3 godziny temu, mig napisał: Nada się? Po 150 km podoba mi się minimalistyczne wnętrze i solidny nadmiar mocy a specjalnie dla starr-a -symulacja dzwiekowa silnika 911tki lub testarossa.... Nie, nie kupiłem ale mogę jeszcze kilka dni poużywać... ;-)) Jeździłem czymś takim. 5 sek do 100km/godz, cisza w środku, tylko szum opon i przy wyższych prędkościach - wiatru. Znajomy przewiózł mnie swoją Teslą "3", przyśpieszenie do 100 km/godz w jakieś 3 sek -> po raz pierwszy krew zaczęła mocniej napływać do głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Fakt. Dobrze dopasowane zagłówki są ważne..... ale ogólnie jazda jak podrasowanym melexem (praktycznie bez użycia hamulca). Mimo masy bardzo stabilny-bateria pod podłogą. ( tesla Y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 (edytowane) Cze Wszystko fajnie, ale póki co to samochody elektryczne takie jak ten „Twój” Michale wożą same siebie. Mały miejski elektryk ma sens. Takie 2,5 T kloce żadnego. Bardzo drogie, ślad węglowy wyprodukowania jak stąd do Kamczatki, nie mówiąc już o kosztach utylizacji. Koszty zakupu zwrócą się po milionie kilometrów. Ale fajny gadget. pozdrawiam Edytowane 18 Lipca 2023 przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Ty wiesz i ja wiem. Decydenci w UE też wiedzą. Mimo to pchają to coś wszelkimi sposobami. Kto zarabia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 37 minut temu, mig napisał: Ty wiesz i ja wiem. Decydenci w UE też wiedzą. Mimo to pchają to coś wszelkimi sposobami. Kto zarabia? Niestety nie ja, nie Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 11 godzin temu, grimson napisał: Jeździłem czymś takim. 5 sek do 100km/godz, cisza w środku, tylko szum opon i przy wyższych prędkościach - wiatru. Znajomy przewiózł mnie swoją Teslą "3", przyśpieszenie do 100 km/godz w jakieś 3 sek -> po raz pierwszy krew zaczęła mocniej napływać do głowy... Cześć Ile razy można tak przyspieszyć? Kiedy aku zaczyna się grzać? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Transport i podróże Jakim autem na narty?
kordiankw Napisano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 W Polsce dopuszczalna prędkość to 140 na nartach czy samochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Witam Tak na ucho, przy spidzie ponad dwieście, to ten sprzęt powinien się oderwać. Wcześniej powinno się słyszeć wycie powietrza z tyłu auta. Pozdrawiam Z otwartymi drzwiami odlatuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... be_rcik Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ale bagażnika nie ma w zestawie !!! Natomiast jest duży plus, można pominąć kolejki w Białce. Na zakopiance też się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 ogladalem te Tesle na tegorocznej IAA we Frankfurcie, powiem tak.... na tym zdjeciu wyglada wyjatkowo korzystnie w sumie na narty, to chyba wolalbym Peugeota 406 by Luc Besson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Wyciągu nawet nie potrzeba: ... ale tylko na deski wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Spiochu Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Wrzucacie tu jakieś monstra a prawdziwemu narciarzowi potrzebne jest pojemne i bezpieczne kombi, w którym spokojnie zmieści sprzęt i rodzinę. Dobrze by był to samochód niezawodny Np. japoński i żeby posiadał różne elektroniczne sytemy kontroli jazdy. Ważne jest by napęd pozwalał również na sprawne poruszanie się po zaśnieżonych drogach. Poniżej mamy przykład praktyczengo auta, które okazuje się pomocne, nawet gdy kierowca nie umie znaleźć dobrego miesjca na ośnieżonym parkingu. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Strasznie se nie umi miejsca na parkingu znaleźć. Pewnie złe opony dobrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... W.W. Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Wyciągu nawet nie potrzeba: Zawsze twierdziłem, że jazda samochodem jest fajniejsza od jazdy na desce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... Tedii Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Takie cóś jeździło w Madonnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Takie cóś jeździło w Madonnie. fiaty.jpg lub na bogato Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... star Napisano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 W dniu 7.11.2015 o 00:58, Spiochu napisał: Wrzucacie tu jakieś monstra a prawdziwemu narciarzowi potrzebne jest pojemne i bezpieczne kombi, w którym spokojnie zmieści sprzęt i rodzinę. Dobrze by był to samochód niezawodny Np. japoński i żeby posiadał różne elektroniczne sytemy kontroli jazdy. Ważne jest by napęd pozwalał również na sprawne poruszanie się po zaśnieżonych drogach. Poniżej mamy przykład praktyczengo auta, które okazuje się pomocne, nawet gdy kierowca nie umie znaleźć dobrego miesjca na ośnieżonym parkingu. .... http://www.carview.co.jp/magazine/photo_impression/2006/mitsubishi_evo9/images/07_l.jpg Racja może być niemieckie kombi? Na pewno nie seicento, szybciej limuzyna https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/byly-ochroniarz-beaty-szydlo-zdradza-szczegoly-wypadku-sprzed-czterech-lat/cqb5316,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... mig Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Nada się? Po 150 km podoba mi się minimalistyczne wnętrze i solidny nadmiar mocy a specjalnie dla starr-a -symulacja dzwiekowa silnika 911tki lub testarossa.... Nie, nie kupiłem ale mogę jeszcze kilka dni poużywać... ;-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 3 godziny temu, mig napisał: Nada się? Po 150 km podoba mi się minimalistyczne wnętrze i solidny nadmiar mocy a specjalnie dla starr-a -symulacja dzwiekowa silnika 911tki lub testarossa.... Nie, nie kupiłem ale mogę jeszcze kilka dni poużywać... ;-)) Jeździłem czymś takim. 5 sek do 100km/godz, cisza w środku, tylko szum opon i przy wyższych prędkościach - wiatru. Znajomy przewiózł mnie swoją Teslą "3", przyśpieszenie do 100 km/godz w jakieś 3 sek -> po raz pierwszy krew zaczęła mocniej napływać do głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Fakt. Dobrze dopasowane zagłówki są ważne..... ale ogólnie jazda jak podrasowanym melexem (praktycznie bez użycia hamulca). Mimo masy bardzo stabilny-bateria pod podłogą. ( tesla Y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 (edytowane) Cze Wszystko fajnie, ale póki co to samochody elektryczne takie jak ten „Twój” Michale wożą same siebie. Mały miejski elektryk ma sens. Takie 2,5 T kloce żadnego. Bardzo drogie, ślad węglowy wyprodukowania jak stąd do Kamczatki, nie mówiąc już o kosztach utylizacji. Koszty zakupu zwrócą się po milionie kilometrów. Ale fajny gadget. pozdrawiam Edytowane 18 Lipca 2023 przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Ty wiesz i ja wiem. Decydenci w UE też wiedzą. Mimo to pchają to coś wszelkimi sposobami. Kto zarabia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 37 minut temu, mig napisał: Ty wiesz i ja wiem. Decydenci w UE też wiedzą. Mimo to pchają to coś wszelkimi sposobami. Kto zarabia? Niestety nie ja, nie Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 11 godzin temu, grimson napisał: Jeździłem czymś takim. 5 sek do 100km/godz, cisza w środku, tylko szum opon i przy wyższych prędkościach - wiatru. Znajomy przewiózł mnie swoją Teslą "3", przyśpieszenie do 100 km/godz w jakieś 3 sek -> po raz pierwszy krew zaczęła mocniej napływać do głowy... Cześć Ile razy można tak przyspieszyć? Kiedy aku zaczyna się grzać? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Transport i podróże Jakim autem na narty?
kordiankw Napisano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Witam Tak na ucho, przy spidzie ponad dwieście, to ten sprzęt powinien się oderwać. Wcześniej powinno się słyszeć wycie powietrza z tyłu auta. Pozdrawiam Z otwartymi drzwiami odlatuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
be_rcik Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ale bagażnika nie ma w zestawie !!! Natomiast jest duży plus, można pominąć kolejki w Białce. Na zakopiance też się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 ogladalem te Tesle na tegorocznej IAA we Frankfurcie, powiem tak.... na tym zdjeciu wyglada wyjatkowo korzystnie w sumie na narty, to chyba wolalbym Peugeota 406 by Luc Besson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Wyciągu nawet nie potrzeba: ... ale tylko na deski wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Wrzucacie tu jakieś monstra a prawdziwemu narciarzowi potrzebne jest pojemne i bezpieczne kombi, w którym spokojnie zmieści sprzęt i rodzinę. Dobrze by był to samochód niezawodny Np. japoński i żeby posiadał różne elektroniczne sytemy kontroli jazdy. Ważne jest by napęd pozwalał również na sprawne poruszanie się po zaśnieżonych drogach. Poniżej mamy przykład praktyczengo auta, które okazuje się pomocne, nawet gdy kierowca nie umie znaleźć dobrego miesjca na ośnieżonym parkingu. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Strasznie se nie umi miejsca na parkingu znaleźć. Pewnie złe opony dobrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Wyciągu nawet nie potrzeba: Zawsze twierdziłem, że jazda samochodem jest fajniejsza od jazdy na desce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... Tedii Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Takie cóś jeździło w Madonnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... linek Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Takie cóś jeździło w Madonnie. fiaty.jpg lub na bogato Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... star Napisano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 W dniu 7.11.2015 o 00:58, Spiochu napisał: Wrzucacie tu jakieś monstra a prawdziwemu narciarzowi potrzebne jest pojemne i bezpieczne kombi, w którym spokojnie zmieści sprzęt i rodzinę. Dobrze by był to samochód niezawodny Np. japoński i żeby posiadał różne elektroniczne sytemy kontroli jazdy. Ważne jest by napęd pozwalał również na sprawne poruszanie się po zaśnieżonych drogach. Poniżej mamy przykład praktyczengo auta, które okazuje się pomocne, nawet gdy kierowca nie umie znaleźć dobrego miesjca na ośnieżonym parkingu. .... http://www.carview.co.jp/magazine/photo_impression/2006/mitsubishi_evo9/images/07_l.jpg Racja może być niemieckie kombi? Na pewno nie seicento, szybciej limuzyna https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/byly-ochroniarz-beaty-szydlo-zdradza-szczegoly-wypadku-sprzed-czterech-lat/cqb5316,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... mig Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Nada się? Po 150 km podoba mi się minimalistyczne wnętrze i solidny nadmiar mocy a specjalnie dla starr-a -symulacja dzwiekowa silnika 911tki lub testarossa.... Nie, nie kupiłem ale mogę jeszcze kilka dni poużywać... ;-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 3 godziny temu, mig napisał: Nada się? Po 150 km podoba mi się minimalistyczne wnętrze i solidny nadmiar mocy a specjalnie dla starr-a -symulacja dzwiekowa silnika 911tki lub testarossa.... Nie, nie kupiłem ale mogę jeszcze kilka dni poużywać... ;-)) Jeździłem czymś takim. 5 sek do 100km/godz, cisza w środku, tylko szum opon i przy wyższych prędkościach - wiatru. Znajomy przewiózł mnie swoją Teslą "3", przyśpieszenie do 100 km/godz w jakieś 3 sek -> po raz pierwszy krew zaczęła mocniej napływać do głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Fakt. Dobrze dopasowane zagłówki są ważne..... ale ogólnie jazda jak podrasowanym melexem (praktycznie bez użycia hamulca). Mimo masy bardzo stabilny-bateria pod podłogą. ( tesla Y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 (edytowane) Cze Wszystko fajnie, ale póki co to samochody elektryczne takie jak ten „Twój” Michale wożą same siebie. Mały miejski elektryk ma sens. Takie 2,5 T kloce żadnego. Bardzo drogie, ślad węglowy wyprodukowania jak stąd do Kamczatki, nie mówiąc już o kosztach utylizacji. Koszty zakupu zwrócą się po milionie kilometrów. Ale fajny gadget. pozdrawiam Edytowane 18 Lipca 2023 przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Ty wiesz i ja wiem. Decydenci w UE też wiedzą. Mimo to pchają to coś wszelkimi sposobami. Kto zarabia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 37 minut temu, mig napisał: Ty wiesz i ja wiem. Decydenci w UE też wiedzą. Mimo to pchają to coś wszelkimi sposobami. Kto zarabia? Niestety nie ja, nie Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 11 godzin temu, grimson napisał: Jeździłem czymś takim. 5 sek do 100km/godz, cisza w środku, tylko szum opon i przy wyższych prędkościach - wiatru. Znajomy przewiózł mnie swoją Teslą "3", przyśpieszenie do 100 km/godz w jakieś 3 sek -> po raz pierwszy krew zaczęła mocniej napływać do głowy... Cześć Ile razy można tak przyspieszyć? Kiedy aku zaczyna się grzać? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Tedii Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Takie cóś jeździło w Madonnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linek Napisano 14 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Takie cóś jeździło w Madonnie. fiaty.jpg lub na bogato Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... star Napisano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 W dniu 7.11.2015 o 00:58, Spiochu napisał: Wrzucacie tu jakieś monstra a prawdziwemu narciarzowi potrzebne jest pojemne i bezpieczne kombi, w którym spokojnie zmieści sprzęt i rodzinę. Dobrze by był to samochód niezawodny Np. japoński i żeby posiadał różne elektroniczne sytemy kontroli jazdy. Ważne jest by napęd pozwalał również na sprawne poruszanie się po zaśnieżonych drogach. Poniżej mamy przykład praktyczengo auta, które okazuje się pomocne, nawet gdy kierowca nie umie znaleźć dobrego miesjca na ośnieżonym parkingu. .... http://www.carview.co.jp/magazine/photo_impression/2006/mitsubishi_evo9/images/07_l.jpg Racja może być niemieckie kombi? Na pewno nie seicento, szybciej limuzyna https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/byly-ochroniarz-beaty-szydlo-zdradza-szczegoly-wypadku-sprzed-czterech-lat/cqb5316,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... mig Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Nada się? Po 150 km podoba mi się minimalistyczne wnętrze i solidny nadmiar mocy a specjalnie dla starr-a -symulacja dzwiekowa silnika 911tki lub testarossa.... Nie, nie kupiłem ale mogę jeszcze kilka dni poużywać... ;-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 3 godziny temu, mig napisał: Nada się? Po 150 km podoba mi się minimalistyczne wnętrze i solidny nadmiar mocy a specjalnie dla starr-a -symulacja dzwiekowa silnika 911tki lub testarossa.... Nie, nie kupiłem ale mogę jeszcze kilka dni poużywać... ;-)) Jeździłem czymś takim. 5 sek do 100km/godz, cisza w środku, tylko szum opon i przy wyższych prędkościach - wiatru. Znajomy przewiózł mnie swoją Teslą "3", przyśpieszenie do 100 km/godz w jakieś 3 sek -> po raz pierwszy krew zaczęła mocniej napływać do głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Fakt. Dobrze dopasowane zagłówki są ważne..... ale ogólnie jazda jak podrasowanym melexem (praktycznie bez użycia hamulca). Mimo masy bardzo stabilny-bateria pod podłogą. ( tesla Y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 (edytowane) Cze Wszystko fajnie, ale póki co to samochody elektryczne takie jak ten „Twój” Michale wożą same siebie. Mały miejski elektryk ma sens. Takie 2,5 T kloce żadnego. Bardzo drogie, ślad węglowy wyprodukowania jak stąd do Kamczatki, nie mówiąc już o kosztach utylizacji. Koszty zakupu zwrócą się po milionie kilometrów. Ale fajny gadget. pozdrawiam Edytowane 18 Lipca 2023 przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Ty wiesz i ja wiem. Decydenci w UE też wiedzą. Mimo to pchają to coś wszelkimi sposobami. Kto zarabia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 37 minut temu, mig napisał: Ty wiesz i ja wiem. Decydenci w UE też wiedzą. Mimo to pchają to coś wszelkimi sposobami. Kto zarabia? Niestety nie ja, nie Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 11 godzin temu, grimson napisał: Jeździłem czymś takim. 5 sek do 100km/godz, cisza w środku, tylko szum opon i przy wyższych prędkościach - wiatru. Znajomy przewiózł mnie swoją Teslą "3", przyśpieszenie do 100 km/godz w jakieś 3 sek -> po raz pierwszy krew zaczęła mocniej napływać do głowy... Cześć Ile razy można tak przyspieszyć? Kiedy aku zaczyna się grzać? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2021 W dniu 7.11.2015 o 00:58, Spiochu napisał: Wrzucacie tu jakieś monstra a prawdziwemu narciarzowi potrzebne jest pojemne i bezpieczne kombi, w którym spokojnie zmieści sprzęt i rodzinę. Dobrze by był to samochód niezawodny Np. japoński i żeby posiadał różne elektroniczne sytemy kontroli jazdy. Ważne jest by napęd pozwalał również na sprawne poruszanie się po zaśnieżonych drogach. Poniżej mamy przykład praktyczengo auta, które okazuje się pomocne, nawet gdy kierowca nie umie znaleźć dobrego miesjca na ośnieżonym parkingu. .... http://www.carview.co.jp/magazine/photo_impression/2006/mitsubishi_evo9/images/07_l.jpg Racja może być niemieckie kombi? Na pewno nie seicento, szybciej limuzyna https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/byly-ochroniarz-beaty-szydlo-zdradza-szczegoly-wypadku-sprzed-czterech-lat/cqb5316,79cfc278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Nada się? Po 150 km podoba mi się minimalistyczne wnętrze i solidny nadmiar mocy a specjalnie dla starr-a -symulacja dzwiekowa silnika 911tki lub testarossa.... Nie, nie kupiłem ale mogę jeszcze kilka dni poużywać... ;-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 3 godziny temu, mig napisał: Nada się? Po 150 km podoba mi się minimalistyczne wnętrze i solidny nadmiar mocy a specjalnie dla starr-a -symulacja dzwiekowa silnika 911tki lub testarossa.... Nie, nie kupiłem ale mogę jeszcze kilka dni poużywać... ;-)) Jeździłem czymś takim. 5 sek do 100km/godz, cisza w środku, tylko szum opon i przy wyższych prędkościach - wiatru. Znajomy przewiózł mnie swoją Teslą "3", przyśpieszenie do 100 km/godz w jakieś 3 sek -> po raz pierwszy krew zaczęła mocniej napływać do głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Fakt. Dobrze dopasowane zagłówki są ważne..... ale ogólnie jazda jak podrasowanym melexem (praktycznie bez użycia hamulca). Mimo masy bardzo stabilny-bateria pod podłogą. ( tesla Y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 (edytowane) Cze Wszystko fajnie, ale póki co to samochody elektryczne takie jak ten „Twój” Michale wożą same siebie. Mały miejski elektryk ma sens. Takie 2,5 T kloce żadnego. Bardzo drogie, ślad węglowy wyprodukowania jak stąd do Kamczatki, nie mówiąc już o kosztach utylizacji. Koszty zakupu zwrócą się po milionie kilometrów. Ale fajny gadget. pozdrawiam Edytowane 18 Lipca 2023 przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 Ty wiesz i ja wiem. Decydenci w UE też wiedzą. Mimo to pchają to coś wszelkimi sposobami. Kto zarabia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2023 37 minut temu, mig napisał: Ty wiesz i ja wiem. Decydenci w UE też wiedzą. Mimo to pchają to coś wszelkimi sposobami. Kto zarabia? Niestety nie ja, nie Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 19 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 11 godzin temu, grimson napisał: Jeździłem czymś takim. 5 sek do 100km/godz, cisza w środku, tylko szum opon i przy wyższych prędkościach - wiatru. Znajomy przewiózł mnie swoją Teslą "3", przyśpieszenie do 100 km/godz w jakieś 3 sek -> po raz pierwszy krew zaczęła mocniej napływać do głowy... Cześć Ile razy można tak przyspieszyć? Kiedy aku zaczyna się grzać? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność