cappo Napisano Niedziela o 19:06 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:06 Jak dla mnie kask powinnen być obowiązkowy, ale https://snowbrains.com/swiss-study-finds-not-a-single-commercial-helmet-protects-at-real-world-speedsi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Niedziela o 20:28 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:28 Cześć Jak dla mnie powinny zostać wprowadzone "narciarskie prawo jazdy" - rozszerzenie książeczki narciarza -i tylko po zaliczeniu szczegółowego egzaminu z elementów zachowania bezpieczeństwa biernego i czynnego oraz techniki narciarskiej można by było kupić karnet. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 20:48 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:48 1 godzinę temu, cappo napisał: Jak dla mnie kask powinnen być obowiązkowy i protektory na ramiona, plecy, dupę i jaja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Niedziela o 21:09 Udostępnij Napisano Niedziela o 21:09 (edytowane) Znaczy wychodzi na to, że mnie kask jakoś ochroni, bo niezwykle rzadko przekraczam 20 km/h na stoku … może trzeba by dostosować prędkość do możliwości ochrony kasków? I ustawić ograniczenia prędkości? I łoić mandaty? Złośliwa jestem, przepraszam 😁 A tymczasem Tadeusz zakłada Ruch Obrony Czapek 😉 Edytowane Niedziela o 21:22 przez .Beata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano Niedziela o 23:19 Udostępnij Napisano Niedziela o 23:19 2 godziny temu, .Beata. napisał: Znaczy wychodzi na to, że mnie kask jakoś ochroni, bo niezwykle rzadko przekraczam 20 km/h na stoku … może trzeba by dostosować prędkość do możliwości ochrony kasków? I ustawić ograniczenia prędkości? I łoić mandaty? Złośliwa jestem, przepraszam 😁 A tymczasem Tadeusz zakłada Ruch Obrony Czapek 😉 Wychodzi na to że powinnaś obowiązkowo używać zółwia, bo to że ktoś wjedzie Ci w plecy jest bardzo prawdopodobne. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 04:28 Udostępnij Napisano wczoraj o 04:28 (edytowane) 7 godzin temu, .Beata. napisał: Znaczy wychodzi na to, że mnie kask jakoś ochroni, bo niezwykle rzadko przekraczam 20 km/h na stoku … może trzeba by dostosować prędkość do możliwości ochrony kasków? I ustawić ograniczenia prędkości? I łoić mandaty? Złośliwa jestem, przepraszam 😁 A tymczasem Tadeusz zakłada Ruch Obrony Czapek 😉 I bardzo dobrze. Wyznawcy sami ponoszą koszty leczenia urazów głowy. Dobry krok. PS chyba, że warunkiem przyjęcia jest bycie po urazie, to by zresztą wiele tłumaczyło, przepraszam, ale złośliwy jestem;-) to jest właśnie ta różnica, jedno to prywatne zdanie, stosowane do samego siebie, drugie to promowanie takich postaw. Guru się nie myli. Edytowane wczoraj o 04:47 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 04:48 Udostępnij Napisano wczoraj o 04:48 8 godzin temu, Jan napisał: i protektory na ramiona, plecy, dupę i jaja Trzeba mieć jaja. I nie być dupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 13 godzin temu, star napisał: Trzeba mieć jaja. I nie być dupą. Roman Bratny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 23 godziny temu, .Beata. napisał: Znaczy wychodzi na to, że mnie kask jakoś ochroni, bo niezwykle rzadko przekraczam 20 km/h na stoku … może trzeba by dostosować prędkość do możliwości ochrony kasków? I ustawić ograniczenia prędkości? I łoić mandaty? Złośliwa jestem, przepraszam 😁 A tymczasem Tadeusz zakłada Ruch Obrony Czapek 😉 Czy jest jakaś oficjalna strona tego przedsięwzięcia? Proszę o kontakt. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi